Suomennettua: Mattias Desmettin puhe International Crisis Summit IV:ssä

Avatar photo

BySami Antinniemi

5.1.2024 , , ,

Psykologian professori Mattias Desmett piti oheisen puheen marraskuussa 2023 pidetyssä konferenssissa Romanian Bukarestissa.

Konferenssissa puhui kansainvälinen joukko lääkäreitä, tiedemiehiä ja lakimiehiä kehittyvästä tilanteesta länsimaissa.

Mattias Desmett avaa puheessa sitä miten materialistinen maailmankuva, massojen yksinäisyys sekä valtioiden tottumus käyttää propagandaa, on ajamassa läntistä maailma totalitarismiin ja miten hänen mielestään keino pysäyttää kehitys on väkivallaton vastarinta Gandhin tapaan.

https://partidulaur.ro/en-international-crisis-summit-iv/

Konferenssin sivustolta:

Koko pandemian ajan joukko hyvin perillä asioista olevia ja rohkeita ammattilaisia taisteli hellittämättä totuuden paljastamiseksi – usein menettäen (lähes) kaiken suojellakseen oikeuksiamme ja vapauksiamme. Totuuksia, joita he yrittivät paljastaa, pidettiin tuolloin “valeuutisina”, mutta yhä useammin niitä levitetään nyt ratkaisevina “äskettäin löydettyinä löydöksinä”.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/7nt0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *