Salaliittoteoriavertailutesti osa1 – lääkkeet ja media

Avatar photo

BySami Antinniemi

4.1.2024 , , , ,

Koronapandemian historiaa. Tämä oli ensimmäinen tekemäni pandemiaa käsittelevä ohjelma. Ryhdyin tekemään tätä koska yritykseni saada Yleisradio toimimaan ivermektiini asian suhteen ei edennyt. (jälkikäteen ajatellen huvittavaa)

Ohjelmassa käydään lävitse ivermektiinin peittelyoperaation alkuvaiheita sekä poliittisen värin vaikutusta aiheeseen.

“Koronan ja lääkehoitojen ympärillä pyörii salaliittoteorioita. Sami Antinniemen viihteellisessä mutta journalistisella otteella tehdyssä ohjelmassa verrataan niistä kahta – punaista ja sinistä. Voittanut salaliitto pääsee jatkoon ja käsittelyyn osassa 2.

Tämä ohjelma ei ota kantaa lääketieteellisiin seikkoihin, vain selventää miten media näiden asioiden ympärillä toimii.

Kertokaa kommenteissa kumpaa salaliittoa kannatatte, vai uskotteko kumpaakaan!”

Käsikirjoitus, leikkaus ja tuotanto – Sami Antinniemi

Julkaistu 21.11.2021

pituus 54.45

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/sl7m
One thought on “Salaliittoteoriavertailutesti osa1 – lääkkeet ja media”
 1. On tosiasioita ja “tosiasioita”; näitä minä olen 20 vuotta keräillyt ja päätynyt seuraavaan lopputulemaan: meitä höynäytetään huolella.
  Suunnitelman, jolla Suomi yritettään syötä tuhoon rakennettiin jo 90-luvulla .
  Jotta pääset alkuun katso Rumble ; Atomistudio; Kimmo leino terveydenhuollon tahallinen alasajo.

  Itse henkilökohtaisesti tarakastelin “pandemiaa” rahalliselta kannalta koko sen keston ajan. Mutta edellytykset kaikelle, joka “tapahtui” ( siis oli osa globalistien suunnitelmaa) lainsäädännöllä luotiin ja yli vuosikymmen sitten. Ainoa raadollinen tarkoitus näyttää olevan tyhjentää “pajatso” globalstien taskuihin tappamalla ja sairastuttamalla ihmisiä; sotia nyt tietenkään unohtamatta.

  Suomen osalta suunitelman ratkaisevat kuviot tehtiin 2010 – 2011: Perustuslain tarkastamiskomiten mietintö 9 / 2010 mukaan mm. Suomen perustuslaki “vaati” mukautuksen niin, että poikkeusolot sotatilan lisäksi on voitava julistaa kansainvälisen elimen ( WHO ) ilmoittaman pandemian seurauksena Suomessa. Ja toden totta 2011 Suomen perustuslakiin tuo muutos otettiin yhdessä kansalaisten ihmisoikeudettomuuden/ herrojen syytesuojan kanssa. ( PL 118 § 3 momentti )

  Myöhemmin “onnistumista” punnnittiin EU-tasolla asti: Euroopan komissio Bryssel 9.3. 2021 COM ( 2021) 118 final

  Komission tiedonanto Euroopan parlametille; Neuvostolle; Euroopan talaus- ja sosiaalikomietalle ja alueiden komiteoille.
  “Covid-19-pandemia on yhden vuoden aikana onnistunut muuttamaan digitalisaation roolia ja sitä kosekvia käsitykisä yhteiskunnassamme ja talouksissamme sekä kiihdyttämään sen tahtia.”
  Raportissa suoraan sanotaan, että mikään maailmanhistorian tapahtuma tätä ennen ei näin ole koko maailman historiassa tehnyt. Ainut mikä jää puuttumaan on että he suoraan sanoisivat kaiken olleen SUUNITELMALLISTA; mutta se selviää hyvin selvästi muista dokumenteista; kuten Suomen “perustuslain” mukauttamisen “pandemiaan” 2011 !

  Ihmiset suunnitelmallisesti otetaan EU:n eliitin haltuun 2021 – 2027 Eroopan parlamentin ja neuvoston asetus ( EU) 2021/522 24.3. 2021 mukaisesti .

  Suunnitelma vaatii Suomenkin terveydenhuollon romuttamista tätä ennen; se on jo aloitettu 2010 keväällä ! Tarja Halonen allekirjoitti Vakuutussopimuslain muutoksen; jonka avulla pankki-vakuutuslaitokset saavat irtisanottua / huononnettia 1,3 miljoonaa sairauskuluvakuutusta Suomessa . ( tämä tehtiin 2022 ja 2023); “voidaan irtisanoa vakuutukset, jotka eivät enää ole hyvää liiketoimintaa”.
  Näyttää, että pankki.vakuutuslaitoksissa 2010 TIEDETTIIN piikien sairastuttava vaikutus jo 2010; jopa aiemminkin !

  Tuo lakimuutos oli ainakin 13 MILJARDIN kädenojennus veronmaksajien taskuista pankki-vakuutuslaitoksille. Esim. yhden syöpahoidon hinta helposti on 10 000 – 30 000 euroa . Jos varovasti laskemme 1,3, miljoonaa kertaa 10 000 päädymme summaan 13 MILJARDIA. Varmasti 10 vuoden periodilla näitä vakuutuksia olisi tuolla summalla käytetty ! Nyt siis “julkinen terveydenhuolto” saa miljoonan uutta asiakasta jolloin se ROMAHTAA. Healt 4 you ( EU-asetus) astuu voimaan; tämäkin sektori on EU:n halinnassa ja Suomen itsenäisyyden kulmakivestä ( 2 vielä olemassa ) toinen eli kuntien itsehallinto on LAKKAUTETTU 2027 mennessä !

  Toinen kulmakivi itsenäisyydessämme eli eläkerahstot on juuri samanlaisen käsittelyn kohteena juuri nyt: HE 99 – 104 / 2022 vp lakipaketista löytyy seuraavaa: YEL-lakia muuettaan niin, että nykyiste yrittäjät suoraan maksavat eläkkeellä olevien yrittäjien eläkkeet . ( YEL-rahastot menivät Unperin mukana ? )

  Keräämieni dokumenttien mukaan siis EU-on pyramidihuijaus ja covid-19 on OSA tätä suunnitelmaa kansalaisten omaisuuden keräämiseksi eliitin taskuihin ! Maanmittauslaitos lokakuu 2017 : ” 2,5 miljoonaa panttikirjaa sähköiseen muotoon”. Tiesitkö 2017 voimaan saatetusta JULKISESTA laista, jolla 200 – 250 miljardin omaisuumassa Suomessa muutettiin digitaaliseen muotoon; sillä HUIJAAMISEN mahdollistamiseksi ? Tässä “sähköisessä” järjestelmässä pankit ovat pitäneet VALEHTELEMALLA pantteja omissa nimissään lainan maksun jälkeen; ja tätä on mahdollstanut miljardien tuotot penkeille näillä salasilla panteilla. Sinä olet ollut tietämättäsi EU-kasinopelin takaajana ja Ukrainalle lahjoittetujen ( EU-lahjoitukset ) ammustoimitusten takakaajana ! ( katso Atomistudion striimi).

  Nyt kun pankit ovat salassa pantanneet Suomentalot; maat ja mannut EKP:lle tarvitsee vain kaataa pankit Suomessa ja Suomi suurelta osin olisi EKP:n sekä jälleenrahoittajien omistuksessa ! Tätä on agenda 2030; et omista mitään ja olet onnellinen; ikävä kyllä tässä puramidihuijauksessa miljoonat EU-kansalaiset tulevat menettämään henkensä !

  On siis vaadittava vapaat panttikirjat takaisin omiin nimiin; on säilytettävä kuntien itsehallito ja syöstävä vallasta nämä KANSANMURHAAJAT ! EU on RIKOLLISORGANISAATIO, joka aikoo syötä Suomen tuhoon; he ovat jo pitkällä.

  Syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastoon lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa on jätetty 9.12. 2005 ; ei tutkittu, koska VKSV on osta tätä RIKOLLISORGANISAATIOTA. EOA kansliapäätös 1350/4/08 todistaa tätä. Suomen kansalaisilla ei ole muuta kuin toisena ja rukous.

  Mutta totuuden kertomien kaikille lopulta meidät vapauttaa osallisuudesta rikollisjärjestöön. Tämä on myös eroilmoitus tästä rikollisorganisaatiosta nimeltä EU .
  Joak tietää vakavan rikoksen ja jättää sen ilmoittamatta syylistyy itse rikokseen; nyt on ilmoitettu … oletko sinä vielä rikollisorganisaation jäsen vai annatko sinäkin tästä julkisen ilmoituksen ?

  Kun velatonta mökkisäsi tai omakatitaloasi tullaan 2030 viemään; älä silloin enää pyydä apua … TOIMI NYT SUOMEN PARHAAKSI ja EROA RIKOLLISORGANOSAATIOSTA !

  Tarvitsemme 100 000 tällasta ilmoitusta Suomen “eduksunnalle”; sillon asia on julkinen ja poliisin on valittava puolensa; rikollisorganisaation jäsen vai itsenäinen Suomen kansalainen !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *