Tamara Tuumisen puhe rokotehaittatapahtumassa

Avatar photo

ByToimitus

21.5.2024 , , , ,

Hyvät kuulijat,

Valtavan isoa vahinkoa on tehty Suomen ja maailman kansoille sen jälkeen, kun v. 2020 maaliskuussa WHO on julistanut COVID-pandemian. Kaikki oli pelkkää poliittista farssia, dystopiaa, mis- ja disinformaatiota. Meille on uskoteltu, että mukamas uusi virus kiertää maapalloa, vaikka virusta ei ole vieläkään eristetty. On kerrottu, että uusi tauti on pelottavan vaarallinen ja että sairaalat, ja varsinkin teho-osastot, ovat täynnä kuolevia potilaita. On puhuttu, että lockdown ja ihmisten eristämiset sekä maskitus ovat välttämättömiä toimintoja, jotta saisimme sairastamiskäyrän huiput tasoitetuksi. Meille on väitetty, ettei olisi mukamas mitään tehokkaita heti oireiden alussa aloitettavia hoitoja ja ettei sairastuneille tarvitse edes tarjota hoitoa, vaan ihmisiä pitää ohjata kotiin sairastamaan niin pitkäksi aikaa, kunnes heidän happiosapaineensa putoaa niin matalaksi, etteivät he enää pysty hengittämään.

On tiedotettu, että kyse on mukamas uudesta zoonoosista ja että virus on lähtöisin Wuhanin kalatorilta, vaikka SARS-2-genomista löytyy sellaisia sekvenssipätkiä, jotka viittaavat, että virus on ihmisten tekemä luomus, eikä luonnollinen. Meille ei ole kerrottu, että koko plandemia oli ohjelmoitu ja harjoiteltu etukäteen Event 201:n muodossa, jossa on ollut mukana ”filantrooppi” Bill Gates, WHO ja Bill Gatesin rahoittama John Hopkins -yliopisto. Meille ei ole kerrottu, että injektiot joita kutsutaan ”rokotteiksi”, syvälle nenänieluun työnnettävät testitikut ja niitä kuvaavat lukuisat patentit olivat valmiina odottamassa tätä kultakuume “El Doradoa”. Ei ole kerrottu ns. gain-of-function-tutkimuksista, joita oli siirretty Pohjois-Karoliinan Chapel Hill yliopistosta Wuhanin virologian instituuttiin. Gain-of-function on uusia ominaisuuksia omaavien virusten kehittämistä, mikä voidaan luokitella bioaseen kehittämiseksi.

Meille on vakuutettu, että tie normaaliin elämään on myrkyllisten piikkien kautta. Näitä injektioita on harhauttavasti kutsuttu ”rokotteiksi”, vaikka niillä ei ole protektiivista, eli suojaavaa tehoa.

Meille on uskoteltu, että geeniterapiaksi luokitetut preparaatit ovat turvallisia ja että niiden teho on noin 95%. Kyse oli matemaattisesta harhasta, koska todellinen teho oli korkeintaan 1%. Ihmisille ei ole kerrottu, että oli laskettu suhteellinen riskin vähentäminen, eli relative risk reduction (95%) eikä absoluuttinen (1%).

Meille on luvattu, että pistokset suojaavat transmissiolta ja infektiolta, sitten on luvattu, että ne suojaavat vakavilta infektioilta, sitten on luvattu, että ne suojaavat kuolemilta ja sairaalahoidoilta. Mikään noista lupauksista ei ole pitänyt paikkaansa. Päinvastoin nyt todetaan ylikuolleisuutta, korkeaa sairastavuutta ja lisääntymiskyvyn heikentymistä.

Meille on selitetty, että rokotepreparaatti pysyy pistoskohdassa eikä kierrä elimistössä, vaikka kyse on lipidinanopartikkeleista. Useita vuosia sitten niiden kinetiikkaa, eli liikkuvuutta, oli tutkittu ja tiedetty, että ne pääsevät biologisten esteiden lävitse.

Meille on opetettu, että rokotteen sisältämä mRNA on lyhytaikainen ja että se hajoaa elimistössä nopeasti, vaikka on koko ajan tiedetty, että RNA on käytännössä modifioitu, eli stabiloitu ja että kyseessä on synteettinen RNA.

Meille on väitetty, ettei RNA voi päästä solun tumaan eikä voi integroitua, eli tulla osaksi meidän genomiamme. Nyt useat kansainväliset tutkimuslaboratoriot ovat osoittaneet, ettei tämä väite pidä paikkaansa.

Meille on selitetty, että onnistuneen rokottamisen merkkinä on vasta-aineiden tuotanto, vaikka on ollut tiedossa, että vasta-aineiden isotyypeillä, eli laadulla, on merkitys ja että liiallinen immunisaatio aiheuttaa immunologista toleranssia eli immuunijärjestelmän uupumusta.

Ja mitä ihmettä? Ihmiset saatiin uskomaan Sakari Topeliuksen satuja ja juoksemaan kuin laumaeläimet hankkimaan lisää ja lisää tätä taikamaista ”elämän eliksiiriä”. Niin voimakas on ollut ihmismielen pelottelu, manipulaatio ja suoranainen henkinen pahoinpitely.

Niitä, joilla on säilynyt kyky itsenäiseen ja kriittiseen ajatteluun ja joilla oli henkinen voima kieltäytyä ”elämän eliksiiristä” on haukuttu anti-vaxxereiksi, putinisteiksi, anti-science-ihmisiksi, idiooteiksi, maanpettureiksi, foliohatun kantajiksi, salaliittoteoreetikoiksi, ihmiskunnan uhaksi, loisiksi ja hylkiöiksi, jopa terroristeiksi. Tämä viharetoriikka on minulle tuttu Neuvostoliiton ajalta.

Käytännössä demokraattinen Suomi ikään kuin yli yön oli kääntynyt apartheid-valtioksi, jolloin ihmisiä on eritelty piikkistatuksen mukaan. Erittäin surullista!

Itse olen saanut yhden AstraZenecan piikin, koska aluksi luotin kollegoihin ja viranomaisiin, mutta hyvin pian minulle on paljastunut tämän valtavan mis-, dis- ja malinformaation määrä. Ihmettelen, miten on ollut mahdollista, että kollegat ja entiset työkaverit olivat kaikki hiljaa, kukaan ei uskaltanut kyseenalaistaa tätä vimmattua piikityshimoa, joka kohdistui myös lapsiin. Mitään tieteellistä debattia ei ole ollut, vaikka me (Pelastetaan Suomen Lapset -ryhmä) neljän vuoden ajan olemme sitä toivoneet.

Koska minulla ei ollut COVID-passia kerran minulta evättiin oikeus käydä Pirkkolan urheiluhallin WC:ssä. Ulkona oli tällöin -10°C. Toinen kerta, jossa koin tätä Absurdistanin käytäntöä oli Rovaniemen yhdessä hotellissa, jossa sain käydä ennen klo 15 buffet-aamiaispöydässä, mutta klo 15 jälkeen minä muutuin spitaaliseksi enkä enää päässyt syömään à la carte -ravintolassa. Ja tällaista spitaali – ei-spitaali- ON-OFF-tilaa olen kokenut kolmen vuorokauden aikana.

Monet ovat joutuneet piikitetyksi kiristyksen alla, toiset siksi koska ovat hyviä, rehellisiä ihmisiä, joille ei edes tullut mieleen, että heidän terveydellään leikitään.

Monet ovat saaneet piikeistä monenlaista vammaa, jota ei kuitenkaan noteerata. Ihmisiä on jätetty pulaan: ei terveyttä, ei töitä, ei toimeentuloa.

Tässä yhteydessä haluan mainita kaksi asiaa:

Asia Nro 1. USA:ssa presidentti Ronald Reagan v. 1986 on vapauttanut lääkekonserneja, jotka tuottavat lasten rokotteita, taloudellisesta vastuusta korvata rokotehaittoja. Hän kysyi: voiko rokotteita valmistaa niin, että ne olisivat turvallisempia? Lääke-edustajat vastasivat, että rokotteet ovat unfavorably unsafe, joka voidaan suomentaa epäsuotuisasti turvattomia. Koska lääkeyritykset joutuvat maksamaan suuria korvauksia rokotevammaisille, he ovat pitäneet rokotebisnestä kannattamattomana. Lääkeyritykset ovat vaatineet juridista koskemattomuutta ja uhkasivat, etteivät he enää valmista lasten rokotteita. Tällöin heille myönnettiin juridista suojaa vahingon sattuessa.

Mutta Euroopassa tällaista lakia ei ole olemassa. Näin ollen kaikki sopimukset, joissa taataan lääkeyritykselle juridista koskemattomuutta vahingon sattuessa, pitää tutkia laillisuuden osoittamiseksi.

Ihmettelen: miksi me veronmaksajat, joille kaadetaan enemmän ja enemmän taloudellista taakkaa, ja joilta ei edes kysytty, olemmeko valmiit maksamaan lääkeyrityksille niistä kymmenestä injektiosta per yksi asukas – mukaan lukien kaikki Euroopan vauvat – joita Euroopan komissaari on ostanut omalla päätöksellään lähettämällä salaisia tekstiviestejä Pfizerin johtajalle, olemmeko tämän lisäksi vielä velvollisia maksamaan rokoteuhreille kompensaatiota? Miksi veronmaksajat joutuvat taas lypsylehmiksi? Miksi nämä yritykset ja niiden osakkeenomistajat, jotka ovat tehneet meidän rahoillamme triljoonavoittoja, eivät joudu maksumiehiksi? Miksi heille annetaan oikeus imuroida maapallon keskiluokan väestön rahoja ilman minkäänlaista seurausta? Kyse oli kuitenkin tahallisesta vahingoittamisesta, koska mm. Pfizer tiesi millaisia haittoja heidän injektionsa voivat aiheuttaa. Siksi juuri he halusivat salata arkaluonteista tietoa koskien injektioidensa haittoja 75 vuodeksi.

Nyt olisi korkea aika perustaa rokotevammapotilaiden yhdistys ja vaatia

  1. korvauksia
  2. valtiovallalta aitoja tutkimuksia injektioiden aiheuttamien haittojen hoidoista.

Ei riitä, että rokotevaurioista käytetään nimitystä “funktionaalinen haitta”. Tämä ei ole lääketiedettä vaan se on potilaan heitteille jättämistä, ja se tarkoittaa Helsingin Julistuksen eettisten ohjeiden rikkomista ja Hippokrateen valan rikkomista.

Asia Nro 2. Käytän tätä tilaisuutta kertoakseni kaikille kuulijoille, että olemme järjestämässä Sarajevossa ensimmäisen lääketieteellisen symposiumin, jossa käsittelemme rokotevammojen hoitoja. Symposiumia järjestävät Suomen Pelastetaan Suomen Lapset lääkärit, Ruotsin Läkareuppropet ja kroatialaisten Hippokrates vala lääkäreiden yhdistys. Symposiumi pidetään livenä sekä webinaarina 11.–13. lokakuuta.

Pelastetaan Suomen Lapset -web-sivuille ilmestyy linkki ja ohjelmaa, kun saadaan sen valmiiksi. Tarkoitus on kutsua sinne eri alan lääkäreitä ja muita terveydenhuollon ammattilaisia ja luoda yhteistä ymmärrystä siitä, miten voimme hoitaa vakavia haittoja kokeneita potilaita.

Lääkärit – Tervetuloa mukaan talkoisiin. Kehitämme yhdessä hoitoja rokotevammaisille.

Kiitos mahdollisuudesta tulla puhumaan tähän tilaisuuteen.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/17bt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *