Laiton kiinalainen biolaboratorio löydetty Kaliforniasta

Avatar photo

ByToimitus

23.1.2024 , ,

Uskomatonta, mutta totta! Ja jälleen asia, minkä pitäisi olla näissä olosuhteissa Suomessakin valtavirran uutinen, vaan ei ole. Marraskuussa 2023 kävi ilmi, että Kaliforniasta paljastui kiinalaisten ylläpitämä laiton biolaboratorio.
Ai miksi pitäisi olla valtavirran uutinen? Jos muistamme, meillä on viimeisen kolme vuotta ollut julistettuna niin kutsuttu pandemia, jonka on väitetty lähteneen liikkeelle muurahaiskävyn ja lepakon suhteesta kiinalaisella torilla.
On syytä miettiä, onko todennäköisempää että pandemiat lähtevät kuitenkin liikkeelle laboratorioista, kun niitä näyttää olevan ympäri maailmaa tällä tavoin?

Sami Antinniemi tuli twiitanneeksi samasta asiasta 18.12.2023

Ns. lableak teorialle on nyt jo paljon tukevammat todisteet kuin luontaiselle alkuperälle, mutta yksi loogisimmista on ehkä esitetty alla olevalla videolla.

3.5.2023 kansainvälisessä Covid Summitissa Brysselissä, Professori Giovanni Meledandri kertoi yksinkertaisen syyn sille, miksi ei usko koronapandemian lähteneen torilta lepakon ja muurahaiskävyn tapaamisesta. (käännösvirhe videossa, tietenkin käpy.)

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/ibbp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *