Useat osavaltiot USA:ssa nostavat syytteitä Pfizeria vastaan

Avatar photo

BySami Antinniemi

1.7.2024 , ,

Vaikka Pfizerin rokotteeksi kutsutun GMO-injektion tuottamat vauriot sekä niiden mekanismit ovat olleet tiedossa jo kolmatta vuotta todellista lääketiedettä harjoittavissa piireissä, on tämä massiivinen ongelma nousemassa vasta nyt toden teolla päivän valoon.

Lukuisat poliitikot, tiedemiehet, lääkärit ja kansalaisaktivistit ovat osoittaneet mieltään, pitäneet konferensseja eri puolin maailmaa. Suomessa yrittäjä Mika Vauhkalan nostamassa koronapassioikeudenkäynnissä vastaavat kysymykset nousivat esille mm. todistajana toimineen Aseem Malhotran myötä.

Helsingin käräjäoikeus ei kuitenkaan noteerannut asiaa tältä ihmisten terveyttä ja oikeusvaltiota koskevalta kannalta vaan keskittyi siihen, oliko Mika Vauhkalalla oikeus saada aamiaista ilman koronapassia. Mutta Suomen ulkopuolella kaikki tämä on kuitenkin saamassa yhä enemmän huomiota ja ihmisten tietoisuus rokotteiksi kutsuttujen mRNA-injektioiden vaurioista kasvaa.

Koska koronarokotteisiin liittyvä korruptio alkoi Yhdysvalloista, myös korjausliike näyttää käynnistyvän sieltä. Ensimmäisen oikeusjutun nostaa Kansasin osavaltion oikeuskansleri Kris Kobach.

Kuten Kobach mainitsee myös muita osavaltioita on nostamassa syytteitä.

Tässä 17.6 pidetyssä lehdistötilaisuudessa Kobach luettelee joitakin syytekohdista.

Odotettavissa on jälleen pitkä taistelu toisiinsa kietoutuneita Yhdysvaltojen virastoja ja jättimäisiä Pharman yrityksiä vastaan. Pfizer on jo aiemmin maailman suurimmat sakot saanut lääkealan yritys. Näihin syytteisiin tämä yritys vastaa samalla linjalla kuin on pitänyt alusta alkaen – kieltämällä kaiken ja vetoamalla omiin todennäköisimmin itse vaikuttamiinsa tutkimuksiin. Jättiyhtiön vaikutus mediaan ja yhteistyö Yhdysvaltojen hallituksen kanssa myötävaikuttaa siihen, että suuret mediatalot kuten tässä Reuters, tulevat vielä pitkään käsittelemään asiaa sivulauseissa ja viittaamalla yleiseen viralliseen linjaan, joka edelleen kieltää ilmiselvien rokotehaittojen olemassaolon.

Reuters 17.6.2024 jutusta “Kansas accuses Pfizer of misleading public about COVID vaccine in lawsuit”

Edellinen Reutersin juttu kuvaa hyvin ongelmaa.

“Pfizerin COVID-19-rokotteestaan ​​esittämät väitteet ovat olleet tarkkoja ja tieteeseen perustuvia”, Pfizer sanoi lausunnossaan ja lisäsi, että se uskoi, että kanteella ei ole ansioita.
Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto lisäsi kesäkuussa 2021 varoituksen sydänlihastulehduksesta ja perikardiitista rokotteen etikettiin. Haittavaikutukset ovat harvinaisia ​​ja niitä esiintyy useimmiten teini-ikäisillä pojilla ja nuorilla miehillä.
Vuoden 2023 katsaus avaa uuden välilehden, jossa on 21 Yhdysvaltain kansallisen terveysinstituutin tutkimusta, joissa todettiin, että COVID-rokotteet eivät olleet yhteydessä keskenmenoon.

Valtavirran media viittaa asiaa koskevissa jutuissa kerta toisensa jälkeen juuri FDA:n ja muiden Yhdysvaltojen virastojen viestintään, ottamatta kantaa siihen, että juuri ne ovat korruptoituneita ja yhteistoiminnassa Pfizerin kanssa.

Marraskuussa 2021 Pfzerin CEO ALbert Bourla julisti CNBC:n talousohjelmassa, jossa ylistetään Pfizerin saamia voittoja, että hänen firmansa kritisoijat ovat rikollisia. Tämä asetelma on yksi lakisyytteen kohdista.

Nyt kuitenkin tilanne alkaa muuttua. Mm. 26.6.2024 Yhdysvalloissa pidetyssä tutkintakomitean kuulemissa entinen FDA:n virkailija myönsi valan alla heidän ja Pfizerin tietäneen mm. myokardiitista.

Tosiseikat lääkeyhtiöiden sekä niiden taustalla toimivien hallitusten rikoksesta ovat siis enemmän kuin selvillä. Esteenä ihmisten oikeudelle saattaa olla se, että monet lääkkeistä on valmistettu ns. Prep-Act lain alaisuudessa lääketieteellisinä vastatoimenpiteinä. (Medical Countermeasure). Tämä lakiasetelma, josta Suomessa ei ole kerrottu sanaakaan, voi mahdollisesti antaa rokotevalmistajille suojaa syytteiltä, mikäli tahallisuutta ei kyetä osoittamaan.

Tästä kertoo mm. tri. Meryl Nass Kantomedian haastattelussa.

Syytekohtia on paljon ja asian mittakaava on globaali. Miljardit ihmiset ovat saaneet näitä tuotteita. Miljoonat virkamiehet, lääkärit ja toimittajat ovat asiaan osallisia. Tilanne on siksi ennennäkemättömän vaikea.

Professori Carl Heneghan Oxfordin yliopistosta on koostanut syytteistä pääkohdat substackissaan. Seuraavassa ne ovat suomennettuina.

1. Pfizer käytti Yhdysvaltain hallituksen ja muiden kanssa tekemiään salassapitosopimuksia salatakseen ja jättääkseen pois Pfizerin COVID-19-rokotteeseen liittyviä olennaisia tosiasioita, mukaan lukien rokotteen turvallisuus ja tehokkuus.

2. Pfizer käytti pidennettyä tutkimusaikataulua kriittisten tietojen salaamiseen – tutkimus viivästyi toistuvasti, mukaan lukien viive tammikuusta 2023 helmikuuhun 2024 yhden tutkimuksen osallistujan myöhäisen rokotuksen vuoksi (44 000 osallistujasta).

3. FDA ei heti asettanut Pfizerin COVID-19-rokotteen turvallisuus- ja tehokkuustietoja saataville väittäen, että se vie 55 vuotta, mutta liittovaltion tuomari pakotti heidät julkaisemaan 55 000 sivua kuukaudessa 500: n sijaan.

4. Pfizer tuhosi rokotteen kontrolliryhmän, kun FDA hyväksyi hätäkäyttöluvan joulukuussa 2020.

5. Lehdistötiedotteessaan, jossa ilmoitettiin hätäkäyttöluvasta, Pfizer ei paljastanut, että se oli sulkenut immuunipuutteiset henkilöt pois COVID-19-rokotetutkimuksistaan.

6. Pfizer tiesi, että sen COVID-19-rokote liittyi vakaviin haittatapahtumiin, mukaan lukien sydänlihastulehdus ja perikardiitti.

7. Maaliskuuhun 2021 mennessä Yhdysvaltain armeija ja Israelin terveysministeriö havaitsivat turvallisuussignaalin sydänlihastulehduksesta.

8. Elokuussa 2021, kun Pfizer oli saanut FDA: n hyväksynnän hätäkäyttöluvalla COVID-19-rokotteensa toimittamiseksi 12–15-vuotiaille, Pfizer päätti tutkia “kuinka usein” sen rokote voi aiheuttaa sydänlihastulehdusta tai perikardiittia lapsilla testaamalla 5–16-vuotiaita troponiini I: n varalta.

9. Pfizer havaitsi myös aivohalvauksiin liittyvän turvallisuussignaalin. FDA: n ja CDC: n “valvontajärjestelmä merkitsi mahdollisen yhteyden uuden Pfizer-BioNTechin bivalentin COVID-19-rokotteen ja 65-vuotiaiden ja sitä vanhempien aivohalvausten välillä” FDA: n tutkimuksessa todettiin, että 85-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, jotka saivat sekä influenssarokotteen että Pfizerin COVID-19-rokotteen, “näkivät 20%: n iskeemisen aivohalvauksen riskin”.

10. Pfizerin tiesi turvallisuussignaalista lisääntyneille kuolemantapauksille. Helmikuussa 2021 Pfizerin haittavaikutustietokannassa oli 1 223 kuolemantapausta Pfizerin COVID-19-rokotteen ottamisen jälkeen.

11. Pfizer testasi tehosterokotusta vain 12 koehenkilöllä, jotka olivat 65–85-vuotiaita, eikä testannut sitä yhdelläkään yli 85-vuotiaalla osallistujalla.

12. Pfizer ei julkistanut haittavaikutustietoja tietokannastaan. 28. helmikuuta 2021 mennessä Pfizerin haittavaikutustietokanta sisälsi 158 893 haittatapahtumaa 42 086 tapausraportista, mukaan lukien 1 223 kuolemantapausta, vaikka Pfizer ei tehnyt syy-yhteyshavaintoja. Pfizer sai niin paljon haittavaikutusilmoituksia, että sen oli palkattava 600 kokopäiväistä työntekijää lisää ja odotti palkkaavansa yli 1 800 lisäresurssia kesäkuuhun 2021 mennessä. Pfizerilla oli niin paljon haittatapahtumia, että “ei-vakavien tapausten” koodaaminen saattoi kestää 90 päivää. Pfizer ei tiennyt “aliraportoinnin suuruutta.

13. Pfizer ilmoitti raskaana olevia naisia koskevasta tutkimuksesta, mutta jätti huomiotta sen tosiasian, että useampi kuin yksi kymmenestä naisesta (52), jotka saivat Pfizerin COVID-19-rokotteen raskauden aikana, ilmoitti keskenmenosta, monet muutaman päivän kuluessa rokotuksesta. Kuusi naista, jotka saivat Pfizerin COVID-19-rokotteen raskauden aikana, ilmoittivat ennenaikaisista synnytyksistä; Useita vauvoja kuoli.

14. Pfizerin 18. helmikuuta 2021 julkaisemassa lehdistötiedotteessa ei myöskään paljastettu muita haittavaikutuksia Pfizerin COVID-19-rokotteen saaneiden naisten lisääntymisjärjestelmiin. Huhtikuuhun 2022 mennessä Pfizer tiesi kymmenistä tuhansista COVID-19-rokotteeseensa liittyvistä haittavaikutuksista, mukaan lukien runsas kuukautisvuoto (27 685), kuukautishäiriöt (22 145), epäsäännölliset kuukautiset (15 083), viivästyneet kuukautiset (13 989), kuukautisten puuttuminen (11 363) ja muut lisääntymisjärjestelmään kohdistuvat vaikutukset.

15. Pfizerin tutkimus raskaana olevista naisista epäonnistui. He tuhosivat lumelääkekontrolliryhmän, ja tulokset pidettiin salassa.
Pfizerin tutkimus raskaana olevilla naisilla epäonnistui. He tuhosivat lumelääkekontrolliryhmän, ja tulokset pidettiin salassa.

16. Pfizer vääristeli ja salasi olennaisia tosiseikkoja, jotka liittyivät sen covid-19-rokotteen antaman suojan kestävyyteen.

17. Pfizer sanoi, että sen COVID-19-rokote estäisi tartunnan, vaikka se tiesi, ettei se ollut koskaan tutkinut rokotteensa vaikutusta tartuntaan.

18. Huolimatta Pfizerin puheenjohtajan ja toimitusjohtajan tohtori Bourlan ja hallituksen jäsenen tohtori Scott Gottliebin tunnustuksista, että Pfizer ei tiennyt, estääkö sen rokote tartunnan, tohtori Bourla varoitti Kansasia useaan otteeseen, että COVID-19-rokotteen saamatta jättäminen vaikuttaisi heidän ympärillään olevien ihmisten elämään, mikä viittaa siihen, että Pfizerin COVID-19-rokote esti tartunnan. Pfizer pyrki sensuroimaan sosiaalisessa mediassa esiintyvää puhetta, joka kyseenalaisti Pfizerin väitteet.

19. heinäkuuta 2021 Pfizerin hallituksen jäsen tohtori Scott Gottlieb väitti, että sosiaalisen median yrityksillä oli “velvollisuus” ja “myönteinen vastuu” estää COVID-19-rokotteiden väärän tiedon leviäminen alustoillaan. Pfizerin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja tohtori Bourla kutsui ihmisiä, jotka levittävät väärää tietoa COVID-19-rokotteista, “rikollisiksi”, jotka ovat “kirjaimellisesti maksaneet miljoonia ihmishenkiä”.
Pfizer pyrki salaamaan ja salaamaan olennaisia tosiasioita. 24. elokuuta 2021 Pfizerin hallituksen jäsen tohtori Scott Gottlieb otti yhteyttä Twitteriin valittaakseen Alex Berensonin kirjoittamasta kolumnista, jossa kritisoitiin tohtori Anthony Faucia. 27. elokuuta 2021 tohtori Scott Gottlieb kävi neuvottelupuhelun Twitterin työntekijöiden kanssa keskustellakseen herra Berensonista. Twitter kielsi Berensonin seuraavana päivänä. Tohtori Gottlieb otti myös yhteyttä Twitteriin luonnolliseen immuniteettiin liittyvien viestien poistamisesta, jotka “Twitter myöhemmin löi harhaanjohtavalla etiketillä ja esti mahdollisuuden tykätä twiitistä tai jakaa sitä”.

Kantomedia on täysin vapaa ja vapaaehtoisin voimin toimiva media. Journalismin tuottaminen kuitenkin maksaa. Sami Antinniemen työtä voi tukea tilaamalla maksullisen version hänen uutiskirjeestään substackissa tästä linkistä: https://samiantinniemi.substack.com/

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/gm15

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *