Syvään päähän

Oletko miettinyt, mistä kaikkein hulluimmilta kuulostavimmat teoriat saavat alkunsa?

Netin syövereistä löytyy jos jonkinlaista sivustoa, joissa kerrotaan mitä villeimpiä teorioita lättymaasta liskoihmisiin. Mutta uskoisiko kukaan näihin, ellei virallisessa kerronnassa olisi edes jokin ripaus todennetuksi katsottua valhetta?

Siinä missä valtamedia rajaa mahdollisimman tiukasti sen, mitä ihmisten on tarpeellista tietää, me Kanto.mediassa haluamme johdattaa lukijat mahdollisimman monenlaisen tiedon äärelle, jotta ihmisten oma kyky arvioida asioiden todenperäisyyttä voisi kasvaa.

Joidenkin listattujen sivustojen sisältö ei sovellu alle 18-vuotiaille ja kaikkien sitäkin vanhempien kannattaa suhtautua lukemaansa varauksella. Me toimituksessa emme ole perehtyneet listattuihin sivustoihin kuin pintapuolisesti ja omat kannanottomme eri aiheista teemme omilla sivuillamme, omissa nimissä. Koemme kuitenkin, että näiden sivustojen tutkiminen voi auttaa vähintäänkin lisäämään ymmärrystä sen suhteen, miksi osa näkee salaliittoja kaikkialla.

Suomesta:

https://redpillmedia.fi/fi/

https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/

https://nwohavaintoja.blogspot.com/

https://injektiopiikki.com/

https://rapsodia.fi

The Finnish Awakening on aarreaitta sellaiselle, jota kiinnostaa sukeltaa syvälle kaninkoloon. Täältä katsottavissa mm. paljon kohutut The fall of the Cabal sekä Monopoly – who owns the world?

Ulkomailta:

https://www.infowars.com/

https://davidicke.com/

https://sgtreports.com

https://zerohedge.com

https://redpilluniversity.org

https://unslaved.com

https://vigilantcitizen.com