Kannon katselusuositukset

Avatar photo

BySanni Berg

13.4.2024 , , , ,

Ennen kuin Aseem Malhotran haastattelun pohjalta tehty #syytäpohtia -podcast sekä tunnelmat Case: Covidpass -eventistä on saatu julkaisukuntoon, kannattaa katsoa PosiTV:n koosteet Vauhkala vs. valtioneuvosto ja Fazer -oikeudenkäynnistä. Perinteisistä valtamedioista on turha yrittää etsiä edes mainintaa yhdestä aikamme kiinnostavimmasta oikeuskanteesta siitä huolimatta, että todistajina on kuultu kaikille tutuksi tulleet korona-ajan kasvot, kuten mm. Hanna Nohynek ja Asko Järvinen.

Kiitos PosiTV:n Ilkka Tiaiselle, joka oli kaikkina kolmena päivänä referoimassa oikeussalin tapahtumia sekä haastattelemassa kantaja Mika Vauhkalaa sekä hänen asianajajaansa Aki Nummelinia.

Ensimmäisen päivän kooste
Toisen päivän kooste
Kolmannen päivän kooste

Reformi Studio julkaisi Helsingin käräjäoikeuden äänitallenteet 10.-11.4.2024, joista pääsee kuuntelemaan todistajalausunnot sekä fiilistelemään oikeussalin tunnelmaa.

***

Aiemmin tällä viikolla julkaistiin jo n. 28 000 katselua kerännyt Väärinajattelija -podcast, jossa Antti Launonen pohtii virastaan irtisanoutuneen IVF-biologi Hanna Parikan kanssa, onko koronarokotteen myötä tapahtunut lääketieteen historian suurin petos. Ehdottomasti katselemisen arvoinen pätkä!

Hatunnosto Hanna Parikalle, joka uskaltaa elää arvojensa mukaisesti!

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/jnci

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *