23 minuuttia ja Puopolo sanovat vihdoin suorat sanat median toiminnasta korona-aikana

Avatar photo

BySanni Berg

31.1.2024 , , ,


Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Näitä epäkohtia ovat vihdoin alkaneet tuoda esille muutkin kuin pahamaineisiksi marginaalihörhöiksi tuomitut. Aiemmin Puopolo haastatteli Mika Vauhkalaa ja nyt 23 minuuttia podcastin käsittelyssä oli tutkimus, josta Journalisti on tehnyt oman artikkelinsa otsikolla “Korona-aikana media lietsoi polarisaatiota”. Tässä suora lainaus kyseisestä jutusta:

Kun toisinajattelijat ajoittain päästettiin ääneen, heidän mielipiteensä ympäröitiin viranomaisten ja asiantuntijoiden kannanotoilla. Esimerkiksi rokotekielteiset kansalaiset eivät päässeet esittämään näkemyksiään ilman, että ne joka välissä mitätöitiin valheellisina tai valistumattomina.


Linkki jakamista varten: https://kanto.media/gmj0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *