10 syytä vastustaa WHO:n esittämiä muutoksia kansainväliseen lainsäädäntöön

Avatar photo

ByJyri L.

1.1.2024 ,

Tämän aineiston on koonnut muutama huolestunut kansalaisaktiivi, jotka eivät halua nähdä perusoikeuksiamme poljettavan epädemokraattisesti ohjatun järjestön toimesta. On selvää, että globaaleille suuntaviivoille ja toimintamalleille on tarvetta jatkossakin, mutta se ei tarkoita, että päätösvalta terveysturvallisuudesta tulisi keskittää yhä pienemmälle korruptiolle alttiille järjestölle siinä määrin kuin pandemiasopimus ja IHR-muutokset ehdottavat.

Ainakin Virossa ja Uudessa-Seelannissa on kyseenalaistettu näitä muutoksia ja niin pitäisi tehdä Suomenkin, mikäli valtio haluaa varmistaa, ettei ylhäältä käsin voida lamauttaa koko pienen valtion toimintaa samoilla rajoituksilla kuin tiheästi asutuissa, autoritääriseen ohjaukseen tottuneissa maissa.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/369g

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *