Suomennettua: Tucker Carlson haastattelee Mike Benziä

Avatar photo

BySami Antinniemi

20.2.2024 , ,

Tucker Carlsonin haastattelussa 16.2.2024 vieraillut Mike Benz on Foundationforfreedomonline.org perustaja.

“Toimitusjohtajamme Mike Benz on entinen ulkoministeriön virkamies, jonka vastuualueena on ollut Yhdysvaltojen ulkopolitiikan muotoilu ja siitä neuvotteleminen kansainvälisissä viestintä- ja tietotekniikka-asioissa. Benz perusti FFO:n kansalaisyhteiskunnan instituutiona, joka perustuu hänen kokemukseensa digitaalisen vapauden puolustamisesta ympäri maailmaa julkisella sektorilla.” – sivustolta Foundationforfreedomonline.org

Mike Benziä kannattaa seurata X:ssä. @MikeBenzCyber

Hän analysoi siellä videoillaan sensuuriteollisen kompleksin kieltämättä ällistyttäviä sekä sananvapaudelle ja ihmisarvolle vaarallisia käänteitä.

Kannattaa seurata X:ssä myös @Mediakanto!

Tunnin mittainen haastattelu on intensiivinen paketti Mike Benzin ymmärryksestä siitä tiedustelupalvelujen, virastojen sekä USA:n hallituksen rahoittamien kansalaisjärjestöjen, yliopistojen, somealustojen ja faktatsekkaajien yhdessä muodostamasta hirviöstä, joka viime vuosina on ryhtynyt sensuroimaan läntisen maailman kansalaisten ja myös tieteen vapaata keskustelua.

Benz sanoo suurimpien sensuroinnin kohteiden olleen vuoden 2020 presidentin vaalit sekä Covid- pandemian.

Haastattelun kuunneltuani alkaa itsellekin hahmottua, että tuosta sensuurikoneistosta on kehittynyt käyttökelpoinen työkalu monille vallanhaluisille tahoille.

Benzin kertomuksesta myös hahmottuu, että tuota koneistoa on jo hyvin vaikea hillitä. Samoin tulee ilmi, että tietyllä tavalla ajattelevat ihmiset todella näkevät demokratian uudenlaisena byrokratian ja demokraattisten instituutioiden “demokratiana”, joka tosiasiassa on aivan jotain muuta ja käytännössä totalitaarisen järjestelmän siemen.

Ajatelkaa itse. Niin ihminen pysyy vapaana.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/f3lj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *