WEF – The Great Reset

Avatar photo

BySanni Berg

8.2.2024 ,

Mikä on se “suuri nollaus”, josta niin paljon huhutaan ja joka mieluusti höpöhöpöksi leimataan?

Mitä se kertoo poliitikoistamme, että he kirkkain silmin väittävät The Great Resetin olevan salaliittoteoria?

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

Eivätkö he todella ole sen vertaa perehtyneet World Economic Forumiin tietääkseen ‘suuren nollauksen’ olevan julkinen agenda vai valehtelevatko he kansalle tietoisesti? Kumpikaan vaihtoehdoista ei lisää luottamusta auktoriteetteihimme. Ja toisaalta, jos kyseessä olisi meidän tavallisten ihmisten kannalta positiivinen muutos, miksi sitä pitäisi piilotella?

Klaus Schwabin johdolla WEF, Maailman Talousfoorumi, on ilmoittanut tavoitteekseen vahvistaa monikansallisten yritysten valtaa, edistää globalisaatiota ja lisätä valvontaa yhteiskuntiin tieteen ja teknologian avulla.

WEF:n järjestämissä kokouksissa yhteen kerääntyvät valtamedian, politiikan, liike-elämän, tieteen, teknologian ja rahoituksen ammattilaisia valtapyramidin huipulta.

Viime kokoontumisessa Davosissa vieraili mm. Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark, jonka puheen jälkeen ei jäänyt enää pelkästään salaliittoteorian tasolle ajatus ihmisten mikrosiruttamisesta – kysymys on enää siitä, milloin ihmisille on saatu myytyä kyseinen ajatus vapaaehtoisena elämän edellytyksenä.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nokian-pekka-lundmarkilla-hurja-visio-6g-verkko-siirtaa-kannykat-historiaan-kayttajan-nakokulmasta-jopa-nykyista-helpompaa/8443428

Klaus Schwab on – paitsi kirjoittanut kirjan Covid-19 : The Great Reset – myös julkisesti puhunut 4. teollisesta vallankumouksesta ja ihmisaivojen ”hakkeroimisesta”, samoin kuin neuvonantajansa, historioitsija tai ”evolutionisti”, Yuval Noah Harari We Can Hack Humans | Dr. Yuval Noah Harari and Klaus Schwab – YouTube. Tällä viitataan biologisen, digitaalisen ja fyysisen identiteetin fuusioon, minkä päämääränä on transhumanismi.

Kesällä 2021 Harari ilmaisee haastattelussa Yuval Noah Harari: The 2021 60 Minutes interview – YouTube huolensa koskien sitä, että pandemia on avannut ovia yhä tunkeilevammalle tavalle kerätä dataa ihmisistä.

”Ne maat ja korporaatiot, joilla on eniten dataa tulevat jatkossa hallitsemaan maailmaa.” ”Yritykset ja valtiot ovat keränneet dataa siitä ketä tapaamme, minne menemme ja mitä elokuvia katselemme. Seuraava vaihe valvontaa on mennä ihomme alle.”

Hän myös tällä alla olevalla videolla sanoo, että sadan vuoden päästä voimme katsoa ihmiskuntana taaksepäin ja tunnistaa koronavirusepidemian olleen se hetki, jolloin ihonalainen valvontajärjestelmä otettiin käyttöön.

(Kuriositeettina mainittakoon, että Yuval Noah Harari on käynyt puhumassa myös Suomen kenties tunnetuimmassa liike-elämän konferenssissa: Yuval Noah Harari at Nordic Business Forum 21.9.2022 – Future of Work – YouTube)


Digitalisaation avulla Maailman talousfoorumi tahtoo luoda älyihmisiä älykaupunkeihin ja erilaisin – myös ihonalaisin – valvontajärjestelmin olla vastuussa heidän kontrolloinnistaan yhä tiukemmin rajatun valtaeliitin voimin.

WEF:n maalailema tulevaisuudenkuva vuodelle 2030 alkaa ennustuksella ‘Et omista mitään. Ja olet onnellinen.’  https://www.facebook.com/worldeconomicforum/videos/8-predictions-for-the-world-in-2030/10153920524981479/ WEF:n yhtenä tavoitteena on siirtää päätöksentekoa ja vaikutusvaltaa pois itsenäisiltä valtioilta ja Schwab onkin julkisesti ylpeillyt heidän kyenneen tunkeutumaan hallituksiin Young Global Leaders -alajaostonsa turvin.


Myös Saarikko ja Marin kuuluvat YGL-verkostoon monien valtioiden ylimmän tason päättäjien tavoin. https://yle.fi/uutiset/3-11902107 Muita WEF:n julkisia maskotteja ovat mm. Ranskan Macron, Kanadan Trudeau, Uuden-Seelannin Jacinda Ardern, Itävallan Sebastian Kurz, Saksan terveysministeri ja vihreiden puheenjohtaja sekä Tanskan ympäristöministeri. Heidän lisäkseen lukemattomilta muilta tunnetuilta poliitikoilta löytyy sidonnaisuuksia Maailman talousfoorumiin.

Jokaisella on mahdollisuus – jopa velvollisuus – alkaa vetää lankoja epädemokraattisten päätösten ja niiden kabinettien välillä, joihin WEF on penetroitunut – sillä niitähän löytyy.

Ei ole enää mitään syytä kuvitella The Great Resetin olevan pelkkä salaliittoteoria, kun sen voi nähdä realisoituvan niin monella osa-alueella ja erityisesti WEF:n alaisissa maissa.

YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030:n varjolla maailmaa on helppo jopa hyväntahtoisesti viedä kohti sitä orwellilaista dystopiaa, mistä foliohattuilijat ovat varoittaneet. Määränpäätä on kuitenkin mahdoton nähdä, ellei ymmärrä näiden taustavaikuttajien pyrkimystä globaaliin digi-valvontayhteiskunnan rakentamiseen. Sen hyödyistä voi olla montaa mieltä, mutta en usko, että edes he, joilla ei ole mitään salattavaa, haluavat päätyä pienen eliitin talutusnuoraan.

Jos meille uskotellaan, että tämä on ainoa maapallolle ja ihmiskunnalle turvallinen tulevaisuuden näkymä, niin tarkoittaako se, että asia todella on niin – vai kerrotaanko meille ainoastaan se versio, joka Big Techiä ja eliittiä parhaiten hyödyttää?

WEF:n agendasta sekä sen sidonnaisuuksista ja motiiveista ylipäänsä tulisi käydä julkista keskustelua eikä vaientaa sitä salaliittoteoriana. On mahdollisuuksien rajoissa, että foorumin edustajilla ei ole rahan- saati pahantahtoisia kannustimia, vaan heitä ajaa vilpitön halu suojella pientä ihmistä.

Jopa siinä määrin, että ovat valmiita uhraamaan sen koko ydinolemuksen.

***

Tässä vielä pari vinkkiä, jos kiinnostaa tutustua aiheeseen syvemmin:

Klaus Schwabin Soundcloud-palvelussa:

Klaus Schwabin kirjoittama kirja äänikirjana Soundcloud palvelussa:

Vuonna 2019 tehty valtamedian katsaus What is the Fourth Industrial Revolution? | CNBC Explains – YouTube on selkokielinen selostus WEF:n ajamasta 4. teollisesta vallankumouksesta, joka tosin päättää tietoiskunsa kehotukseen “pysyä kehityksen perässä” nostamatta esille kriittistä näkökulmaa.

Centre For Risk Analysis yhdessä Douglas Krugerin kanssa “You will OWN NOTHING, and you will be HAPPY” sen sijaan tarjoaa hyvää riskianalyysiä koskien WEF:n agendaa.

Löydät myös Keko-kategoriasta poimintoja muiden tekemistä jutuista sekä avainsanoilla ‘WEF’, ‘Maailman talousfoorumi’ sekä ‘Great reset’ muut Kanto.median artikkelit aiheesta.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/pqzk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *