#Kantoraportti: #casecovidpass ja The Road to Geneva – mies maksaa mutta ihminen voittaa

Avatar photo

BySami Antinniemi

1.6.2024 , ,

Helsingin käräjäoikeus hylkäsi Mika Vauhkalan kanteen Fazeria ja Suomen valtiota kohtaan ja määräsi hänet sekä poikkeuksellisesti myös asianajaja Mika Nummelinin korvauksiin. Samaan aikaan Genevessä neuvotellaan edelleen jääräpäisesti WHO:ssa sopimuksista maailman eliitin eduksi ja Geneven kaduilla maailman ihmisten vapauden edestä taisteleva todellinen eliitti osoittaa mieltään globalistista eliittiä vastaan.

Käräjäoikeudessa mittaviin korvauksiin tuomittu Mika Vauhkala oli paikan päällä. Katso tunnelmat Genevestä tästä:

Laki on laki sanoo laki

YLE:n uutisointi koronapassioikeudenkäynnistä maalaa kuvan harmistuneesta miehestä, joka ei saanut aamiaista ja siksi kuluttaa valtion sekä oikeuslaitoksen resursseja.

Yle mainitsee oikeuden katsoneen, että asiaa paisuteltiin turhaan.

Samoin uutinen nostaa esille seikan:

“Oikeus katsoi, että yhdenvertaisuuslain mukaan erilainen kohtelu ei ole syrjintää, jos kohtelu perustuu lakiin. Käräjäoikeus totesi, että kahvilan ulkopuolella oli tapahtuma-aikaan ilmoitukset koronapassin edellytyksestä sisäänpääsylle.”

Onkin hyvä kysymys, mitä asiaa on paisuteltu?

Oikeuden päätöksen ydin on tässä ja sen myötä koko asetelma:

“Yhdenvertaisuuslain mukaan erilainen kohtelu ei ole syrjintää, jos kohtelu perustuu lakiin.”

Oikeudessa esitellyissä todistajanlausunnoissa mm. THL:n ylilääkäri Hanna Nohynekiltä käy hyvin selkeästi ilmi, että koronapassi ei ollut tieteellisesti perusteltu. Juuri tätä Mika Vauhkala asianajaja Aki Nummelinin kanssa toi esille. Eli, yhdenvertaisuuslain mukaisesti syrjintä oli laillista vaikka ei perustunut mihinkään järkevään tieteelliseen tosiseikkaan. Tämä on siis suomalaisen oikeuslaitoksen kanta, jota myöskään verovaroin kustannettu Yleisradio ei kyseenalaista. Kunhan joku on kirjattu lakiin, se on vain hyväksyttävä, vaikka lailla ei olisi tieteellisiä ja asiantuntijoiden perusteita. Eli, olemme siirtyneet maailmaan, jossa säätämällä haluttu laki, voivat lakien säätämistä manipuloivat tahot syrjiä ketä tahansa.

Ja nyt valtioiden lainsäädäntöä sekä terveydenhuoltoa ohjaillaan kansainvälisistä järjestöistä kuten WHO. Ei tietenkään suorin määräyksin, vaan suosituksin, joita valtioiden viranomaiset kiltisti noudattavat – koska yhteisestä hyvästä poikkeamista eivät muut katso hyvällä. Juuri tässä asetelmassa piilee nyt maailmalla orastava totalitarismin uhka, johon maailma on onneksi heräämässä.

The Road to Geneva

Genevessä sijaitsevat lähes kaikki maailman globaalien järjestöjen päämajat. Sinne ovat myös tällä viikolla kokoontuneet vapautta hakevat ihmiset. Valtavirran median mukaan antivakserit ja koronadenialistit, mutta asiasta tietävien mukaan uutta parempaa maailmaa rakentavat ihmiset. Highwire striimasi lähetyksen paikan päältä.

Robert Malone, yksi lukuisista puhujista tilaisuudessa, antoi puheelleen nimen – The battle of Evermore

Olemme Genevessä, globalismin kansainvälisessä pääkaupungissa.
Me kaikki aistimme lähestyvän taistelun. Mutta tiedämmekö kuka on ystävä ja kuka vihollinen?
Ymmärrämmekö liittolaisiamme ja vastustajiamme?
Yksinkertaiset stereotypiat eivät johda voittoon.
Molemmat osapuolet ajattelevat edustavansa tulevaisuutta. Molemmat osapuolet luulevat taistelevansa pahaa vastaan ​​pelastaakseen maailman.
Kaikki uskovat intohimoisesti taistelevansa yhteisen hyvän puolesta.

Toisaalta ylikansallinen eliitti työskentelee jalouden tunteella edistääkseen yhtenäistä, globalisoitunutta, keskitettyä poliittista ja taloudellista maailmanjärjestystä, joka perustuu massiivisiin tietokantoihin ja ennakoivaan tekoälyyn perustuvaan päätöksentekoon perustuvaan komentotalouteen. Tämän tavoitteen saavuttamisen uskotaan vaativan yleismaailmallista valvontaa, modernin psykologian tukemaa propagandaa, algoritmista sensuuria, kulttuurista homogenisointia sekä keskitettyä automatisoitua taloudellista valvontaa ja resurssien allokointia.

Meidän puolemme uskoo toissijaisuusperiaatteen pragmaattisiin etuihin; Päätöksenteko paikallisimmassa toimivaltaisessa edustusrakenteessa. Uskomme hajauttamiseen, nationalismiin, ainutlaatuisiin kulttuuri-identiteettiin, yksilölliseen ja kansalliseen suvereniteettiin sekä inhimillisen innovaation voimaan.

Keskitetty suunnittelu ja valvonta tuhoaa yksilöiden, kulttuurien ja kansakuntien kyvyn innovoida. Globalisoitunut, keskitetty suunnittelu ja valvonta tappaa ihmiskunnan motivaation ja kyvyn sopeutua muuttuviin olosuhteisiin. Uuden globaalin keskitetyn aateliston nostaminen ei johda vaurauteen, innovaatioon ja tehokkaaseen sopeutumiseen.
Uskon monipuolisen itsenäisen ajattelun, kulttuuriperinnön ja vapauden voimaan, hemmetti!

Kantomedia on täysin vapaa ja vapaaehtoisin voimin toimiva media. Journalismin tuottaminen kuitenkin maksaa. Sami Antinniemen työtä voi tukea tilaamalla maksullisen version hänen uutiskirjeestään substackissa tästä linkistä: https://samiantinniemi.substack.com/

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/d1ds

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *