Ruotsalaiset osoittavat mieltään omaa yleisradiotaan vastaan

Avatar photo

BySami Antinniemi

4.2.2024

Tukholman keskustassa pidettiin lauantaina suuri mielenosoitus. Noin tuhat mielenosoittajaa marssi Ticino Parkista valtion television ja yleisradion tiloihin ja ilmaisi tyytymättömyytensä uutisoinnin tasosta.

Mielenosoituksen alullepanija on Pierre Tinderfjäll Freedom Movementista. Rakkausmielenosoitukseksi kutsuttu tilaisuus kertoo sivullaan, että SVT salaa vakavia ongelmia sekä pelottelee ja harhaanjohtaa ihmisiä.

 

Sivuillaan mielenosoittajat mainitsevat myös ihmiskunnan vastaiset ideologiat sekä lasten ja aikuisten systemaattisen indoktrinaation ajattelun muokkaamiseksi. He syyttävät SVT:tä myös vapaasti ajattelevien tiedotusvälineiden mustamaalaamisesta.

Ruotsalaiset mielenosoittajat vaativat tosiasioihin perustuvaa kerrontaa mm. rokotteiden sivuvaikutuksista, Natosta, maahanmuutosta, sekä ilmasto- ja sukupuolikysymyksistä. Myös johtajien eroa vaaditaan.

Asiasta kertoo mm. Samnytt

Mielenosoituksen verkkosivusto

Nopean someselailun perusteella mielenosoitus saa paljon tukea ruotsalaisilta. Entä Suomessa? Voisiko Ruotsin tauti iskeä samoin tänne luottavaiseen Suomeen?

25.1 Ylen julkaiseman jutun mukaan Yleisradio on itse tilaamansa tutkimuksen mukaan suomalaisten luotetuin uutismedia.

Edelleen?

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/htnb

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *