CDC määrättiin julkistamaan rokotehaittadataa

Avatar photo

BySami Antinniemi

1.2.2024 , , ,

Koko koronapandemian ajan Yhdysvaltojen rokotteiden turvallisuutta valvovat virastot FDA ja CDC, ovat puhuneet rokoteturvallisuudesta käytännössä täysin toista tarinaa, kuin todellisuus kertoo. Nyt Freedom Coalition of Doctors for Choice järjestö, lakimiehensä Aaron Sirin avulla, on saanut liittovaltion tuomioistuimessa CDC:n julkistamaan 7.8 miljoonaa ihmisten itse kirjaamaa haittavaikutusilmoitusta.

The Highwiren haastattelussa lakimies Aaron Siri kertoo CDC:n absurdista vastustelusta. Jotain kertonee myös se, että ilmoituksia on 7.8 miljoonaa. Tälläkin hetkellä CDC suosittelee mRNA-injektioita jopa lapsille, täysin vastoin suurta määrää vertaisarvioitua tutkimustietoa haittavaikutuksista.

Lakimies Aaron Siri on tehnyt useita FOIA (Freedom of Information Act) mukaisia vaatimuksia USA:n virastoille rokotedatasta.

Childrens Health Defence kirjoittaa asiasta artikkelissaan 16.1. Siinä Tri Brian D Hooker mainitsee, että tämä päätös voi muuttaa koko rokotekeskustelun suunnan, ja että on rikollista, että CDC:n data ei ole automaattisesti kaikkein nähtävillä.

Hieman samankaltainen tapaus oli vuoden 2022 alun tilanne, jossa toinen liittovaltion tuomari määräsi FDA:n julkistamaan Pfizerin rokotetutkimusdatan. Tästä datasta paljastui sittemmin mm. se, että Pfizer tiesi noin 1/800 annetun injektion aiheuttavan vakavan haitan. Sekä paljon muuta.
Kirjoitin asiasta blogiini noina aikoina. Silloinkaan ns. valtavirran media ei ottanut asiaa sen suuremmin nähtäville, vaikka mm. Reuters asiasta kirjoittikin. Tämä kaikki kertoo siitä, että rokoteasiassa on jotakin, joka on jähmettänyt koko läntisen yhteiskunnan.

Kaiken kaikkiaan mRNA-injektioiden ympärille syntynyt tilanne on niin absurdi, rikollinen ja järkyttävä, että ihmiset eivät taida sitä nähdä – vaikka pitäisi, sillä nämä virastot, sekä käytännössä lääkeyritysten hallussaan pitämä WHO, tulevat jatkamaan mRNA-injektioiden käyttöä, ellei sitä pysäytetä.
Huomautetaan vielä, että Suomessa THL ja Fimea ovat luottaneet, ja tuntuvat edelleen luottavan, FDA:n ja CDC: toimintaan.

Tuomari Kascmarykin päätös on luettavissa tästä.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/v06o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *