#SYYTÄTIETÄÄ – Lääketiede on politiikkaa.

Avatar photo

BySami Antinniemi

4.1.2024 , , , , ,

FDA oikeudessa ivermektiinistä.

Ivermektiini olisi tehnyt pandemiasta pelkän flunssan. FDA ohjeisti tieteen vastaisesti olemaan käyttämättä Nobel-palkittua lääkettä koronaan. Kolme yhdysvaltalaista lääkäriä on vienyt FDA:n oikeuteen. He syyttävät FDA:ta lääkärin ja potilaan väliseen suhteeseen puuttumisesta.

Ohjelmassa käydään läpi tätä oikeudenkäyntiä sekä sitä miten FDA:n tiedotteet aiheuttivat ivermektiinin käyttämisen kiellon sekä Nobel-palkitun lääkkeen mustamaalaamisen mediassa ympäri läntisen maailman.

Rikos on mittasuhteiltaan valtava ja FDA pyrkii kaikin keinoin välttämään vastuuta.

FDA:n oikeudenkäynnin koko tallenne tässä.

Pituus 28.31

julkaistu 4.7.2023

Ohjaus, leikkaus ja toimitus – Sami Antinniemi

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/1hfd

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *