Maailman suurin peiteoperaatio

Avatar photo

ByToimitus

16.3.2024 , ,
Trump ja tiimiläisiä nuclear football -salkun kanssa, mikä sisältää ydinaseiden laukaisukoodit.

Markus Lundström on avannut kiehtovassa kirjoituksessaan vaihtoehtoisen näkemyksen sille, miksi toisinaan tuntuu kuin eläisimme keskellä Hollywood-elokuvaa. Jotta voi tutkailla analyyttisesti ajankohtaisia tapahtumia ja spekuloida tulevaa, on syytä olla mahdollisimman laajalti tietoinen kaikista vaihtoehtoisista skenaarioista. Vaikka jokin teoria tuntuisi täysin epäuskottavalta – ja tarinan tasolle lopulta jäisikin – auttaa villimpikin näkökulma katselemaan historiaa eri valossa ja kiinnittämään huomioita tärkeisiin yksityiskohtiin ja piiloviesteihin, jotka kenties muuten jäisivät noteeraamatta.

Miksi kaikki tuntuu kääntyneen 180° väärinpäin maailmassa? Voisiko taustalla olla jotain paljon suurempaa, kuin mitä useimmat meistä voivat kuvitellakaan?

9. Marraskuuta 2016 kello 22:22:

Maailma tuntuu niksahtaneen pois paikoiltaan. Voiko olla todellista, että Donald J. Trump – tuo kovaääninen ja kärkevästä tyylistään sekä tunnistettavasta lookistaan tunnettu Diili-sarjan tv-kasvo ja yritysjohtaja valitaan Yhdysvaltojen 45:ksi presidentiksi? Ja vieläpä siten, että viimeisenä kilpailijana kisassa on edellisen, kohtalaisen suositun presidentin vaimo ja mielipiteitä jakava kansan lemmikki Hillary R. Clinton.

Mitä maailmassa oikein tapahtuu, kun koviksen roolia välillä jopa selkeän teatraalisesti vetävä ‘setämies’ valitaan maailman mahtavimman maan presidentiksi? Mikä ihmisiä oikein vaivaa? Trump voi olla hauska TV-hahmo ja menestyvä yritysjohtaja, mutta että USA:n presidentti? Ei kai nyt sentään. Mutta pakkohan se on uskoa. Jotain suurta on nyt tapahtunut, tai vähintäänkin tapahtumassa. 

Koko tilanne on epäuskottava. Siinä on tietyllä tavalla sitä jotain samaa, mitä tiistaina 11.9.2001 sattuneissa, koko maailmaa mullistaneissa Syyskuun 11. päivän iskuissa. Tuntuu kuin katselisi elokuvaa. Eikä se elokuva välttämättä ole se kaikkein mukavin mahdollinen.

Lähtikö tällä päivämäärällä käyntiin jotain paljon suurempaa, mitä miltei kukaan voisi edes ajatella? Todistammeko me juuri nyt jotain sellaista, mikä saa historian kirjat uusiksi ja suurella pensselillä tilaa kenties koko 2000-luvun alun merkittävimpinä tapahtumina? 

Se jää nähtäväksi, mutta ennen sitä; kurkistakaamme yhdessä kulisseihin. 


Takaisin tähän hetkeen:

Invaasion sijaan infiltraatio?

Muistan, kun koulussa painotettiin aina suuresti varasuunnitelman tärkeyttä. Oli kyse sitten ammatinvalinnasta tai oikeastaan mistä tahansa. Olisi hyvä olla mielessä vaihtoehtoja nykyiselle tekemiselle, jos jokin menisikin niin sanotusti ‘vihkoon’. Varasuunnitelmat eivät tietenkään ole mikään uutuustrendi ja niitä harrastetaan niin mikro- kuin myös makrotasoilla. Ihmisillä voi olla työpaikkansa ja unelmiensa suhteen varasuunnitelmia ja tietenkin myös isommilla instansseilla, kuten valtionhallinnoilla löytyy melkoisen tarkat sekä strategiset varasuunnitelmat sen varalle, että kaikki ei menekään täysin ensisijaisten suunnitelmien mukaisesti.

Tästä päästäänkin hyvin mielenkiintoiseen ja vähemmän tunnettuun varasuunnitelmaan. Sitä voisi kutsua jopa varasuunnitelmien äidiksi tai isäksi. On päivänselvää, että laajamittaisia ja tarkkoja varasuunnitelmia käytetään myös kaikkein merkittävimmissä ja herkimissä instansseissa, kuten armeijoissa, tiedustelupalveluissa sekä puolustusministeriöissä — yksilötasolta valtiotasolle asti ja kaikkea siltä väliltä.

Voisiko käydä niin, että klassisen invaasion (maahantunkeutumisen, eli toisinsanoen hyökkäyssodan ja sen myötä tapahtuvien alueiden luovutusten) sijaan vihollinen rekrytoisikin vuosien ja vuosien saatossa itselleen assetteja politiikan ja korporaatiomaailman huipuilta ja vieläpä siten, että harva rekrytoitu edes tajuaisi ainakaan heti olevansa mukana missään sen kummemmin hämäräperäisessä? Rekrytointia liukastamaan sopisi oivallisesti erilaiset rahalliset sekä hyödykkeelliset kannustimet, mitkä vauhdittaisivat agendan läpimenoa sekä pitäisivät huolen siitä, että haluttu päämäärä tullaan saavuttamaan suunnitelmien mukaisesti, kunhan rekrytoidut henkilöt sekä instanssit suorittaisivat tehtävänsä sovitun mukaisesti. Kannustimien merkittävyydellä voidaan kenties sokaista osa niin vedenpitävästi, että he eivät välttämättä tunnistaisi kyseessä olevan melko todennäköisesti jonkinasteinen korruptio.

Armeijoista ja instansseista tuttu kompartmentalisaatio (tiedon porrastettu hajautus — esimerkiksi; pankinjohtaja tietää enemmän, kuin pankkivirkailija, vaikka pankkivirkailija on toimeksipanija tietyissä tehtävissä) pitää huolen siitä, että vain harvat ja valitut tietävät oikean agendan — muiden ollessa tuiki tietämättömiä varsinaisesta agendasta. Moni saadaan erilaisten ideologioiden varjolla sokeutumaan todelliselta agendalta ja tämän lisäksi tietenkin kannustimet sekä mahdollisesti jopa kiristys pitävät huolen siitä, että suut pysyvät supussa aiheen esoteerisemmasta, eli salaisemmasta merkityksestä.

Mitä jos vihollinen hyökkäisikin maahan epäsuorasti infiltraation avulla suoran invaasion sijaan? Epäsuora hyökkäys olisi hidas ja huomaamattomampi, kun taas suora invaasio olisi hyvinkin näkyvä ja nopea? Epäsuora infiltraatioon perustuva hyökkäys kestäisi vuosikymmeniä, mutta toisaalta sen onnistuessa kansalaiset huomaisivat sen tapahtuneen vasta kun asialle olisi liian myöhäistä tehdä yhtään mitään.

Yhdysvaltain 35. presidentti John F. Kennedy piti aikanaan hyvin mielenkiintoisen valtamedialle suunnatun puheen, jossa hän varoitti juurikin tämän suuntaisen infiltraatioon perustuvan kehityksen (invaasion sijaan) olevan mahdollisesti käynnissä. Kyseisessä puheessa ajankohtaisena kontekstina oli tietenkin kylmä sota,
mutta myöhemmin tarkasteltuna puheella saattoi olla myös esoteerisempi, pienemmän piirin tuntema merkitys taustallaan. Parin vuoden kuluttua kyseisestä puheestaan Kennedy sai surmansa kuuluisassa Dallasin salamurhassa, jossa virallisen narratiivin mukaan sekava
Lee Harvey Oswald ampui Kennedyn.

Tänään ei ole julistettu sotaa – ja vaikka taistelu olisi kuinka kiivas, sitä ei ehkä koskaan julisteta perinteisellä tavalla. Elämäntapamme on uhattuna. 

Ne, ketkä tekevät itsestään vihollisemme, etenevät ympäri maailmaa. Ystäviemme selviytyminen on vaarassa. Ja kuitenkin, mitään sotaa ei ole julistettu, yhtäkään rajaa ei ole ylitetty marssivien joukkojen toimesta, yhtään ohjusta ei ole ammuttu.

Jos lehdistö odottaa sodan julistusta ennen kuin se asettaa itselleen taisteluolosuhteiden itsekurin, voin vain sanoa, ettei mikään sota ole koskaan muodostanut suurempaa uhkaa turvallisuudellemme. Jos odotat “selkeän ja välittömän vaaran” julistamista, voin vain sanoa, että vaara ei ole koskaan ollut selkeämpi ja sen läsnäolo ei ole koskaan ollut kiireellisempi.

Se vaatii näkemyksen muutosta, taktiikan muutosta, tehtävien muutosta – hallitukselta, kansalaisilta, jokaiselta liikemieheltä tai ammattiyhdistysjohtajalta ja jokaiselta sanomalehdeltä. 

Sillä meitä vastustaa maailmanlaajuisesti monoliittinen ja armoton salaliitto, joka nojaa pääasiassa peitetoimiin vaikutusalueensa laajentamiseksi – soluttautumiseen invaasion sijaan, sabotointiin vaalien sijaan, uhkailuun vapaan valinnan sijaan, yöllisiin sissitoimiin päiväsaikaan marssivien armeijoiden sijaan. Se on järjestelmä, joka on värvännyt valtavat inhimilliset ja materiaaliset resurssit tiiviisti kudotun, tehokkaan koneiston rakentamiseen, joka yhdistää sotilas-, diplomaatti-, tiedustelu-, talous-, tieteelliset ja poliittiset toiminnot.

— JFK


Alkoiko näihin aikoihin operaatio,
jollaista maailma ei ole nähnyt koskaan aiemmin?

Antoiko JFK puheessaan vihiä siitä, että ehkä heitä ei uhkaakaan vain joku tietty maa suoralla hyökkäyssodalla, vaan pikemminkin ‘näkymätön vihollinen’, joka on soluttautunut kaikkialle? Tuo vihollinen on näkyvästi muodoton ja muodollisesti näkymätön. Se ei ole mikään maa tai brändätty järjestö tai yhdistys, vaan sisään piilotetun koodikielen, symbolien, eleiden sekä kaksoismerkitysten kanssa operoiva valtavirralle näkymätön, suurella rahalla kasassa pysyvä hyvävelijärjestö, joka pitää toistensa puolta aina ja kaikkialla, hinnasta ja seurauksista tuon taivaallista välittämättä. Tarkastellaan tätäkin asiaa hieman lisää, mutta ennen sitä takaisin Trumpiin ja varasuunnitelmien varasuunnitelmaan.

Varasuunnitelmien varasuunnitelma

Yhdysvalloissa on ollut käytössä salainen COG, eli Continuity of government varmasti niin kauan, kuin kirjoitettua historiaa riittää. Sen viimeisimmät versiot luotiin viimeistään kylmän sodan aikana turvaamaan hallituksen toiminta tilanteessa, jossa esimerkiksi ydinsota tai ydinaseen käyttö Yhdysvaltojen maaperällä uhkaisi lamauttaa keskeiset toimenpiteet, mitä hallituksen ja valtionhallinnon toimintakykyyn tulee. Tarkemmin näistä suunnitelmista tietää ainoastaan kourallinen ihmisiä.

Trump ilmoitti ensimmäisissä koronaan liittyvissä tiedotustilaisuuksissa, että kyseessä on sotatilanne ja hyökkäys Yhdysvaltoja vastaan. Hän ilmoitti painokkaasti, että kyseinen hyökkäys on jopa vakavampi, kuin kuuluisa Pearl Harbourin hyökkäys aikanaan, joka ajoi Yhdysvallat mukaan toiseen maailmansotaan.
Käynnistettiinkö sittemmin nykyinen versio COG:sta, jolla turvattaisiin hallituksen toiminta ja mahdollistettaisiin tutkimukset ja toimenpiteet, jotka aikanaan johtaisivat hyökkääjän lamautukseen sekä kansakunnan todelliseen vapauttamiseen sekä pysymiseen aidosti (eikä vain näennäisesti) itsenäisenä?

Newsweek julkaisee artikkelin aiheesta

Maaliskuun 18. päivä 2020 yhdysvaltalainen uutisviikkolehti Newsweek julkaisi artikkelin aiheesta. Voisiko todella olla niin, että Trumpin kauden viimehetkillä laitettiin täytäntöön niin kutsuttu devoluutio – eli hallituksen ja keskeisten toimenpiteiden toimivuuden takaava peiteoperaatio, jonka avulla vihollinen saataisiin ennenpitkää tilille teoistaan ja kansakunta säästyisi tulevaisuudessa vastaavanlaisilta epäsuoraa, psykologista sotaa sekä ihmisten tunteita hyödyntäviltä hyökkäyksiltä?

2020 Presidentinvaalit

Nykyään on jo kenties turvallista sanoa ääneen, että vuoden 2020 preseidentinvaalit olivat ristiriitaisimmat vaalit, mitä maailmanhistoriamme tuntee. Miten seniilinä esiintyvä Biden pystyi voittamaan Trumpin?
Siitäkin huolimatta, että Biden sai varmuudella todella merkittävän äänipotin pelkästään protestiääniä, joiden funktiona oli ainoastaan olla “mitä tahansa” vasemman laidan mustamaalaamaa Trumpia vastaan.

Koronapandemian vuoksi tietyissä osavaltioissa saatiin ajettua läpi postiäänestäminen, josta Trump ja hänen tiiminsä haisteli jo etukäteen, että potentiaalisen isoa vilppiä olisi luvassa itse vaaleissa.
Oliko Trumpilla ja hänen tiimillään ensikäden tietoa jostain, mikä paljastunee tavalliselle kansalle vasta myöhemmin?

Miksi Trump jatkaa puheita vaalivilpistä, mutta mitään näkyvää ratkaisua asiaan ei ole toistaiseksi saatu? Voisiko kokonaisuus olla tahallaan vielä “hihassa” ja se paljastettaisiin kaikessa runsaudessaan ja karuudessaan vasta, kun aika olisi sille tismalleen oikea?

Trumpin leirin mukaan vaalivilppiin on todistetusti osallistunut vieras valtio tai vieraita valtioita. Oliko näin — se selvinnee meille aikanaan.


Mitä COG / Devoluutio tarkoittaisi käytännössä?

Suuri ja monimutkainen, mutta sitäkin antoisampi kysymys on, että mikäli niin kutsuttu devoluutioprosessi on käynnissä, mitä se tarkoittaa käytännössä? Mitä olisi odotettavissa tulevaisuudessa, jopa lähitulevaisuudessa?

Mikäli Trump ja hänen tiiminsä käynnistivät devoluutioprosessin, se voi olla yksi tärkeimmistä aspekteista meidän kaikkien tulevaisuutemme kannalta. Tämä tarkottaisi käytännössä, että Biden ja hänen konklaavinsa toimisivat ainoastaan rajatuin oikeuksin ja kaikkein keskeisimmät hallinnolliset toimenpiteet olisivat yhä Trumpin ja hänen tiiminsä kontrollissa. Se tarkottaisi sitä, että USA:n armeija hajautettuine (devoluutio = desentralisaatio / hajautus kirjaimellisesti) yksiköineen olisivat aidosti ‘puikoissa’ verhon tuolla puolen. Ainoastaan kaikkein näkyvimmät aspektit olisivat Bidenin ja nykyisen virallisen valtionhallinnon ulottuvilla.

Muistatteko draaman, mikä aiheutui siitä että Trump lähtiessään valkoisesta talosta otti mukaansa nuclear football salkun, joka sisältää kaiken, mitä tarvitaan ydinaseiden mahdollista käyttöä varten? Normaalisti väistyvä presidentti tietenkin luovuttaa ydinaseiden laukaisukoodit (eli käytännössä kyseisen salkun lempinimeltään nuclear football) seuraavalle, virkaan astuvalle presidentille. Jostain syystä näkyvästi kävi kuitenkin toisin. Kenties tälläkin on isompi symbolinen merkitys, joka aukenee meille jälleen kerran sitten, kun aika sille on kypsynyt oikeaksi.

Trump ja tiimiläisiä nuclear football -salkun kanssa, mikä sisältää ydinaseiden laukaisukoodit.

Mikäli devoluutioprosessi olisi käynnissä, se voisi tarkoittaa sitä, että kun aika on oikea, todisteet julmasta ja kierosta pitkän tähtäimen vallankaappauksesta sekä lukuisista vastapuolen potentiaalisista maanpetosrikoksista paljastetaan tavalla tai toisella julkisesti.

Mikäli devoluutioprosessi olisi käynnissä, se saattaisi tarkoittaa lopullista tuhoa tuolle JFK:nkin tarkoittamalle (?) hyvävelikerholle, joka on mahdollisesti myötävaikuttanut maailman tapahtumiin kulisseisseissa hyvinkin pitkään.

Mikäli jossain kohtaa vaalivilpistä lyötäisiin niin kovat evidenssit pöytään, ettei se jättäisi enää kenellekään mitään tulkinnanvaraa, uskoisin, että aika monta muutakin suurempaan kokonaisuuteen liittyvää aspektia paljastuisi orgaanisesti siinä sivussa. Mitä jos klassisesti ‘kaikki liittyy kaikkeen’ ja vaalivilppi onkin vain pelkkä jäävuoren huippu? Tai jopa se yksi ainut lumihiutale siellä jäävuoren huipulla? Sama pätee myös koronapandemian todellisen alkuperän mahdolliseen paljastumiseen ennen vaalivilppiä.

Jos haluat lukea enemmän suuremmasta kuvasta ja koko devoluutioaiheesta englanniksi kaikkine todisteineen päivineen, en voisi enempää suositella alkuperäistä devoluutioteorian esittäjää, Patel Patriot -nimimerkkiä käyttävän Jonin blogia osotteessa devolution.link sekä hienona kokonaisuutena toteutettua laadukasta, viisiosaista dokumenttisarjaa aiheesta nimeltään Devolved. Ne ovat toimineet itselleni merkittävinä innoittajina tätäkin tekstiä kirjoittaessani. Tulemme paneutumaan tulevaisuudessa yksityiskohtiin tarkemminkin, mutta ennen sitä voit käydä ‘alkulähteellä’ tutkimassa itse, että mistä kokonaisuudessa voisi olla kyse.


Miksi Trumpista tuli presidentti? Valittiinko hänet erikoiseen ja kokonaisuuden kannalta hyvin merkittävään rooliin syystä tai toisesta?

Voisiko olla mahdollista, että Trump valittiin suorittamaan hyvinkin merkittävää tehtävää, jossa tämä kulisseissa vuosikaudet hallinnut aito ja ihkaoikea salaliitto paljastettaisiin mahdollisimman orgaanisesti valtavirralle? Asetettiinko Trump ehdolle syystä, mikä aukenee isoille massoille vasta myöhemmin?

Mitä on odotettavissa, mikäli devoluutio on totta ja sen seurauksena vaalivilppi / koronapandemian alkuperä paljastuu?

  • Auttaako vaalivilpin paljastuminen selvittämään myös koronapandemian todellisen alkuperän ja syyt taustalla tai toisinpäin?
  • Paljastuuko DNC:n, RINO-republikaanien häikäilemättömän laaja korruptio sekä selkeät kytkökset kiinan kommunistiseen puolueeseen, CCP:n? Paljastuuko samalla kytkökset suurempaan aitoon salaliittoon, joita nivoo yhteen muun muassa maailman talousfoorumi WEF?
  • Paljastuuko hyvävelikerhon (“Deep State / korruptiokartelli / kabaali / kultti / varjohallinto”) tarkempi rakenne sekä organisaatio? Paljastuuko toisin sanoen maailmanlaajuinen, yhtä maailmanhallintoa ajava ‘Deep State’ / kabaali virallisesti?
  • Paljastuuko Ukrainan sodan todelliset taustat tätä samaa laajempaa, miltei jättimäistä kokonaiskuvaa ajatellen?
  • Mitä tapahuu näiden potentiaalisten skenaarioiden jälkeen? Mitkä ovat vaikutukset Suomeen ja maailmalle?
  • Voisiko aito ja suvereeni maailmanrauha olla edes teoreettinen mahdollisuus?Totuus lopulta voittaa. Ajankohta jolloin alamme huomaamaan sen konkreettisesti lienee lähempänä kuin uskommekaan.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/qvi1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *