WHO varoittaa pandemiasopimuksen hajoamisesta, kertoo The Guardian

Avatar photo

BySami Antinniemi

24.1.2024 , ,

Hyvä vai huono uutinen? Riippuu kenen joukoissa seisoo.

Guardianin mukaan WHO:n johtaja varoittaa maailmaa sanoen, että “tulevaisuuden sukupolvet eivät anna meille anteeksi” mikäli pandemiasopimuksen valmistelu kariutuu.

Onko todella näin?
Onneksi nykymaailmassa olettaminen on sallittua, vaikka kritiikkiä pyritäänkin usein vaimentamaan. Tietäen pandemiasopimuksen todellisen luonteen, voimme olettaa, että nuo kiittämättömät tahot ovatkin kenties niitä, jotka saisivat valtavan hyödyn tästä pandemiasopimuksesta.

WHO:n 194 jäsenmaata sopivat kaksi vuotta sitten neuvottelevansa kansainvälisestä sopimuksesta pandemianhallinnasta. Tämä sopimus on tarkoitus lyödä lukkoon toukokuun 27. päivänä tänä vuonna.

Guardianin mukaan maanantaisessa WHO:n johdon kokouksessa Tedros Ghebreyesus sanoi, että sopimuksen valmistelun momentum on heikentynyt “feikkiuutisten ja salaliittoteorioiden virrassa.”
WHO:n tapoja seuraten tuo maanantain kokous oli täynnä puhetta pandemian kourissa kärsineistä ihmisistä, tasavertaisten rokotteiden jaon puutteesta, WHO:n työn tärkeydestä ja niin pois päin.

Hieman sopimuksen valmistelusta, joka on mielenkiintoista seurattavaa. Suurissa johtoryhmän kokouksissa eri maiden byrokraatit viilaavat lauseita ja pilkkuja. Sanat yhteistyö ja yhdessä, toistuvat lähes jokaisessa puheenvuorossa.
Valtamedia ei tätä koko maailman väestölle erittäin tärkeää asiaa seuraa vaan sitä tekevät aktivistit. Yksi heistä on Yhdysvaltalainen free-toimittaja James Roguski, joka on yksi kenties syvällisimmin WHO:n pandemiasopimuksen vaaroja ymmärtävä ihminen. Roguski kuvailee prosessista luotavan niin tylsää ja sekavaa, että poliitikot parlamenteissa eivät yksinkertaisesti kykene sisältöön tutustumaan vaan vain hyväksyvät sen, ajatellen että asiantuntijat ovat tämän miettineet. Sopimuksesta kieltäytyminen kunkin valtion olisi tehtävä erikseen, hiljaisuus tarkoittaa hyväksyntää.

Hieman kuin pölynimurin myyntiä mummoille.

Mikäli haluat viettää erittäin tylsän illan, voit tehdä sen katsomalla näitä tuntikausia kestäviä kokouksia, joissa pandemiasopimusta kudotaan sana kerrallaan.

WHO:n kokoukset kestävät tuntikausia ja kaikki tapahtuu hyvässä yhteisymmärryksessä. Kuvakaappaus WHO: sivuilta.

Onneksi rakoiluakin suloisessa yhteistyössä maailman hyväksi on esiintynyt. mm. kesäkuussa 2023 Iran ilmoitti kokouksessa, ettei jatka sopimuksen valmistelua. Sain itsekin tietää asiasta vasta James Roguskin substackista, ja hän WHO asiaa syvemmin penkovalta DoortoFreedom.org kansalaisaktivistien ryhmältä.

Iranin edustaja toukokuussa 2023

Guardianin uutinen on hyvä esimerkki makaaberista mediapelistä, jota nyt todistamme. Kaikki tämä koko planeetan ihmisten vapautta koskeva työ tapahtuu kuin pinnan alla, eivätkä ihmiset siitä tarkemmin ymmärrä tai edes tiedä.
Valtavirran media ei kykene kertomaan asian todellista puolta, eli sitä, että WHO on käytännössä lääketeollisen kompleksin sekä Gates Foundationin ohjaimien päässä oleva organisaatio, joka on koronapandemian aikana itse levittänyt disinformaatiota. Valtamedia on sidottu siihen, että ylintä virallista auktoriteettia on vain siteerattava, kritisoida ei voi, vaikka pitäisi.
Voi turvallisesti olettaa Tedrosin mainitsemien feikkiuutisten ja salaliittoteorioiden olevan lukuisien kansalaisjärjestöjen sekä toimittajien tuottamaa syvempää analyysiä WHO:n sopimuksen todellisesta luonteesta. Ehkäpä Iranin edustajatkin ovat siis niihin törmänneet?


Todellinen kritiikki on siis tullut valtamedian sivusta, ja nähtävästi sen voima nyt tosiaan vaikuttaa. Yksi äänekkäimmistä WHO:n kriitikoista on bioterrorismin asiantuntija ja aktivisti Meryl Nass. Tässä hän kertoo WHO:n pandemiasopimuksen todellisen laidan viime toukokuun International Covid Summitissa Brysselissä:

Muutamia WHO:n pandemiasopimuksen vastarintaa organisoivia linkkejä:

James Roguskin sivusto
Stop thetreaty
Doortofreedom.org

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/68cj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *