Operaatio hätäjarru

Avatar photo

ByKristiina Kalliojärvi

8.4.2024 , ,

Suomesta tuli itsenäinen valtio 1917. Siis yli sata vuotta sitten. Perustuslain mukaan valta kuuluu kansalle. Koko sadan vuoden aikana ei ole säädetty ainoatakaan kansanvaltaa laajentavaa ja edistävää lakia.

Sen sijaan on tänä aikana säädetty joukko lakeja, jotka kaventavat kansanvaltaa – ja ovat siis ristiriidassa perustuslain kanssa. Eli ristiriidassa meidän kansalaisten oikeuksien ja edun kanssa. Samalla on myös säädetty lakeja, jotka ovat heikentäneet kansalaisten oikeusturvaa sekä vähitellen taanneet meidän edustajillemme ja korkeimmalle virkakunnalle lähestulkoon täydellisen syytesuojan kansaa vastaan tehdyistä rikoksista.

Esimerkeistä ei ole pulaa. Vuonna 1969 säädettiin puoluelaki, joka vastoin perustuslain yhdenvertaisuusperiaatetta asetti puolueet ylivertaiseen asemaan muihin kansalaisjärjestöihin nähden.

1990-luvun alussa, kuten tunnettua, tehtiin törkein rikos kansanvaltaa vastaa. Kansalta salassa ja lopulta kansalle suoraan valehdellen, perustuslain vastaisesti, riistettiin kansalta itsemääräämisoikeus ja se luovutettiin rajojen ulkopuolelle. Asiantilan salaamiseksi puhuttiin ja puhutaan edelleen itsenäisyydestä.

Miten valtio, joka ei voi päättää itse omasta taloudestaan, lainsäädännöstään, ulkopolitiikastaan, liittolaissuhteistaan – tai nähtävästi edes omista rajoistaan – voi olla itsenäinen? Temppu voi mennä läpi vain, koska se on niin härski. Eikä kansalle ole jätetty mahdollisuutta sitä haastaa esimerkiksi oikeuslaitoksen kautta. Yrityksiä kyllä on riittänyt.

Pankkikriisin yhteydessä suoritettiin kansalaisten omaisuuden ja oikeusturvan heikennys. Koiviston konklaavin ja perintäkaaren muutoksen kautta tultiin tilanteeseen, jossa yksityisen kansalaisen oli mahdotonta voittaa oikeudessa pankkia vastaan. Tämän heikennyksen hedelmiä ovat saaneet nahoissaan kokea esimerkiksi ne, jotka ovat joutuneet koronkiskontaa ja laitonta perintää harrastavien perintäfirmojen ja oikeuslaitoksen nk. summaarisen menettelyn uhreiksi.

Nyt tämän demokratian nimellä kulkevan puoluediktatuurin ja yhä selkeämmin näkyvän ulkomaisen ohjauksen seurauksena Suomi on kriisissä: terveydenhuolto on suurissa vaikeuksissa, koululaitoksen taso on romahtanut. Tiestön korjausvelka oli vuonna 2023 jo 1,7 miljardia. Korkea työttömyysaste on hyväksytty normaalitilaksi, jolle kukaan ei edes yritä tehdä mitään kuin juhlapuheissaan. Valtion velka, joka ennen EU-mukautuksen alkua 1990 oli 10,5 %, oli viime vuonna (2023) 55,4% suhteessa bruttokansantuotteeseen.

Nyt on vielä järjettömillä ulkopoliittisilla päätöksillä, talouden vakavan vahingoittamisen lisäksi, saatu Suomi jopa sodanuhan alle.

On ehdottoman välttämätöntä ryhtyä toimiin kansalta riistetyn itsemääräämisvallan ja oikeusturvan takaisin saamiseksi, ennen kuin vallananastajat ajavat Suomen konkurssiin – tai vielä pahempaa: suurvaltojen välisen kahnauksen raunioituneeksi pelikentäksi. Tällä hetkellä me suomalaiset olemme jokseenkin samassa tilanteessa, kuin holhouksenalainen henkilö: vajaavaltaisia, ja ilman mahdollisuuksia vaikuttaa meitä koskeviin asioihin.

Tämän takia, olemme me, joukko huolestuneita suomalaisia, päättäneet laatia kolme kansalaisaloitetta kansanvallan ja oikeusvaltion palauttamiseksi. Niissä tullaan vaatimaan kansalaisille veto-oikeutta hallituksen ja eduskunnan päätöksiin ja sopimuksiin, jo olemassa olevien perustuslain vastaisten sopimusten ja lakien peruuttamista kansanäänestyksen kautta. Ja kolmantena joukkokannetta, jonka nostamisessa syyteoikeus on kansalaisilla, koskien valtiovallan toimia.

Nämä kansalaisaloitteet avataan, jos Luoja suo eikä oikeusministeriö jarruta julkistusprosessia, toukokuun alussa. Tule mukaan Suomen jälkeenrakentamisen lähtölaukaukseen allekirjoittamalla kaikki kolme aloitetta sekä välittämällä tietoa niistä eteenpäin ja yhtymällä joukkoon, joka vaatii näiden kansalaisaloitteiden pikaista käsittelyä ja hyväksymistä!

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/4nlo
3 thoughts on “Operaatio hätäjarru”
 1. Hyvää tekstiä mutta ei kansalaisaloitteesta mitään huomattavaa synny, voin toki ne allekirjoittaa, ei siinä mitään. Ainoa keino kansanvallan palauttamiseksi (mikäli sellaista nyt on koskaan ollutkaan) on, ja tähän tarvitaan välttämättä globaalia toimintaa, jos useimmissa maissa mahdollisimman samanaikaisesti vähintään 10% kansasta marssii parlamenttiensa ja instanssiensa pihalle ja kirjaimellisesti heittää roskasakin pihalle, tai vahtii että kansaa alistavat toimet puretaan, ei neuvottelujen ja pohdintojen jälkeen, vaan heti.

  Ampuisiko armeija ja poliisit miljoonia oman maan kansalaisiaan? Ehkä jossain maassa mutta enpä oikein usko.

  Tai sitten voi jatkaa äänestämistä, “jos ne tällä kertaa olisivat hyviä” hamaan loppuun saakka.

  PS. Ja tämä on tietysti pelkkää spekulointia esim. jännityskirjaa kirjoittavalle, en missään nimessä kehota ketään näihin toimiin.

 2. Tässä julksia todisteita: Rumble ; Atomistudio; Totuuden etsijät; Kimmo Leino; Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo. ( 14.2. 2024 ) Youtube vastaava 4.4. 2024 ; Pankkien ja vakuutuslaitosten valta Suomessa.

  Jaa ja kerää dokumentit talteen; kiitos …. Totuus pelastaa Suomen …. Kansalaisia tarvitaan.

  Olen vuodesta 2005 lukien ollut ihmisoikeudeton Suomen kansalainen; myöhemmin sinulle kävi samoin; näe totuus katsomalla ja jakamalla striimit !

 3. Valon piti tulla pohjolasta, mutta se tulikin Intiasta ! Globalismin tuhon viimeinen sotatoimi on Intiassa aloietttu. Kuten aiemminkin Gandhilaisella hiljaisella vastarinnalla. Mistä on kyse ? Maailman ihmiset orjuutetaan (koitetaan orjuuttaa ) ruualla ja energialla ! Tästä “sotatoimessa” on kyse: Intiassa valtiolliset tahot kehittävät ns. Tesla-patentin ( salattu ) mukaista ilmaista sähköenergiaa; painovoimaan perstuvaa hyrräenergiaa sekä HHO – energiaa ( vedyksi ja hapeksi hajotettu vesi, joka ilman kanssa poltettaessa muodostaa enemmän energiaa, kuin sen tuottamiseen on käytetty. Siis tulevaisuudessa jokainen ihminen pystyy tekemään oman verkosta ( riistohinnoitellusta ) verkosta erotetun lähes ilmaisen energiantuotannon asuntoonsa; tai vaihtoehtoisesti käyttämään polttomoottoreita itse tehhdyllä HHO:a. Ruuan tuotanto Suomessa kasvihuoneissa talvella halpenee 50 – 100 % ja ennen kaikkea ORJUUDEN aika on ohi . Kansalaiset nyt on teidän aikanne uskoa tulevaan ja ottaa kaikki tämä käyttöön.

  Nämä keksinnöt olivat olemasa jo 50 vuotta sitten, mutta ihmisten orjuuttamisen takia niiden kehittäjät ja sarjatuotantoon laittajat tapettiin yksi toisensa jälkeen vallan säilyttämiseksi globalisteilla !
  Intia on koko maailman medialta salassa saanut tehdä kaiken tämän ; kiitos Gandhi oikean ilmapiirin luomiseksi kaikelle tälle. Sinun tarvitsee vain uskoa ihmisten hyvyyteen; ihmisten, joita et koskaan ole nähnyt saati joista et ole kuullut mitään. Kuitenkin juuri nuo ihmiset kaukana Intiassa tulevat pelastamaan sinut uskonsa voimalla.

  Nyt meidän Suomen vielä vapaiden kansalaisten on liittyttävä maailman yhä kasvavaan liberty-energy-joukkoon; ja irrottauduttava globalismin tappavasta ikeestä !

  Pitkään aikaan en ole kirjoittanut mitään positiivista; kun olen tuonut julki TODISTEITA siitä, kuinka tämä ORJUUTTAMINEN Suomessa on toteutettu.

  Suomi nouisi talkoilla sodan jälkeen

  Suomen kansalaiset pelastuivat 80-luvun hyper-inflaatiolta talkoovoimin

  Nyt on aika TOTUUDEN tulla julki ja TULEVAISUUDEN näyttää valoisammalta ja globalistivapaalta !

  Herra meitä meidän tastelussamme tämän puolesta auttakoon; hätäjarru auki ja liberty-energy käyttöön halki Suomen . On vaikea uskoa 50 vuoden “uutisointi” Ylellä valheeksi; mutta aloittakaa pienin ja horjuvin lapsen askelin vapaasta ja ilmaisesta energiasta lähtien !

  Netti on täynnä videoita, joita google ja muut ei löydä; mutta ankkapa löysikin .

  Nyt on taas talkoiden aika; TOTUUDEN talkoiden .

  Nöyrin palvelijanne kiittää ja kumartaa ja toivottaa sähkörikasta ja ruokaisaa kesää; kerätkää vähän talven varalle; paha vielä kerran koittaa putsata pöydän mieleisekseen; talkoista riippuu onnistuvatko he.
  Totuus voittaa aina !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *