Tucker Carlson lähti pelastamaan Kanadaa

Avatar photo

BySami Antinniemi

27.1.2024 , ,

Miksi Kanada pitäisi pelastaa?

Yhdysvallat ja Kanada eivät enää ole niitä vapauden ja demokratian majakoita, jollaisina nämä maat meille Euroopassa esitetään. Elämme keskellä vakavaa länsimaisen demokratian kriisiä, ja pahinta on, että länsimaiden kansalaiset eivät pääse yhteiseen ymmärrykseen siitä, mistä suunnasta tämä uhka demokratialle tulee.

Liberaali eliitti pelkää kuollakseen Trumpia ja kansalaisten omaa kritiikin ääntä, jota he nimittävät populismiksi, ikään kuin ymmärtämättömien oireiluksi, sillä eiväthän tavalliset ihmiset voi nähdä kaikkea sitä kollektiivista hyvää, jota heille jaetaan.

Toisella puolen kasvaa nyt yhä lujempi ääni ja pelko siitä, että liberaali kollektivismi on viemässä läntistä maailmaa kohti totalitarismia. Ainakin Tucker Carlson on tätä mieltä ja tässä on syy hänen tempaukselleen lähteä pelastamaan Kanadaa.

Onko Kanada enää demokratia?

Justin Trudeaun hallinnoimasta Kanadasta näyttää koronakriisin aikana kehittyneen jotain kommunistisen diktatuurin kaltaista. Toisinajattelevia vangitaan ja heidän pankkitilejään jäädytetään, mielenosoituksia murskataan poliisitoimin. Sananvapaudesta Kanadassa vallitsee sen hyvin erikoinen liberaali käsitys – sana on vapaa, kunhan se on kollektiivisesti hyväksyttyä ja hyväksynnän määrittelee valtio.

Hyvä esimerkki sananvapauden vastaisesta taistelusta on Rebel News, nopeasti kasvanut verkkomedia, jonka sisältö ainakin Kannon toimituksen mielestä on valtamediaa moninverroin laadukkaampaa.
Rebel Newsin toimittaja David Menzies yritti 9.1.2024 saada katuhaastattelua varapääministeri Chrystia Freelandilta ja joutui saman tien poliisien kovakouraisesti pidättämäksi.

Tällaiset pidätykset kertovat siitä, että Kanadanmaan demokratiassa todellakin on jotain mätää. Kanada on nyt kaukana suomalaisille tuttujen kummelisketsien mukavasta parjauksen kohteesta.
Tietenkin liberaalisti ajatteleva mieli voisi sanoa, että haastatteluista poliitikkojen kanssa on sovittava etukäteen, mutta ongelmana on, että valtamedia Kanadassakin pitää pitkälti poliitikkojen puolta. Tämä on johtanutkin kapinallisten Rebel Newsien voimakkaasti kasvaneeseen suosioon. Näitä medioita ei kuitenkaan kutsuta sisäsiisteihin tiedotustilaisuuksiin, joten jääkö todelliselle journalismille siten muuta vaihtoehtoa kuin napata poliitikko haastatteluun kadulta?

Muitakin syitä Kanadan vapauttamiseen on: 69 % kanadalaisista vaatii Trudeaun eroa, eikä hän eroa. Miljoonat ovat pudonneet köyhyyteen ja ruokajonojen asiakkaiksi. Hallitus tukee köyhien ja mielenterveysongelmaisten itsemurhia. Puhumattakaan toisinajattelijoiden vaimentamisista.
Kun samankaltaista tapahtuu nyt USA:n puolellakin, sekä Euroopassa, ja Suomessakin, on ehkä jo syytä kysyä, onko länsimainen demokratia vaarassa ja mistä tuo vaara tulee?

Onko taustalla läntisten parlamenttien penetraatio?

Klaus Schwab ja WEF ajavat maailmaan politiikkaa, jossa valtioiden hallitukset olisivat yhteisessä kollektiivisessa ohjauksessa ja valta olisi käytännössä demokraattisesti valitsemattomilla byrokraateilla sekä suurilla korporaatioilla.

Joidenkin mielestä tämä haisee fasismille.

Hra. Schwab on avoimesti kehuskellut vaikuttamisellaan parlamentaaristen demokratioiden toimintaan, etenkin Kanadaan Justin Trudeaun kautta. Tätä kabinettien penetroimista vaikuttaa tapahtuneen länsimaissa jo vuosien ajan ja vaikuttaakin siltä, että nyt penetraatioiden hedelmät ovat kypsyneet. Kollektivistien mielestä hedelmä on kaikille yhtä hyvän makuinen, ESG säännösten hyväksymä ja equitylle maistuva – ja mikäli hedelmästä ei pidä, olisi sellainen kriitikko kollektiiville vaarallinen ihminen ja siis yhteisen sananvapauden nimissä hiljennettävä.
Mutta individualistit ja ihmisen vapautta arvostavat haistavat tässä asetelmassa ilmiselvän totalitarismin vaaran.

Epäilemättä juuri näistä syistä Tucker Carlson joukkoineen lähti Kanadaa vapauttamaan ja ehkäpä hyvästä syystä, sillä hänen vastaanottonsa oli mm. Albertassa pidetyssä konferenssissa suorastaan ylitse pursuavaa. Kanadan vapautta ajavat konservatiiviset vaikuttajat olivat paikalla tämän Rebel News raportin mukaan.

Pohjimmiltaan tällaisissa tempauksissa on myös kyse psykologisesta sodasta – vapautta ajavat individualistit pyrkivät saamaan ihmiset heräämään kollektivismistaan ja ajattelemaan itse. Tässä sodassa toinen puoli puolustautuu rikkomalla sananvapautta nimittämällä sitä vihapuheeksi. Toinen puoli taas puhuu yhä suoremmin siitä miten asiat ovat – että länsimainen demokratia ja vapaus on uhattuna.

Psykologisen sodankäynnin ase:

Trudeauta ja kollektivistista heikkoutta mollaava Beta Male meemi.

Tässä hieman syvemmälle paneutuva #syytätutkia raportti Tuckerin Kanadan vapauttamismatkasta:
Pituus n. 6min

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/3lfu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *