Pajunköyttä kansalle

Avatar photo

BySanni Berg

2.1.2024 ,

Ei – en tarkoita nyt sitä, mitä luulet. En aio edes yrittää vakuuttaa, että sinua on huijattu globalistieliitin toimesta. Siitä en nimittäin voi olla varma, mutta yhden asian uskallan sanoa oivaltaneeni: moni tavallinen ihminen on tullut nielleeksi kilometrikaupalla pajunköyttä, jota on pakkosyöttänyt – kukas muukaan kuin – hän itse.

”Teen mitä käsketään suojellakseni heikompia.”

Tätä mantraa olen kuullut toisteltavan jo kyllästymiseen asti. Moni on varmasti hokenut sitä sekä itselleen että muille jo siinä määrin, että on todella alkanut uskoa siihen. Minä uhkarohkeasti väitän sen olevan yksi aikamme suurimmista valheista.

Itseään ihminen suojelee, vaikka kuinka muuta haluaisi uskotella – ei kuitenkaan pelkästään sen pelossa, että menettäisi terveytensä tai kasvonsa.

Joko arvaat, mistä puhun?

Jos saatavilla on auktoriteetin auliisti tarjoama ’Vapaudu vastuusta’ -kortti, työntää moni iso kihokin silinterin tiukasti silmilleen, valitsee kerta toisensa jälkeen luottaa Sattumaan, luovuttaa Yhteismaan ja antaa Monopolin vallanpitäjille yrittämättäkään puolustaa tonttiaan.

Ani harva aikuinen on valmis nostamaan silinterin silmiltään ja luopumaan mahdollisuudesta löytää ulkopuolinen syyllinen omiin valintoihinsa. Siksi ne mieluusti naamioidaan epäitsekkäiksi teoiksi ”yhteistä hyvää” ajamaan silloinkin, kun logiikkaa ei löydy edes suurennuslasilla tarkastelemalla.

Ymmärrän sen, ettei kaikista välttämättä koskaan ole ottamaan vastuuta itsestään, eikä mielestäni päättäjiin ja asiantuntijoihin luottaminenkaan ole kategorisesti tuhoisaa tai aina edes naiivia. Mutta niin kauan kun ihminen edelleen näin härskisti kykenee pissimään itseään silmään, miten voimme kuvitellakaan kansojen oppineen tärkeimmän läksynsä viimeisen 80 vuoden aikana.

Muutosta parempaan on turha odottaa ennen kuin ihminen kykenee olemaan rehellinen edes itselleen. Jos kaipaat edelleen auktoriteettia kontrolloimaan tekemisiäsi ja ajatuksiasi, se pitää pystyä myöntämään. Mikäli olet todella valmis kantamaan harteillasi mahdollisen syyllisyyden taakan, on korkea aika ottaa myös itse asioista selvää ja luottaa omaan arvostelukykyysi.

Tehdään palvelus kaikille maailman lapsille opettelemalla vastuunkantoa – ja jätetään luontoäitimme luomat pajut kantoihinsa kasvamaan.

 

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/rdso

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *