Suomeksi: Corbettreport – Kuinka Bill Gates monopolisoi maailman terveysjärjestelmän

Avatar photo

BySami Antinniemi

5.1.2024 , , ,

Sivustolta Corbettreport – How Bill Gates monopolized global health

“Kuka on Bill Gates? Ohjelmistokehittäjä? Liikemies? Filantrooppi? Maailmanlaajuisen terveydenhuollon asiantuntija? Tästä aiemmin vain akateemisesta kysymyksestä on tulossa hyvin todellinen kysymys niille, jotka alkavat ymmärtää, että Gatesin käsittämättömän suurta varallisuutta on käytetty kansanterveyden, lääketieteellisen tutkimuksen ja rokotteiden kehittämisen kaikkien osa-alueiden hallintaan. Ja nyt, kun meillä on edessämme juuri se ongelma, josta Gates on puhunut vuosia, huomaamme pian, että tämä ohjelmistokehittäjä, jolla ei ole minkäänlaista lääketieteellistä koulutusta, aikoo käyttää tätä varallisuutta hyväkseen ja hallita miljardien ihmisten kohtaloita.” – James Corbett

Pituus 26.56

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/yw21

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *