Suomennettua: Tucker Carlsonin Vladimir Putinin haastattelu

Avatar photo

BySami Antinniemi

9.2.2024
Tucker/Putin haastattelu

 

Onko meillä nyt show vai vakava keskustelu?

… kysyy Vladimir Putin Tucker Carlsonilta. Tämän perään hän aloittaa pitkän luennon Venäjän historiasta Tucker Carlsonin selväksi ihmetykseksi. Mutta sen jälkeen haastattelu syvenee. Tulkintoja tästä läntisen poliittisen eliitin ja median ilmiselvästi pelkäämästä haastattelusta voi vetää monia. Putin on KGB mies ja kykenee varmasti esittämään mitä vain roolia. Selvästikin Putin pyrkii perustelemaan sotaansa ja paljastaa, että sodan motiivi on syvä usko siitä, että Ukraina on osa Venäjää – sanoivat ukrainalaiset sitten itse mitä tahansa.

Toinen puoli asiasta ovatkin lännen politiikan syyt sotaan. Putinin valottama näkemys ylimielisestä lännestä, joka pettää sopimuksen toisensa jälkeen, on osuva ja oikea. Samoin syvät ja toiveitakin herättävät näkemykset uudenlaisesta maailmasta. Sen sijaan erikoinen on hänen syvään historian tuntemukseensa perustuva näkemys sille, mikä pala planeetan pinnasta kuuluu kenellekin. Oikeuttaako se sodan? Tuskinpa, mutta mikäpä sota olisi koskaan oikeutettu?

Käännös DeepL ja oikoluku Sami Antinniemi

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/15mm
One thought on “Suomennettua: Tucker Carlsonin Vladimir Putinin haastattelu”
  1. Ihmisille,jotka ei ole valtamedian toimesta “aivopestyjä” ja kykenemättömiä omaan ajatteluun, tämä tuonee ainakin jonkunlaista näkemystä asioihin joita ns valtamediasta on mahdotonta löytää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *