Foliohattukauppias aina palveluksessas

Avatar photo

BySanni Berg

2.1.2024 ,

Tiesitkö, että…?

…SARS-CoV-2 luotiin Wuhanin laboratoriossa Faucin rahoittamana?

…Varsinaista koronavirusta ei ole koskaan eristetty?

…Koronarokotteista on löydetty osia HIV:stä ja ebolasta?

…Rokotehaitoista ja -kuolemista tilastoidaan vain murto-osa?

…Uuden teknologian rokotteet tekevät ihmisistä geenimanipuloituja?

…Ihmisiä halutaan viedä kohti transhumanismia 5G:n, nanoteknologian ja grafeenioksidin avulla?

…Hyväntekeväisyytenä markkinoidut rokotteet vammauttavat ja tappavat lapsia kehitysmaissa?

…Monet filantrooppien säätiöt ovat todellisuudessa tapa pestä rahaa?

…Clinton Foundation on yhdistetty ihmiskauppaan?

…Maailman eliittiin kuuluvien keskuudessa toimii laajamittainen pedofiiliverkosto, jonka toimintaa piilotellaan lainoppineiden avulla?

…Monet mystisesti kadonneet lapset päätyvät tunneliverkostoon koe-eläimiksi ja rituaaliuhreiksi?

…Vapaamuurarit ovat hallinneet maailmaa jo vuosisatoja?

…33. tason muurarit palvovat Saatanaa?

…Koko virusteoria perustuu valheelle, sillä todellisuudessa virukset ovat oman kehon tuote eivätkä uhka ulkopuolelta?

…Espanjantaudin uhrien todettiin myöhemmin kuolleen pääasiassa bakteerin aiheuttamaan keuhkotulehdukseen, ei virukseen?

…Fauci rahoittaa laittomia gain of function -tutkimuksia, missä mm. viruksista pyritään tekemään vaarallisempia, elävien koirien päät jätetään ötököiden syötäväksi ja vauvojen skalpeerattuja päänahkoja istutetaan rotille?

…Bill Gates haluaa kemikaalein himmentää auringon, vähentää maapallon väestöä sekä kieltäytyy omien lastensa rokottamisesta?

…Säteilyä voidaan kohdistaa ja käyttää aseena?

…Pilviä voidaan tehdä keinotekoisesti ja säätä pystytään muokkaamaan mm. kemikaalivanoilla?

…EU haluaa rokotuspassin, digi-ID:n ja siihen liitettävän digilompakon avulla siirtyä Kiinan kaltaiseen valvontayhteiskuntaan?

…The Great Reset on WEF:n (minkä alajaostoon YGL:ään kuuluvat mm. Marin, Saarikko, Macron, Trudeau) suunnitelma hankkiutua eroon yksityisyydestä ja mahdollisuudesta omistaa mitään?

Pari vuotta sitten en olisi kuullutkaan mistään edellä mainituista. Nyt voin sanoa olevani hyvinkin perillä siitä, mistä salaliittopiireissä puhutaan.

Tiesinkö siis, että…? En.

Enkä tiedä vieläkään.

Tein oman tutkimustyöni, kuten piireissä kehotetaan, mutta en voi silti väittää päässeeni totuuden äärelle.

Olen kyllä nykyään tietoinen siitä, miten rahaa luodaan ja keiden hyödyksi. Tiedän Pfizerin kaltaisten lääkeyhtiöiden maksavan miljardikorvauksia haittojen, valehtelun ja korruption vuoksi. Olen varma, että säteily (miksei siis myös 5G) voi aiheuttaa haittoja kaikelle elävälle. Ja pelkästään eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan julkaisuja selailemalla käy ilmi teknologian mahdollistavan jo nyt sellaisia asioita, mitä keskiverto-Joe luulee huonoksi scifiksi.

Tiedän katolisen kirkon massiivisista pedofiliaskandaaleista, kuten myös hyväksikäyttöä harrastaneista prinssi Andrewsta, Epsteinista, Jimmy Savilesta, Hollywoodin ja YK:n työntekijöistä, joiden teot on yritetty ja usein onnistuttukin peittämään villaisella.

Marc Dutrouxin tapaus Belgiassa avaa hyvin silmiä laajojen pedofiilirinkien suhteen, kuten opiaattiskandaali osoittaa lääkeyhtiöiden moraalittomuuden. Eivätkä nämä esimerkit suinkaan tähän lopu, vaan jopa valtamedioissa julkaistut uutiset tukevat monia villejä teorioita, jos vaan tietää, mihin kiinnittää huomionsa.

Kokemukseni ei kuitenkaan riitä tulkitsemaan moniakaan tiedejulkaisuja pilkuntarkasti, ulkomaisten medioiden luotettavuutta on hankala arvioida ja nykyään ei voi uskoa edes omia silmiään CGI-tekniikan kehittyessä niin hurjaa vauhtia.

Skenen sisältä löytyy foliohattukauppiaita moneen lähtöön, joista osa on uskottavampia kuin toiset. Joku on vihkiytynyt salaliittojen selvittelyyn jo vuosikymmeniä sitten, kun taas toiset ovat heränneet vasta korona-ajan kokemusten myötä siihen, että kaikki meille kerrottu ei täsmää.

Jotkut innokkaimmat julkaisevat omaa agendaa tukevat huhutkin faktana, kun taas kokeneimmat salaliittoteoreetikot muistavat teroittaa, milloin kyse on ainoastaan spekulatiivisesta asiasta. Sitten on näitä, jotka perustavat kaiken kertomansa julkisiin dokumentteihin tai dataan mutta mikäli se ei tue virallista tarinaa, leimataan heidätkin disinformaation lähteiksi.

Aivan liian moni höpönlöpöksi tyrmätty juttu on käynyt toteen viimeisen vuoden aikana, jotta voisin mitenkään enää sulkea silmäni siltä mahdollisuudelta, että hulluimmissakin väitteissä voi piillä totuus.

Entä jos maapallo onkin litteä?

Mistä minä sen voisin tietää? Tai sinä?

Todellisuudessa eri tieteenaloilla on vain promillen murto-osa niitä ihmisiä, joilla riittää kompetenssi julistaa jokin teoria faktaksi. Me loput vain papukaijoina toistelemme sitä, mitä julkisesti on kerrottu, jotta emme vaikuttaisi tyhmiltä.

Tietyt asiat otetaan annettuina totuuksina, joiden kyseenalaistaminen on tarpeetonta.

Koulutettu ammattilainen voi tietää teoriassa kaiken tutkimastaan aiheesta ja jopa käytännössä havaita ilmiön, mutta entä jos juurisyy onkin joku muu kuin on aina ajateltu?

Joku fanaatikko voi tietää minuutilleen jokaisen yksityiskohdan avaruuslennosta ja kuuhun laskeutumisesta keräämänsä tiedon perusteella, mutta todistaako se vielä, että kuussa todella on käyty? Vai kertooko se intoilijan kyvystä omaksua tarjolla oleva tieto?

Foliohatut antavat monille asioille vaihtoehtoisen selityksen, joista osa on äärimmäisen kiehtovia ja jopa järkeenkäypiä. Tässäkin asiassa uskon, että syvä mielenkiinto johonkin asiaan voi tehdä ekspertin siinä missä tutkintotodistuskin, joten innolla kuuntelen kaikkia pitkälle hiottuja teorioita ja näkemyksiä, jotka haastavat tunnetun ”tiedon”.

Omalla kohdallani totuuden etsiminen ei kuitenkaan maksa vaivaa, sillä mahdollisuuksien maailma tuntuu huomattavasti antoisammalta.

Mutta kumpi lopulta tekee minut tyhmemmäksi: se, että vailla parempaa tietoa tyrmään jonkin asian siksi, ettei se tue omaksumaani käsitystä maailmasta vai se, että laajennan maailmankuvani sellaiseksi, missä mikään ei tunnu mahdottomalta?

Jostain syystä monille ihmisille tuntuu olevan täysi mahdottomuus, että joillakin tahoilla voisi olla huonot tarkoitusperät tai rahallinen hyöty mielessä keskellä maailmanlaajuista katastrofia.

Aiemmin suurin osa tuntemistani olisi kuitenkin tunnustanut tietyt elämän realiteetit, kuten

 • raha ratkaisee
 • rikollisten kanssa ei kannata tehdä bisnestä
 • valehtelijoihin tulee suhtautua varauksella
 • ei kannata toistaa samaa virhettä uudestaan
 • kiireessä harvoin pukkaa priimaa
 • toimiviin tuotteisiin ei tarvita markkinakoneistoa, vaan ne myyvät itse itsensä
 • auktoriteetin tulee olla johdonmukainen ja pyrkiä oikeudenmukaisuuteen
 • politiikka on likaista peliä
 • rikkaat omistavat köyhät,
 • ihminen on lähtökohtaisesti itsekäs olento
 • empatiakyvyttömät narsistit istuvat usein korkeimmilla palleilla

Miten nämä vanhat viisaudet pystytään nyt ohittamaan olankohautuksella, vaikka ne ovat palvelleet jo esi-isiämme?

Nykyään sentään lähes kaikille vaikuttaa olevan selvää, että media ei tosiaankaan toimi vallan vahtikoirana, vaan onnellisena ottaa isännältään vastaan raksuja ja rapsutuksia hyvin tehdyistä tempuista.

Olen tullut siihen johtopäätökseen, että foliohattukansalle eniten naureskelevat eivät yksinkertaisesti tiedä puoliakaan siitä, mitä huru-ukot ovat saaneet selville, eivätkä ole kiinnostuneitakaan tutkimaan asioita itse.

Olipa tässä koronaviruksessa kyse todellisesta uhasta, valtiokontrollin lisäämisestä tai kansanmurhasta, niin jokainen näistä vaihtoehdoista on mahdollisuuksien rajoissa. Nykyihmiselle uskomattomalta vaikuttava teknologinen kehitys yhdistettynä komentoketjuun, jossa langat ovat lopulta pienen eliitin käsissä, jättää mahdollisuuden auki myös mitä järkyttävimmille teoille, JOS niin kabineteissa haluttaisiin. Sitä en tiedä, halutaanko.

Luulen kuitenkin tietäväni, että ihmiset eivät halua jatkossakaan valtion olevan se isoveli, joka valvoo.

Mutta kenties pumpulissa kasvanut kansa edelleen kaipaa äitiä, joka silittää päätä ja sanoo: ”nuku vaan, kaikki hyvin.”

Artikkeli on julkaistu alun perin 12.2.2022 Facebookissa. Joidenkin väitteiden paikkansapitävyys on sittemmin valjennut itsellenikin, joten hakusanoilla voit löytää kyseisistä asioista lisää materiaalia sivustoltamme.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/wtmj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *