Rokotehaitan saaneiden avoin kirje Suomen lääkäreille

Avatar photo

BySanni Berg

29.1.2024 , ,

Uutispeili on julkaissut puhuttelevan kirjeen koronainjektiosta haitan saaneiden kokemuksista. Loputtomalta tuntuva lista erilaisia oireita on itsessään surullista luettavaa, mutta sitäkin suurempi myötätunto näitä ihmisiä kohtaan nousee siitä kohtelusta, mitä he ovat osakseen saaneet.

 

Ote avoimesta kirjeestä Suomen lääkäreille:

“Kokemiensa rokotehaittojen puheeksi ottaminen on vaikeaa. Rokotehaitan saaneen, asiaa koskevia julkaisuja sensuroidaan sosiaalisessa mediassa disinformaationa. Perhesuhteita on katkeillut, koska sairastunutta ei uskota. Monista kaverisuhteista on tullut entisiä. Yhteiskunnallinen keskusteluilmapiiri asiasta on tuomitseva meitä rokotehaitoista kärsiviä kohtaan.

Hoitotilanteissa meihin on kohdistunut ihmisarvoamme alentavaa ja loukkaavaa silmien pyörittelyä meitä tutkivien lääkärien toimesta . Meille on ehdotettu mielialalääkityksiä ja psykoterapiaa. Pelkkä rokotteen mainitseminen oireiden mahdollisena aiheuttajana on saanut usein aikaan lääkärin pitämän tiukkasanaisen palopuheen siitä, ettei oireilla ole yhteyttä rokotteeseen.”

Seuraavassa 6 minuutin mittaisessa haastattelukoosteessa kolme koronainjektioista vaurion saanutta puhuvat ongelmasta. Haastattelut on kuvattu talvella ja keväällä 2023 – toimittajana Sami Antinniemi

Voimakkaasta asennevammasta Y59-diagnoosin saaneita kohtaan kertoo mm. Mediuutisten leimaaminen rokotehaittakonferenssin järjestäjät täysin epäloogisesti rokotevastustajiksi. Yksikään rokotteita kategorisesti vastustava tuskin olisi käärinyt hihaansa alun perinkään.

 

Tässä ajassa, missä syrjimättömyyttä ja yhdenvertaisuutta jaksetaan näennäisesti korostaa yhteiskunnan jokaisella tasolla, on rokotehaitan saaneiden kohtelu räikeällä tavalla ristiriidassa niiden arvojen kanssa.Rokotehaitan saaneiden järjestämä lehdistötilaisuus sivuutettiin päättävien tahojen ja valtamedian toimesta eikä heidän kohtaloistaan kerrota kuin pääasiassa kansalaisjournalistien toimesta. Tällainen toiminta murentaa luottamusta, lisää polarisaatiota ja saa kyseenalaistamaan kaikki sivistysvaltion periaatteet. Ja se, jos jokin, kääntyy lopulta ihan jokaista vastaan.

Ohjelma 9.6.2023 pidetystä ‘On aika puhua’ -rokotehaittakonferenssista – Suomessa vaiettu tilaisuus

 

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/cu1m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *