YGL – nuoret globaalit johtajamme

Avatar photo

BySanni Berg

25.1.2024 , , ,

Maailman talousfoorumi (WEF) on julkisesti asettanut tavoitteekseen talousjärjestelmän nollauksen “The Great Resetin”, jota julkisesti tukee myös järjestön Young Global Leaders -verkosto. Yle on tehnyt aiheesta hyvin kattavan artikkelin, jossa maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen nostaa esille huolensa vallan keskittämisestä tahoille, joita ei ole demokraattisesti valittu.

Tässä tämä kuuluisa “salaliittoteoria” Suomen luotetuimman valtamedian sanoittamana: 

He kuuluvat ylikansalliseksi eliittiluokaksikin kuvattuun järjestöön.

YGL on sitoutunut keskittämään päätöksentekoa ja vaikutusvaltaa suurkorporaatioille ja Schwab onkin julkisesti ylpeillyt heidän kyenneen tunkeutumaan hallituksiin Young Global Leaders -alajaostonsa turvin.

Teivo Teivainen näkee ongelmallisena Schwabin pyrkimyksen keskittää päätösvaltaa epädemokraattisille elimille, kuten suuryhtiöille.

Olisiko paikallaan vaatia julkista keskustelua päättäjien sidonnaisuuksista ja tarkastella, kuinka heidän toimintansa palvelee WEF:n agendaa?

Nyt voit uudelleen arvioida Sanna Marinin lausunnon todenperäisyyttä tällä videolla ja miettiä, mistä se kertoo. Miksi esittää tietämätöntä, kun voisi yhtä hyvin käsitellä aihetta läpinäkyvästi ja karistaa salaliittoleiman aiheen ympäriltä?

 

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/meal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *