Näetkö sinä kaavan?

Avatar photo

BySanni Berg

3.1.2024 , ,

Julkaistu alun perin Facebookissa 11.4.2022, jolloin oli tietyt sanat oli syytä kirjoittaa väärin saadakseen pitää tunnuksensa.

Terveysongelmista vuosia kärsinyt törmää kymmenien epäonnisten lääkärikäyntien jälkeen Antti Heikkilän kontroversiaaliin kirjaan. Hän päätyy noudattamaan vaihtoehtoista ruokavaliota, löytää uskomushoidot ja menettää luottamuksensa lääke- ja røkøteteollisuuteen.

Kørøna-aika on tarjonnut tämän kohtalon kokeneille ihmisille heimon, josta löytyy paljon samanmielisiä, joiden kanssa saa vahvistaa ajatuksiaan omasta vastuusta, luontaisesta immuniteetista sekä ongelmista systeemissä.

Kørønakriittisyys on vielä loogisesti linjassa näissä piireissä, mutta miten ihmeessä Venäjä tähän kaikkeen liittyy? Miksi hyvinvointihörhöt yhtäkkiä esittävät poikkeavia näkemyksiä sotaan liittyen?

MINÄ NÄEN KAAVAN:

Uhka:

Suuri globaali kauhu, joka kylvää tuhoa ja ruumiita. Ensin virus, nyt Venäjä.

Ratkaisu:

Tarjotaan yksi selkeä pelastaja, mikä takaa turvallisuuden ja lupaa poistaa uhkatekijän. Ensin injektio, nyt Nato.

Vaihtoehdot:

Varteenotettavia B-suunnitelmia ei varsinaisesti esitetä. Ei ainakaan avoimen, moniäänisen keskustelun arvoisia, koska todellisuudessa päätös toimintamallista on jo tehty silloin, kun kansalle on valmiiksi tarjottu ratkaisu.

Asiantuntijat:

Kørønatouhussa oli heti selvää, ketkä asiantuntijat sidoksistaan tai meriiteistään huolimatta kelpasivat näkemyksiään esittämään. Pienikin moniäänisyys oli lähinnä näennäistä median edustajien tarjotessa häpeilemättä oikeaan suuntaan johdattelevia kysymyksiä.

Sota on toki vieläkin vaikeampi kenttä kenen tahansa alkaa leikkiä asiantuntijaa, joten on ymmärrettävä, että näemme usein samat puhuvat päät. En kuitenkaan ole liiemmin törmännyt asian käsittelyyn ilman mustavalkoista asetelmaa hyvä länsi – paha itä.

Mielipidevaikuttaminen:

Väitetään kohuotsikoissa røkøttamattøman hoitajan aiheuttaneen kuolemia hoitokodissa ja pian sen jälkeen tehdään gallup, jonka n. 1000 ihmisen otannan selvä enemmistö yllättäen kannattaa sotealan pakkørøkøtuslakia. Tai mässäillään pandemia-ajan ensimmäisen alle 20-vuotiaan (alakouluikäisen) menehtyneen Suomessa kørønaan liittyen ja saadaan aiemmin vastahakoinen kansa viemään peloissaan pienetkin lapset piikille.

Julistetaan päivästä toiseen pelkoa ydinsodasta ja Neuvostoliiton palauttamisesta Suomen kustannuksella. Sitten perään tehdään pari n. 1000 hengen gallupia, jossa yllättäen suuri enemmistö kannattaa Natoon liittymistä. Sen suurempaa kansanäänestystä ei presidentin mielestä edes tarvita.

Mielipiteen vahvistaminen:

Perustuslakivaliokunta osoittaa olevansa kansan luottamuksen arvoinen tyrmäämällä järjettömän ehdotuksen ulkonaliikkumiskiellosta, jotta sotealan pakkørøkøtuslain oikeudellisuutta ei kyseenalaisteta, koska ”olisihan se hylätty kuten viimeksikin, ellei olisi ollut oikeasuhtainen”.

Niinistö ja Stubb antavat aluksi hyvin maltillisia lausuntoja toppuutellen Natoon kiirehtiviä, jotta jokainen ymmärtäisi asian olevan ehdottoman harkittu, kun jopa he ennen-niin-kriittiset hetkeä myöhemmin näyttävät peukkua hankkeelle.

Konsensus:

Jokainen joka kyseenalaistaa härskisti tunnemarkkinoidun piikitysvimman tuomitaan kategorisesti huuhaa-hepuiksi.

Jos kehtaa kyseenalaistaa Naton hyötyjä ja isoon kuvaan maalailla sen aiheuttamia (aiemmin myös konsensuksen tunnustamia) vaaroja, saa nyt Putinin trollin maineen.

Pandemia-ajasta oppineena olen itsekin viimeisten kuukausien aikana kyennyt valtamediaa seuraamalla poimimaan rivien välistä selviä askelmerkkejä, joita siinä vaiheessa vielä julkisesti peitellään.

Minua huomattavasti etevämmät kokonaisuuksien ja kaavojen hahmottajat ovat osanneet hämmentävän hyvin jo kaukaa ennakoida suuntaviivoja kulloisenkin agendan toteutumiseksi. Siinä osumatarkkuudessa on jotain vakavasti otettavaa silloin, kun koko muu maailma vaikuttaa yllättyneeltä.

Sinun näkemäsi kaava todennäköisesti rikkoutuu sillä hetkellä, kun minun näkemääni kaavaa ei yrityksestä huolimatta enää pysty havaitsemaan.

Veikkaanpa kehittyvillä ennustajan kyvyilläni, että niin kauan kuin jopa valtion media tarjoilee kultalautasella meille tietyt oikeat arvot, ajatukset ja asenteet helposti nieltävässä muodossa, tulee toisinajattelijoita riittämään yhä piteneväksi jonoksi asti valitsemaan hopeatarjottimelta monenlaisia maistiaisia.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/e9gk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *