#kantoraportti #2 – Rajat auki Yhdysvalloissa. Salakuljettaako joku armeijaa USA:han?

Avatar photo

BySami Antinniemi

22.1.2024 , ,

Yhdysvalloissa Bidenin hallinto näyttää pitävän eteläistä rajaa avoimena. Siirtolaisia virtaa ylitse hallitsemattomasti. Liberaali media maalaa tilanteesta humanitaarista kuvaa, jota se tietenkin myös osalle siirtolaisista on, ja oikeistomedia sekä kansalaisjournalistit puhuvat jopa maan sisälle kerääntyvästä armeijasta.

The Hill kertoo lukuja. Viime vuosina keskimäärin 200 000 laitonta siirtolaista on saapunut maahan ja virta jatkuu.

Bidenin hallinnon aikana maahan on saapunut 5,815,600 laitonta rajanylittäjää 160 maasta. The Hill

Riippumattomien medioiden sekä journalistien työssä on löytynyt mm. viitteitä suurista määristä kiinalaistaustaisia miehiä siirtolaisten joukossa. Tämä on herättänyt epäilyksiä Kiinan aikeista Yhdysvaltojen yhteiskunnan hajauttamisesta siirtolaistilanteen avulla. Tästä kertoo tarkemmin journalisti, lakimies ja kirjailija Gordon Chang oheisessa Fox Newsin haastattelussa 11.12.2023.

Asia repii Yhdysvaltoja kahtia. Seuraavassa #kantoraportti jaksossa Voiko siirtolaisista muodostua armeija? nähdään kuvaa kiinalaisista miehistä matkalla kohti Yhdysvaltoja sekä Teksasin kansalliskaartia, joka pyrkii paikoin sulkemaan avattua rajaa ja estämään tulijoita.

Tämän linkin X-tilistä Michael Yon, entinen sotilas ja nykyinen kansalaistoimittaja X:ssä kertoo mm. Panamasta löytyneistä hotelleista, joita vaikutetaan käytettävän kiinalaistaustaisten miesten matkaan kohti USA:n rajaa.

18.2.24 USA:n House committee of oversight todisti kuulustelua, kertoo The Black Chronicle. Edustaja Andy Biggs (R) kuulusteli liberaalitaustaista immigraatiotutkimuksen johtajaa David Brieriä. Brier on syyttänyt tilanteesta Trumpin hallintoa mutta ei nyt vaikuta olevan huolissaan tilanteesta, eikä ottavan vastuusta siitä, että rajan läpi tulee suuri määrä tuntemattomia ihmisiä vaikka rajavartiosto onkin pidättänyt jo parisataa epäiltynä terroristisista aikeista.

Video kuulustelusta, jossa ilmenee Bidenin hallinnon välinpitämättömyys tilanteesta:

James O’Keefe on vapaa journalisti, joka tekee Yhdysvalloissa ahkeraa tutkivaa journalismia. Hän on jäljittänyt raporteissaan hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka organisoivat siirtolaisten kuljetuksia syvemmälle maahan. Järjestelykeskuksia löytyy paljon ja kuljetuksia hoidetaan busseilla.

Jamesin raportti X:ssä James Okeefen kanavia kannattaa seurata, samoin tukea kansalaisjournalistien työtä!

New Yorkissa useita hotelleja on varattu laittomien siirtolaisten käyttöön ja tämä aiheuttaa suuttumusta paikallisissa ihmisissä. James Madisonin koulun lapset ohjattiin etäkouluun, koska rakennus varattiin siirtolaisten käyttöön.

#kantoraportti aiheesta:

Siirtolaisia saapuu siis Yhdysvaltoihin junalasteittain, eivätkä viranomaiset tiedä keitä heidän joukossaan on ja mihin he maan sisällä joutuvat. Tilanne on hyvin sekava ja aiheuttaa vakavaa kahtiajakoa maan sisällä.

Oma järkyttävä aiheensa on myös lasten hyväksikäyttö sekä ihmiskauppa. Tästä näkyy merkkejä, sillä hallitsemattoman siirtolaisvirran joukossa on lapsia ja heitä näyttäisi kulkevan mukana myös huumattuina muiden kuin vanhempiansa mukana. Mihin he joutuvat, siitä on vaikea sanoa mutta annetaan Alex Jonesin spekuloida asiaa lopuksi – liittyykö asia taannoiseen New Yorkin  Chabad-Lubavitch juutalaisen lahkon kansainvälisen päämajan alta löytyneisiin tunneleihin.

Ns. tunnelijuutalaisten tapaus on herättänyt maailmalla sekä huumoria, että epäilyjä vakavasta hyväksikäytöstä. New Yorkin poliisi kiirehti täyttämään tunnelit sementillä kertoen syyksi rakenteellisen epävakauden. Epäilyksiä herätti kiihkeys, jolla Chabad-Lubavitch yhteisön jäsenet tulivat paikalle estämään poliisia tutkimasta tunneleita. Raportin lopuksi käännettynä Alex Jonesin juttu.

Niin villiksi maailma näyttää nyt muuttuvan, että Alex Jonesista näyttäisi kehkeytyvän enemmän journalisti kuin salaliittoteoreetikko.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/n3xj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *