Koronarokote voi olla kuolinsyynä, vaikkei sitä epäiltäisi aluksi

ByJarno C.

18.6.2024 ,

Hanna Nohynek on osallistunut yhtenä kirjoittajana vielä vertaisarvioimattoman tutkimuksen tekemiseen, jonka viimeisen sivun taulukosta ilmenee, että koronarokote voi olla kuolinsyynä silloinkin, kun sitä ei aluksi epäillä sellaiseksi. Tutkimuksen ykköskirjoittaja on Lasse Pakanen.

352 kuolemassa, joiden kohdalla ei epäilty, että koronarokote voisi olla kuolinsyynä, osoittautuikin, että se saattoi sittenkin olla. (Pakanen ym. 2024, s. 36)

Pakasen ym. tutkimuksessa sivulla 4 sanotaan, että Suomen laki vaatii oikeuslääketieteellisen kuolemansyyn tutkimuksen, jos kuoleman epäillään johtuneen ei-luonnollisista asioista, kuten lääketieteellisestä hoidosta. Sivulla 5 puolestaan sanotaan, että “[e]päilyt voivat perustua lähiomaisilta, hoitavilta lääkäreiltä, poliisitutkinnasta ja/tai oikeuslääketieteellisen patologin kuulemisesta saatuihin tietoihin, ja ne voivat olla täysin subjektiivisia ja perustua kliiniseen anamneesiin tai muihin kuolemaa edeltäviin olosuhteisiin, esimerkiksi äkilliseen odottamattomaan kuolemantapaukseen rokotuksen läheisyydessä, johon liittyy tai ei liity mainintaa haittavaikutuksesta”.

“Syy-yhteyttä ei ole voitu osoittaa”, sanotaan aina, jos joku kuolee heti rokotuksen jälkeen. Siksi onkin erikoista, että vajaassa prosentissa niistäkin tapauksista, joissa koronarokote on mainittuna ruumiinavausdokumenteissa mutta joissa syy-yhteyttä ei kuitenkaan epäillä, tutkijaryhmä joutuu sellaisen syy-yhteyden olemassaolon lopulta myöntämään. Eikä kyseessä ole mikä tahansa tutkijaryhmä, vaan sellainen, johon kuuluu henkilöitä, joilla on selvä intressi rokotteen väittämiseen turvalliseksi.

Yhdysvaltalaiseen rokotehaittatietokantaan VAERSiin on sakon ja vankeusrangaistuksen uhalla kielletty raportoimasta tahallaan vääriä rokotehaittatietoja (ks. kuvakaappauksen viimeinen virke ennen painiketta):

VAERS-tietokannassa vuodelta 2021 on 10199 kuolemaa, joihin ainoaksi liittyväksi rokotteeksi on listattu koronarokote. Jos kerran Suomessa Pakasen ym. mukaan “epäily rokotekuolemasta” voi tulla lähiomaiselta, joilta monet VAERS-kuolemistakin ovat tulleet, voidaan kai sanoa, että rokotteen kuuluisi päätyä maininnaksi ruumiinavausdokumenttiin tai kenties jopa “epäilyksi”. Kuvitellaan nyt ainakin, että nämä olisivat “mainintoja”, jotka ansaitsisivat ruumiinavauksen. Jos oletetaan, että samat henkilöt tekisivät näille kaikille ruumiinavauksen, niin kuinka monen kohdalla he joutuisivat myöntämään rokotteen olleen syynä?

428 maininnan kohdalla 76 tapauksessa viranomaiset epäilivät, että rokote voisi olla syynä, ja 9 tapauksessa totesivat sen syyksi. Jos samat suhteet pätevät, silloin 10199 * (76/428) * (9/76) tapausta olisi sellaisia, joissa viranomaiset epäilevät rokotetta kuolinsyyksi ja myöntävät sen sellaiseksi, ja vastaavasti 10199 * (352/428) * (3/352) tapausta olisi sellaisia, joissa viranomaiset eivät epäile rokotetta kuolinsyyksi mutta ruumiinavauksen jälkeen muuttavat mieltään. Yhteensä näistä tulee noin 286 rokotteen aiheuttamaa kuolemaa. Todellinen määrä on varmasti paljon suurempi, koska yleensä jos joku kuolee rokotuksen jälkeen, läheisille tai kenellekään muullekaan ei tule mieleen, että rokotus voisi olla kuoleman aiheuttaja, jolloin ilmoitus jää tekemättä. Lisäksi viranomaisilla, jotka ovat itse mainostaneet rokotteita, on tarve löytää vakavia rokotehaittoja mahdollisimman vähän, jolloin patologi, joka löytää “liikaa” rokotekuolemia, ei varmaan kauaa saa toimia tehtävässään.

Virallisesti Yhdysvalloissa myönnettiin kolme rokotekuolemaa (kaikki Johnson & Johnsonin aiheuttamia) ennen päivämäärää 19.7.2021. Näiden 10199 VAERS-rokotehaittailmoituksen kohdalla 8500:ssa on päivämäärä ennen tuota. Jos tuon luvun syöttää samaan lausekkeeseen, saadaan vastaukseksi noin 238, joka sekin on paljon suurempi luku kuin tuo virallisesti myönnetty 3.

Mielenkiintoista on muuten sekin, että Yhdysvalloissa on rokotettuja ihmisiä monta kymmentä kertaa enemmän kuin Suomessa, mutta silti Suomessa virallisen totuuden mukaan absoluuttisesti enemmän koronarokotteisiin kuolleita kuin Yhdysvalloissa, sillä Ylen mukaan koronarokote aiheutti Suomessa kuusi kuolemaa vuonna 2021. En onnistunut löytämään virallista lukua Yhdysvalloille koko vuoden 2021 osalta, mutta jos Suomen viranomaisten kertoma pitäisi paikkansa ja jos yhdysvaltalaiset olisivat yhtä alttiita rokotehaitoille kuin suomalaiset, niin silloin Yhdysvalloissa olisi kuollut vuonna 2021 noin 250 ihmistä rokotteeseen (kun ottaa huomioon Yhdysvaltojen suuremman väkiluvun mutta alemman rokotekattavuuden). Siis kolme ensimmäisten kuuden ja puolen kuukauden aikana ja loput loppuvuodesta? Onko tämä uskottavaa?

Yle 5.12.2023

Entä kuinka uskottavaa on se, ettei vuonna 2022 rokote aiheuttanut yhtäkään kuolemaa, kuten suurin otsikoin julistettiin? Kumpi on todennäköisempää: se, että näin todella on vai se, että viralliset luvut eivät pidä paikkaansa?

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/5s6d

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *