Suomennettua: WHO Wants a Wuhan-Like Lab in Every Member Country | Dr. Meryl Nass

Avatar photo

BySami Antinniemi

23.2.2024
Kuvakaappaus: EpochTv

EpochTV:n toimittaja Dan Skorbach haastatteli Tri. Meryl Nassia. Hän on epidemiologi ja biosodankäynnin asiantuntija pitkältä ajalta.

WHO:n pandemiasopimuksen yksi mielipuolisuus Merylin mukaan on, että virustutkimusta tekeviä laboratorioita halutaan ympäri maailmaa. Vahinkojen ja bioterrorismin riskit kasvavat.

Alkuperäinen haastattelu tässä

EpochTV:n sivulta:

Maailman terveysjärjestön (WHO) perussopimuksiin tulevat muutokset saattavat edellyttää, että kaikki sen jäsenvaltiot metsästävät taudinaiheuttajia ja lataavat niiden geenisekvenssit verkkoon.
“Tämä nostaa bakteerisodankäynnin joksikin, joka … rohkaisee kansakuntia etsimään mahdollisia pandemiapatogeeneja, työstämään niitä laboratorioissaan, jakamaan tulokset ja laittamaan genomisekvenssin verkkoon”, sanoi tohtori Meryl Nass, joka on perustaja Door to Freedom -järjestön perustamisesta, joka on tarkkailuryhmä, joka on omistautunut WHO:n toiminnan seuraamiselle.
Perustamisestaan lähtien WHO on palvellut jäsenmaitaan neuvoa-antavissa tehtävissä. Sen sääntöihin tulevat muutokset saattavat kuitenkin antaa sille enemmän hampaita.
“[WHO] yrittää siirtyä … hallintoelimeksi, joka antaa käskyjä, jos kyseessä on mahdollinen pandemia tai pandemia tai biologisen sodankäynnin tapahtuma”, sanoi tohtori Nass.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/ougn