Bill Gates

Avatar photo

BySanni Berg

5.1.2024 , ,

Aikamme hyväntekijä – tuo filantrooppi, jonka säätiö avokätisesti rahoittaa lääke- ja rokoteteollisuutta ja WHO:ta sekä lahjoittaa sydämensä puhtaudesta kehittyviin maihin mm. ilmaisia rokotteita pelastaakseen ihmishenkiä.

Vielä pari vuotta sitten oli varma merkki salaliittoteoreetikosta kyseenalaistaa Bill Gatesin tarkoitusperiä ja todellista luonnetta, mutta taannoisen avioeron sekä pahamaineisen Jeffrey Epsteinin kanssa yhdistetyksi tulemisen myötä puhtaaksi kiillotettu julkisivu on ottanut osumaa jopa valtamediassa.

Nyt jopa Yle esittää koko maailman juhlimasta sankarista pimeän puolen dokumentin muodossa: https://areena.yle.fi/1-65462930

Sivuiltamme löytyy lukuisia juttuja avainsanalla ‘Bill Gates’ eikä useinkaan kovin mairittelevassa muodossa. Heille, jotka ovat uskaltaneet tarkastella maailmaa synkemmän linssin läpi ja suhtautua kyynisesti hyväntekeväisyyssäätiöihin rahan ohjaamissa yhteiskunnissa, eivät moiset syytökset tule yllätyksenä.

***
Aiheesta kiinnostuneille suosittelen tätä kattavaa ja hyvin lähteistettyä juttua Bill Gatesista: https://mkrsuomi.fi/tunnemmeko-todellisen-bill-gatesin-vai-ainoastaan-median-luoman-imagon-hanesta/

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/mxve

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *