Pfizerin mRNA-injektioiden syöpäriski on selvä – Pfizer julkaisee mainoksen syövän hoidosta

Avatar photo

BySami Antinniemi

12.2.2024 , ,
Pfizerin julkaisi mainoksen -Letsoutdocancer

MRNA-teknologialla valmistettujen koronatautia vastaan tarkoitettujen injektioiden syöpäriski on selvillä lukuissa kolmansien osapuolten lähteissä – silti virallinen linja ei asiaa myönnä tai suostu tutkimaan.

Tilanteen absurdiutta on vaikeaa enää käsittää ja tilanne vain pahenee. Vastuussa oleva Pfizer yhtiö julkaisi 12.2.2024 Queenin musiikilla maustetun irvokkaan mainoksen, jossa kehuu itseään ja puhuu seuraavasta taistelusta – syöpää vastaan.

Pahinta on, että mainoksessa kuvataan yhtiötä lasten syövältä pelastajaksi ja samalla samainen yhtiö ei välitä siitä, että heidän aiemmat tuotteensa ovat kolmansien osapuolien tutkimusten mukaan lisänneet mm. lasten syöpäriskiä.

Media, poliitikot ja viranomaiset, joitain poikkeuksia lukuun ottamatta, jatkavat hiljaisuutta ja jopa edelleen suosittelevat tieteen tehottomiksi sekä monin tavoin vahingollisiksi toteamia mRNA- injektioita.

Kestämätön tilanne jatkuu jo kolmatta vuotta koska asiasta puhuvat joutuvat nopeasti konsensuksen leimaamiksi, kuten Tri. Robert Malone, joka viimeksi puhui tästä asiasta toisen leimatun poliitikon Marjorie Greenin järjestämässä kuulemisessa.

Robert Malone Marjorie Taylor Greenen kuulemisessa

Robert Malone kuten Peter McCullough, (myös yksi cancelloiduista) tuntevat ja tietävät varsin hyvin ongelman – mRNA injektiot mitä todennäköisimmin aiheuttavat syöpää.

Rokotevaurioista puhumisen ongelmana on kolmatta vuotta ollut mm. vallitseva Cancel-kulttuuri. Kuka tahansa, joka tätä asiaa nostaa esiin, joutuu yleisen konsensuksen ja median leimaamaksi äärioikeiston ja salaliittoteoreetikkojen laariin. Nimitykset vaihtelevat eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi tästä Taylor Greenen kuulemisesta raportoi RebelNews ja asian tietenkin “debunkkaavat” ja halveksuvat vuorostaan lähes kaikki suuret mediayhtiöt kuten tätä tapausta Newsweek. Huutavat ilmaisut kuten “Taylor Greene lupaa paljastaa totuuden” “salaliittoteoreetikko ja “antivakseri” toistuvat näissä artikkeleissa. Totuus kuitenkin on, että virallinen narratiivi on valehdellut asiasta vuosia, sillä tärkeästä asiasta vaikeneminenkin on valhe. Ja samalla syöpien määrät kasvavat ja mRNA- tuotteita valmistavat yhtiöt kasvattavat voittoaan.

Poikkeuksia asian myöntämisessä on siellä täällä. Jokainen X:sää ajatuksella selaava on tilanteesta tietoinen. Valtamediankin hiljaisuus jo rakoilee. Viime joulukuussa Saksan MDR kanava teki DNA kontaminaatiosta ohjelman, jossa totesi saman kuin Robert Malone on tiennyt jo kauan – terveysviranomaisten ylläpitämä turvallisuusjärjestelmä ei toimi.

Se, että tilanne ei raukea, johtuu käytännössä siitä, että koko maailma tuntuu edelleen luottavan FDA:han virastona. Mutta FDA ei ole käytännössä hoitanut työtään oikein enää pitkään, vaan vaikuttaa hyväksyvän kaiken mitä Pharma tarjoaa.

Nyt siis mRNA-injektioiden tuottamat syövät hoidetaan samojen valmistajien tuottamilla mRNA tuotteilla. Ja Pfizer kutsuu makaaberia menettelyä mainoksessaan – Here`s to the next fight. Media ei kritisoi, poliitikot eivät uskalla puhua, viranomaisilla ja lääkäreillä on mahdollisuus olla hiljaa, samalla kun maailman jatkaa itsensä myrkyttämistä ja korporaatioiden voitonkeruuta.

Pahinta tilanteessa on, että osa rokotteita ottaneita ihmisiä on nyt niin syvällä siinä uskossa, että rokotevammat ovat dis-informaatiota, että he asettuvat heitä vastaan, jotka pyrkivät heitä varoittamaan.

Maailma on jo pitkällä hulluuden toisella puolen.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/mamz

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *