9/11 – salaliittoteoriaako?

Avatar photo

BySanni Berg

15.1.2024 ,

Kaksoistornien kohtalo on puhuttanut erityisesti kriitikkoja siitä lähtien, kun nämä kuuluisat, siihen aikaan maailman korkeimmat rakennukset, sortuivat. Edelleen virallinen totuus kertoo, että kyse oli terrori-iskusta, jossa päin lentäneet lentokoneet saivat tapahtumaketjun aikaiseksi, mutta vuosien saatossa yhä enenevissä määrin ihmiset ovat havahtuneet tämän narratiivin epäkohtiin.

Jopa vasemmistoliiton puoluelehdessä https://www.ku.fi/artikkeli/3230066-purettiinko-wtc-7-rajahteilla oli vielä v. 2014 sallittua kirjoittaa aiheesta, johon kajoaminen tänä päivänä tarkoittaa rokotevastaiseksi salaliittouskovaiseksi leimautumista. Tässä ote artikkelista:

Vuosia myöhemmin julkistetut viranomaistutkimukset eivät selitä sitä, miksi WTC:n kaksoistornit romahtivat räjähdyksenomaisesti tulipalojen seurauksena tai miksi WTC-7 luhistui kuin räjähteillä puretut talot purkutyömailla, kahdeksan tuntia WTC:n kaksoistorneihin tehtyjen lentokoneiskujen jälkeen.
Koskaan aikaisemmin yksikään teräsrakenteinen pilvenpiirtäjä tai kerrostalo ei ole romahtanut pelkästään tulipalojen ansiosta.

Aiheesta löytyy niin kattavasti tietoa, että siihen perehtyneitä on vaikea syyttää virallisen totuuden kyseenalaistamisesta. Yli 3500 arkkitehtiä ja insinööriä ‘9/11 totuuden puolesta’ on kasannut vetoomuksen todellisen tapahtumaketjun selvittämiseksi ja jakavat runsaasti todistusaineistoa sen puolesta, että julkisesti kerrottu tarina ei voi pitää paikkaansa. https://www0.ae911truth.org

***

Tästä aiheesta löytyy loputtomasti materiaalia internetistä eikä kaikkea ole tarpeellista koota sivuillemme, mutta mikäli sinulla on hyvin perusteltu tiivistelmä tai tietoisku aiheesta, julkaisemme sen mielellämme!

Tässä yksi selkeä suomenkielinen pätkä aiheesta:


Linkki jakamista varten: https://kanto.media/5lg2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *