Washingtonin Sovereignty Summit käy WHO:ta vastaan – mukana suomalaisia kansanedustajia

Avatar photo

ByToimitus

23.5.2024
Kuva: Sovereingtycoalition.org

Kansainvälinen poliitikkojen kokous WHO:n vallankaappausta vastaan alkaa Washingtonissa tänään. Tapahtumasta järjestetään livestream alkaen Suomen aikaa klo 17.

Kahdenkymmenenneljän republikaanisenaattorin järjestämä tilaisuus pyrkii herättämään maailman poliitikoissa tietoisuutta WHO:n pandemiasopimuksen riskeistä demokratialle ja valtioiden sekä ihmisten vapaudelle. Tilaisuuden järjestää senaattori Ron Johnson.

Lehdistötiedotteessa koalition yksi perustajista, Frank Gaffney sanoo:

“Käytännössä useimpien tässä maassa sekä useimpien muiden ympäri maailmaa tietämättä, Bidenin hallinto – yhteistyössä Kiinan kommunistisen puolueen, Maailman talousfoorumin, Euroopan unionin, Bill Gatesin ja Big Pharman kanssa – aikoo saada Yhdysvallat ja muut maat sidottua WHO:n vastuuttoman johtajan ylivaltaan kaikissa asioissa, joiden hän katsoo liittyvän “kansanterveyteen”. Sovereignty Summit tekee selväksi, että se on täysin mahdotonta hyväksyä.”

Tilaisuuden tukikirjeen on allekirjoittanut neljä suomalaista kansanedustajaa perussuomalaisista – Laura Huhtasaari, Juha Mäenpää, Pia Sillanpää ja Kaisa Garedew.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/1e65

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *