#kantoraportti – mediakatsaus Putinin haastatteluun (satiirinen)

Avatar photo

BySami Antinniemi

9.2.2024 , , ,
Tuckerin Putin haastattelu X:ssä

Tucker Carlsonin aikeet haastatella Putinia nostivat maailmalla kuohun. Liberaali media ja poliitikot Hillary Clintonia myöten hokivat että lähes jokaisen suuren mediatalon journalistina läpikäynyt Tucker ei olisi journalisti.

Somessa tieto haastattelusta herätti humoristit (joita nykyään todellakin tarvitaan) sekä arkistojen kaivelijat – mukana koosteessa myös käsittämätön CNN:n haastattelu Zelenskyistä, sellaista uskoisi näkevänsä vain Pohjois-Koreassa mutta totta se oli, Kanto faktatsekkasi.

Video on satiiria ja allekirjoittaneella oli hauskaa sitä leikatessa, myönnetään.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/ixwg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *