#Kantoraportin videoreportaasi – CaseCovidPass

Avatar photo

BySami Antinniemi

19.4.2024 , ,

Mika Vauhkalan aloittamasta oikeudenkäynnistä Fazeria ja Suomen valtiota vastaan kasvoi myrsky kahvikupissa. Samaan aikaan kun maailmalla kolme vuotta pinnan alle padottu totuus koronarokotteesta alkaa purkautua, vie Helsingin käräjäoikeudessa nähty draama tärkeää asiaa omalla sarallaan eteenpäin.

Ohjelmassa haastatellaan Mika Vauhkalaa ja pohditaan niitä tärkeitä ja syviä motiiveja, joita asiaan liittyy.

Katso myös oikeudenkäynnissä asiantuntijatodistajana toimineen Aseem Malhotran haastattelu tästä.

Reportaasin on toimittanut ja leikannut Sami Antinniemi. Pituus 43 min.

Jakakaa ohjelmaa. Jaatte samalla elintärkeää tietoa.

Kantomedia on täysin vapaa ja vapaaehtoisin voimin toimiva media. Journalismin tuottaminen kuitenkin maksaa. Sami Antinniemen työtä voi tukea tilaamalla maksullisen version hänen uutiskirjeestään substackissa tästä linkistä: https://samiantinniemi.substack.com/

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/t71i
One thought on “#Kantoraportin videoreportaasi – CaseCovidPass”
 1. Suomen osalta on kyse jatketusta petoksesta: Terveyskirjasto Duodecim: “Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 sekä rokotuksia seurannut narkolepsia.” Otteita tutkimuksesta: “Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”
  Nämä “uuden tyypin rokotteet” siis stimuloivat perinnöllisiä sairauksia, joita on ainakin 15 % Suomen kansalaisista. ( tämä selittäneet ylikuolleisuuden moniin eri tauteihin; etenkin syöpiin).

  Mutta koska tietoa siis oli päätävin tahojen tiedossa tämän tutkimuksen muodossa, kun covid-19 rokotukset aloitettiin; kyseessä on nyt KANSOJEN MURHAT.

  Lisätodisteena esitän, kuinka pankki-vakuutuslaitokset pelastettiin jo 2010 maksamasta näistä vammauttamisista aiheutuvia sairaanhoitokuluja: 2010 tehtiin vakuustussopimuslain muutos, joka oikeutti pankki-vakuutuslaitokset irtisanomaan nämä antamansa sairauskuluvakuutukset; koska ne eivät enää piikkivammauttamisten takia olleet “hyvää liiketoimintaa”. ( selitetty tarkemmin striimissä Rumble; Atomistudio; Totuuden etsijät; Kimmo Leino; Suomen terveydenhuollon tahallinen alasajo ). Kyseessä siis MURHAT; VAMMANTUOTTAMUKSET ja PETOKSET !

  Kun 2010 pankki-vakuutuslaitokset oli pelastettu maksumiehen roolista JATKETTIIN “rokattamisia” !
  Jos tapat ihmisen pyssyllä ampumalla kyseessä on MURHA; mutta jos “rokotat” 500 000 kuoliaaksi tai elinikäiseen vammaan ; kyseessä on “vahinko”; vai onko näin ? Kun siis “armeliaasti” tapat pyssyllä kerralla et vältä murhatuomiota; mutta hitaasti 10 vuoden aikana KIDUTTAMALLA tehty kuolema on vahinko ? Minä olen eri mieltä; senverran vakuutavia todisteet koko tapahtumaketjusta jo ovat; mutta ne on huomioitava vuodesta 2009 alkaen; jolloin osa voi olla vahinkoja tai tietämättömyyttä; mutta covid-19 piikkien aikaan TIETO jo oli “päättävien” elinten tiedossa ja YLEkin jo oli 2005 otettu propakandan haltuun “suurten medioiden” ohella TODISTEELLISESTI !

  Eikö todellakaan Suomesta löydy yhtään oikeaa poliisia näitä juttuja tutkimaan ?

  Jo edellä kirjoitettu ei pidä paikkaansa pitäsi “vihapuhe”-oikeudenkäynti jo olla tulilla; jos sitä ei tule näyttää kyseessä olevan TOTUUS.

  Ainoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *