#SYYTÄTIETÄÄ – Vastuu on sinun

Avatar photo

BySami Antinniemi

4.1.2024 , , , , , ,

– yhteistyötä EU:ssa ja USA:n puolustusministeriössä.

Tämä ohjelma on jatkoa #syytätietää – salaliittoteoriaa EU:n käytävillä ohjelmaan.

Ohjelmassa käsitellään laajaa kansainvälistä terveysviranomaisten, lääkeyhtiöiden, sekä joillekin kenties yllättävästi, USA:n puolustusministeriön välistä saumatonta yhteistyötä, jonka vaikutukset ulottuvat tänne Suomeen saakka.

Näemme miten EMA vastaa meppien ja tanskalaisten tutkijoiden kysymyksiin, miten Kontulan terveyskeskuksessa osataan tavata englantia, sekä jäämme jännittämään, saadaanko Hämeenlinnan rokotejonossa eurooppalaisen rokoteruletin mukainen turvallinen annos ja kysyyko Kontulan terveyskeskuslääkäri THL:stä, mitä tanskalainen tutkimus korona-rokote-erien eroista tarkoittaa.

Pituus 30.13

Julkaistu 24.11.2023

Ohjaus, leikkaus ja toimitus – Sami Antinniemi

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/y6ul

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *