Pia Sillanpää (PS) aikoo nostaa rokotehaitat esille – PosiTV:n haastattelu

Avatar photo

BySami Antinniemi

22.1.2024 , ,

Joko järjettömyyteen tartutaan Suomessa?

PosiTV:n haastattelussa Pia Sillanpää kertoo aikovansa tehdä ylikuolleisuudesta sekä koronarokotteiden haitoista kirjallisia kysymyksiä. Tämä on ensimmäisiä kertoja, kun Suomessa poliitikko uskaltaa puhua näistä asioista. Ja Sillanpää vetää samassa haastattelussa toisenkin suomalaisen poliitikon “ensimmäisen” – eli puhuu WHO:n pandemiasopimuksesta ääneen.

“Vaikuttaako se, että ootko sä rokotettu vai rokottamaton koronarokotteiden kanssa, tähän ylikuolleisuuteen, siitä on mulla tulossa kirjallinen kysymys” – sanoo Pia Sillanpää PosiTV:n haastattelussa.

Toistetaan vielä:

Perussuomalaisten kansanedustaja Pia Sillanpää näyttää olevan ensimmäinen poliitikko, joka nostaa esille sen ilmiselvän tosiasian, että ylikuolleisuuden syyt olisi syytä tutkia unohtamatta koronarokotteita.

Ylikuolleisuus on nyt Suomessa huimasti Euroopan suurin – 40% Eurostatin mukaan.

Tutkimusta koronarokotteen aiheuttamista haittamekanismeista on runsaasti. Tuon tiedon löytämisessä ei enää tarvita salapoliisin taitoja – saati salaliittoteoreetikon. Tämän luulisi onnistuvan jopa virkamiehiltä ja poliitikoilta.

Järjen mukaan tällaiseen asiaan pitäisi puuttua jo toissapäivänä, mutta Suomen eduskunnassa vallitsee jäätävä hiljaisuus asiasta. Samoin nyt valittavien presidenttiehdokkaiden kesken. Tämä meemi leviää somessa:

Yksikään valittaviksi tarjotuista presidenttiehdokkaista ei puhu ylikuolleisuudesta mitään.

Ei, vaikka suomalaisia kuolee samaan tahtiin kuin sodissa ja ruumishuoneissa ei riitä tila.

Kanto.media kommentoi, että asiantila on varsin erikoinen.

Aiemmin Pia Sillanpää nousi eduskunnan puhujanpönttöön ja mainitsi taikasanan ”pakkorokotus” esittäessään kritiikkiä TTL:n 48a-pykälästä. Tämä laki käytännössä pakotti sairaanhoitajat ottamaan koronarokotteen ja sen tuloksena moni heistä on nyt vammautunut.

Kansanedustajien reaktio kertoo siitä miten kahtiajakautuneita ja tietämättömiä ihmisille elintärkeistä asioista päättäjämme ovat.

Koronarokotteesta vamman saaneille kansanedustajien hiljaisuus tekee heidän elämänsä vielä tukalammaksi.

Iltalehden jutun mukaan Pian puheenvuoro herätti kaikenlaisia vastustavia kommentteja:

Mainittakoon, että maailman muissa parlamenteissa mm. Britanniassa, Australiassa ja Norjassa keskustelu koronarokotteiden haitoista on jo aika yleistä ja asiasta on puhuttu pitkään myös valtamedian lähetyksissä.

Esimerkiksi tässä Saksan television lähetyksessä:

Viestipalvelu X on täynnä näitä kannanottoja maailmalta. Ehkäpä syynä tietämättömyyteen on se, että poliitikot ja toimittajat vaikuttavat pakenevan X:stä? Vai pakenevatko he tietoa?

Ja onko niin, että suomalaiset kansanedustajat eivät seuraa ulkomaan tilannetta ja välitä kansalaisten hyvinvoinnista vaan kuuntelevat vain tietoja WHO:sta?

Jähmettyneestä tilanteesta kertoo myös se, että näinkin suuresta asiasta kansanedustajaa haastattelee vain yleisesti marginaalisena pidetty PosiTV, eikä vaikkapa Yleisradio.

Tässä PosiTv:n haastattelu

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/wn0h

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *