Ulkomaisia riippumattomia medioita

Koronan ykköstiedonvälittäjä – John Campbell

Yksinkertaisesta kotistudiostaan Youtube-kanavaa ylläpitävä John Campbell on pandemian tiedottamisen suurimpia sankareita. Hän keskittyy asiaan ja hänen kanavallaan ilmestyy erittäin laadukkaita haastatteluja ja tilannekatsauksia lähes päivittäin.

John on terveydenhoidon opettaja ja siis länsimaisen virallisen lääketieteen puolesta puhuja – kaukana salaliittoteoreetikosta. Pandemian alussa hän suositteli rokotuksia kuten moni muukin kaltaisensa ammattilainen ja otti ne itsekin.

Tiedotussankari tästä nyt eläkkeellä olevasta brittiherramiehestä tuli sen myötä, että John käsitteli asiat kuten ne ovat, seurasi sitä mikä on totta ja korjasi virheensä kun niin tapahtui. Oikeastaan hän päihittää terveys- ja tiedejournalismin saralla koko valtamedian.

Aikamme informaatiosodan kaksinaamaisuuteen ja pahuuteen kuuluu, että John on alituiseen loanheiton ja debunk-kampanjoiden kohteena mm. toisilta YT-kanavilta. Ne eivät ole kuitenkaan vähentäneet hänen suosiotaan – tosiasiat myyvät valhetta paremmin.

John Campbellin kanavan ensimmäiset luennot 16 vuotta sitten.

John Campbell ei ole myöskään monetisoinut kanavaansa vaikka olisi voinut näin vaurastua.

Merogenomics

Tri Mikolaij Raszek on kanadalainen molekyylibiologi. Hänen YT-kanavansa on aarreaitta kansantajuisia selityksiä hankalista aiheista. Kanavalta löytyy myös runsaasti tietoa esimerkiksi piikkiproteiinin eliminoinnista kehosta.

Epoch Times

Epoch Times on kattava julkaisu, jonka taustalla on mm. Falun Gong -liike.

He tuottavat American Thought Leaders -haastattelusarjaa sekä dokumentteja, joita pyritään kääntämään suomeksi myös tänne Kanto.mediaan.

Brownstone institute

Brownstone institute syntyi pandemian alussa koronatoimia kritisoineen Great Barrington Declaration julistuksen kirjoittaneiden tiedemiesten seuraavana askelena.

“We entered into a new era of history… Where everything became questionable, where our churches could be closed, where our schools could be shut down, where the ruling class could take two years of education from children.”
– Jeffrey A.Tucker

Childrens Health Defence

CHD on Robert F. Kennedy Jr:n luotsaama voittoa tavoittelematon järjestö.

Tehtävämme on lopettaa lapsuuden terveysepidemiat työskentelemällä aggressiivisesti haitallisten altistusten poistamiseksi, vastuullisten tahojen saattamiseksi vastuuseen ja suojatoimien käyttöönottamiseksi tulevien haittojen ehkäisemiseksi. Taistelemme korruptiota, massavalvontaa ja sensuuria vastaan, jotka asettavat voitot ihmisten edelle, sekä puolustamme maailmanlaajuisia oikeuksia terveyden vapauteen ja ruumiilliseen autonomiaan.

Corbett report

Esittely tulossa!

***

Suosituksia lukijoilta:

“UK Column News: Heillä on ma, ke, pe, suomen aikaa klo 15-17 live-uutiset, taltioinnit löytyvät sivustonsa kautta https://www.ukcolumn.org/

TNT radio, jota voi myös katsella, striimaa ympäri vuorokauden. Useita hyviä toimittajia ympäri maapalloa, en ole kaikkiin tutustunut, mutta nyt olen nauliutunut seuraamaan Patrick Henningsenin lähetyksiä. Patrickin liven näkee suomen aikaa joka arkipäivä klo 18-20 https://tntradio.live/ Patrickin oma sivusto on https://21stcenturywire.com/sundaywire/

“Hyvä on myös https://www.amazingpolly.net/

Whitney Webb on aivan loistava. Puhuu ja kirjoittaa käsittämättömän tiukkaa asiaa. Tehnyt kaksiosaisen kirjan USA:n korruptiosta / Epsteinistä: One Nation under Blackmail. Hän nojaa tiukasti vain julkisista tietolähteistä löydettäviin faktoihin, mutta nostaa arkistoista ja yhdistelee punaisia lankoja niin, että sotkuisesta vyyhdestä alkaa pikku hiljaa muodostumaan ymmärrettävä.” https://linktr.ee/whitneywebb