Kuninkaan syöpä kiinnostaa, koronaboosterin aiheuttama ei

Avatar photo

BySami Antinniemi

7.2.2024 , ,


Valtavirran media kertoo kuningas Charlesin syövästä mutta pinnan alla kasvaa huoli ja epäily koronaboosterien lisäämistä syövistä. Professori Angus Dalgleish kirjoittaa TCW Defending Freedom julkaisussa ja ilmaisee huolensa jo hallinnassa olleiden syöpien uusiutumisten lisääntymisestä.

Angus Dalgleish kirjoittaa:

 

“Yhdelläkään näistä potilaistani ei ollut klassista uusiutumisen aihetta, jonka olin aina aiemmin havainnut, kuten vakavaa masennusta, joka johtui surusta, avioerosta tai konkurssista. Ainoa yhteinen piirre oli se, että heille oli äskettäin annettu mRNA-covid-rokotteen tehosterokotus. Soitin kollegoilleni Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Australiassa tarkistaakseni heidän kokemuksensa. Missään tapauksessa he eivät kiistäneet tällaista yhteyttä. Itse asiassa he olivat yhtä huolestuneita siitä, että hekin olivat havainneet yhteyttä tehosterokotteiden ja uusiutumisen välillä sekä uusien syöpien lisääntymistä erityisesti alle 50-vuotiailla. Melanooman lisäksi nämä kollegat olivat hyvin huolissaan myös nuorten potilaiden paksusuolisyövän äkillisestä suuresta lisääntymisestä.”

Angusin kertomuksesta näkyy sama tilanne kuin kaikkialla koronarokotetuissa maissa. Haittavaikutukset ovat ilmeisiä, niistä on tutkimusta ja lääkärit tunnistavat tilanteen. Silti asianlaita ei nouse julkiseen keskusteluun ja asiasta puhuvat lääkäri ja professorit, kuten Angus, joutuvat syytöksien ristituleen.

“Salaliittoteoreetikon” leiman ovat koronapandemian aikana saaneet lähes kaikki kriittisesti puhuneet.

Angus Dalgleish epäili myös viruksen luonnollista alkuperää. Express kirjoitti tästä tammikuussa 2022.

Nyt viruksen laboratorioalkuperä on lähes selvä asia, mutta tästäkin aiheesta puhuminen on vienyt asiantuntijat marginaaliin sekä sensuroiduiksi ja hiljennetyiksi.

Onkologian professori Angus Dalgheis on syövän hoidon johtavia asiantuntijoita. Hän on tehnyt syöpä- ja rokotetutkimusta sekä kirjoittanut aiheesta kirjoja. Jos hänen kaltaisensa ihminen näkee selvän yhteyden koronaboostereiden ja syöpien esiintymisen kasvun välillä, voisi uskoa, että häntä kuunneltaisiin valtamediassa.
Näin ei kuitenkaan tapahdu, kuten jo viimeisen kolmen vuoden ajan on totuttu näkemään. Sen sijaan saamme lukea kuninkaan syövästä sekä ihmetellä, onko kuningas Charles kenties koronarokotettu?

Angusia ja muitakaan todellisia asiantuntijoita ei kutsuta television ohjelmiin puhumaan löydöistään. Siksi he puhuvat niistä podcasteissa, kuten alla John Campbellin kanssa, ja asiasta kirjoitetaan vain ns. vaihtoehtoisissa medioissa – kuten nyt tässä Kannossa.

Angus Dalhgeis John Campbellin haastattelussa

Ongelmat eivät rajoitu uudelleen syntyviin syöpiin. Laajassa artikkelissa Dalgleish kertoo mm. kamppailusta terveysviranomaisten kanssa, jotka väittävät asiaa sattumaksi ja vaativat todisteita. Hän mainitsee myös todisteista, joiden mukaan Yhdysvaltojen CDC ei varoittanut rokotteen riskeistä vaikka tiesi niistä. Samoin Britannian ONS kertoo vuosina 2021 ja 2022 vammautumisten ja kuolemien kohonneen dramaattisesti etenkin 15-44 vuotiaiden ryhmässä. Tiedämme myös Suomessa kuolleisuuden kasvaneen järkyttäviin n. 40% mittoihin.

Tilanne on ällistyttävä. Yhteiskunta seuraa kuninkaiden syöpiä eikä tunnu välittävän omasta kollektiivisesta syövästään. Yhteiskunta on tämän asian suhteen täysin lukossa, ja on ehkä niin, että lukko aukeaa vain puheen painetta nostamalla.

Angus Dalgheis on kirjoittanut tästä ilmiöstä kirjan, jolla on tilannetta hyvin kuvaava nimi – The Death of Science.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/04du

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *