Javier Milei – Rebuilding Trust

Avatar photo

BySami Antinniemi

23.1.2024 , , ,

Miksi kaikkien täytyy liittyä kansainväliseen ihmisten Convoyhin!

Javier Milein puhe pääkallonpaikalla WEF:ssä sanallisti koko maailmalle monta asiaa. Hän varoitti, että läntistä maailmaa uhkaa kollektivismi, joka hyvää tahtovien ihmisten ryhmätyöllä vie maailman köyhyyteen.

Kollektiivinen yhteistyö kuulostaa hyvältä mutta nyt se tapahtuu väärin päin – ylhäältä alaspäin pakottaen. Yhteistyö ja luottamus yhteiseen järjestelmään on tietenkin hyvä asia mutta Javier toi puheessaan hyvin esille sen, miten yhteistyön todella pitäisi toimia – alhaalta ylöspäin ja kollektiiviseen keskinäiseen luottamukseen perustuen.

WEF:n tämän vuotisen kokouksen teemana onkin ihme ja kumma – Rebuilding Trust.

WEF kokous on nyt rakentamassa uudestaan luottamusta – vaikka pakolla.

Miksi sitten luottamuksen koetaan kadonneen?
Yhteiskunta on pohjimmiltaan ihmisten keskinäisiä sopimuksia. Nyt lännessä ihmiset ovat luovuttaneet valtaa näiden sopimusten teosta valtiolle, eli kansanedustajille eri kabineteissa. Sitä kutsutaan demokratiaksi ja hyvinä päivinä sellainen toimii. Kaikkea kun ei voi teknistyvässä ja monimutkaistuvassa maailmassa tehdä ja päättää itse.

Valtaosa ihmisistä ajattelee edelleen, että elämme yhteistyötä tekevässä kansallisvaltioiden maailmassa mutta se totuus, jonka Javier tuli sanomaan julki, on että vallan pyramidiin on kasvanut uusi järjestöjen taso. Nyt näyttää käyneen niin, että valtiot ovat ihmisten vaaleilla valitsemien, mutta Klaus Schwabin WEF:n penetroimien johtajien toimesta luovuttaneet kontrollin itsestään järjestöille kuten WEF, YK ja WHO.

Penetroimien?
Klaus Schwab kehuskeli Harvard Kennedy School haastattelussa vuonna 2017 ”penetroineensa” puolet maailman kabineteista.

Lyhyt ote tästä on viraaliksi levinnyt ”foliohattujen” todiste WEF:stä suurena salaliittolaisten kokouksena, jossa eliitti valmistelee maailman haltuunottoa.
Mutta WEF ei ole salaliitto, eivätkä kaikki sen ohjelmissa mukana olevat ole mukana suuressa salaliitossa. Jotta oikeasti rakentaisimme luottamusta, tässä tuo kuuluisa pätkä on pidempänä:

Klaus voi vaikuttaa tässä hieman höpsähtäneeltä ja hyvää tahtovalta ukolta.
Onko Klaus Schwab maailmanvalloitusta suunnitteleva Dr.Evil vai onko hän vain oligarkkien hönötettävissä oleva vanha ukko, sen tietääkseen pitäisi päästä hänen kaljunsa alle, eikä minulla ole vielä sellaista mikrosirua.

Syvin ongelma WEF:ssä on sen valtiot sekä korporaatiot yhteen sitova eliitin kollektivismi. Juuri tästä Javier Milei puhuu, ja juuri eliitin kollektivismin takia valtamedia ei juurikaan mainitse tätä koko maailman asioita käsittelevää kokousta paitsi sisäsiistein jutuin kuten YLE tekee:

Kaikesta huolimatta YLE ei huomio WEF kokouksesta muuta kuin sen, että kiltti kollektiivinen maailman eliitti on huolestunut omasta ahneudestaan ja haluaa itseään verotettavan enemmän!

Uskokoon, ken haluaa.

Hieman syvemmältä raaputtaen maailma näyttää kyllä aivan päinvastaiselta.

WEF kokouksista ja sen takahuoneista maailman parlamentteja kollektiivisiksi ja kilteiksi penetroimalla ohjattu toiminta on kaukana kasvavasta epätasa-arvoon puuttumisesta.

Ehkäpä siitä, mitä olemme tottuneet pitämään demokratiana, on nyt kasvanut jotain muuta – eliitin kollektivismia?
Olemme tottuneet demokratiassa siihen, että ihmisten tahto ja tieto kulkee pyramidia ylöspäin ja siihen reagoidaan. Nyt sekä tahdon että tiedon, suunta on kääntynyt. Pyramidin huipulta alas tulee selvästi vahingollisia määräyksiä eikä kritiikkiin vastata. Ei ole edes selvää mistä ideat ja määräykset lähtevät liikkeelle. Neuvotteluja tehdään nyt salassa, ideat kulkeutuvat penetroituihin parlamentteihin ja muuttuvat laeiksi. Kansalaisten esittämä kritiikki vaiennetaan salaliittoteorioiksi eivätkä poliitikot halua puhua asiasta.

BlackRockin konttori Davosissa

Se, mistä puhutaan salaliittoteorioina, tapahtuu nyt kollektivismin verhon takana. Siellä valtioiden ja kansainvälisten järjestöjen päälle on kasvanut vielä uusi taso, jossa järjestöjen naruja vetävät oligarkit sekä jättimäiset korporaatiot kuten BlackRock ja Vanguard, sekä tietenkin tieteen ja hyväntekeväisyyden joka paikan höylä Bill Gates.

Tämän kaiken kollektiivista yhdistelmää kutsutaan sidosryhmäkapitalismiksi, kertoo Klaus Schwab kirjassaan

Stakeholder Capitalism eli sidosryhmäkapitalismi, on penetroitujen kabinettien ohjaamien valtioiden ja korporaatioiden empaattista yhteistyötä kansainvälisten järjestöjen kollektiivisessa ohjauksessa, juuri sinun hyväksesi.

Ja jos kyseenalaistat tämän käsityksen – olet salaliittoteoreetikko.

Sidosryhmäkapitalismia myydään uuten empaattisena kapitalismin mallina, jossa ennen ilkeät suuryhtiöt muuttuvat kuin taikaiskusta hyväntekijöiksi, heti kun niitä ei valvota. Mutta maailma ei sitä usko, eikä ole vaikea nähdä, miten sidosryhmäkapitalismin läpi paistaa fasismi – korporaatioiden ja hallitusten yhteistyö kansalaisia kuulematta.

Rebuilding Trust on makaaberi teema tälle kokoukselle.
Varmasti osa WEF:ssä pyörivistä miljardööreistä, korkeammalle pyrkivistä poliitikoista ja maailmanparantajista tahtookin parantaa maailmaa mutta kollektiivinen tulos on muuta. Muutamat varakkaat mädät omenat pilaavat koko kollektiivisen korin. Usein tuho on täydellistä ja nyt maailma on viimein heräämässä tähän. Tämä nähdään Euroopassa leviävissä mielenosoituksissa. Ihmiset ovat saaneet tarpeekseen pyramidin tavoittamattomilla yläportailla elävästä eliitistä.
Tärkeintä on tajuta, että WEF:n sinisten seinien ääreltä lähtevien ajatusten tulokset kertovat täysin muusta kuin maailman parantamisesta.

Kyse on juuri siitä mitä Argentiinan uusi presidentti saapui WEF:iin paljastamaan – eliitti on kollektiivisesti luopunut yhteisen hyvän tuottamisesta ja luultavasti juuri siksi siitä niin paljon WEF:ssä puhutaankin, koska siitä puhe mistä puute.

Javier pyrki puheensa lopussa herättämään luottamusta paikalla oleviin bisnesmiehiin muistuttamalla, että he ovat ihmisiä, eivät kollektiivisen koneen osia.

Ja tästä päästäänkin siihen Convoyhin…

Luottamus yhteiskuntaan ei nyt synny kuin alhaalta päin rakentamalla, sen on kasvettava uudestaan ja lähdettävä ihmisistä itsestään.

Siksi Suomessakin lähestyvä Convoy Finland on tarpeen enemmän kuin koskaan. Tapahtuman järjestäjä todellakin on Suomen kansa, eli tapahtuma on alhaalta päin kasvava idea. Toivottavasti paikalle saavutaan myös jalan ja lastenvaunua työntäen, sekä ymmärtäen, että kyseessä ei ole vain periaatteesta vallalle öyhöttäminen vaan uuden ihmisistä lähtevän vallankäytön luominen.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/13nt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *