Kannon katselusuositukset

Avatar photo

ByToimitus

18.3.2024 ,

The Hill, joka on suhteellisen neutraalina ja luotettavana pidetty yhdysvaltalaismedia, ottaa käsittelyyn vuodetut WPATH-tiedostot ja päästää ääneen journalisti Michael Shellenbergerin. Suomensimme 10-minuuttisen täynnä tärkeää asiaa.

Myös Samettiorkidea purkaa WPATH-tietovuotoa YouTube-kanavallaan. Hänellä on kokemusasiantuntijana syvä ymmärrys sekä transhoidoista että detransitiosta. Näin hän kirjoittaa esittelyssään:

Moikka, olen Sametti, vuonna -87 syntynyt lesbonainen. Kävin läpi lääketieteelliset ja juridiset transhoidot naisesta mieheksi sekä elin vuosia miehenä, mutta olen v. 2018 lakannut esiintymästä miehenä (detransitio). Olen täysin kyllästynyt queer-rappioon, intersektionaaliseen feminismiin, poliittiseen korrektiuteen, uhriutumiseen ja käsitteiden/todellisuuden hämärtämiseen. En pidä LGBT-/pride -liikkeestä lainkaan sen nykyisessä muodossa.
Linkki jakamista varten: https://kanto.media/w6d6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *