#kantoraportti – Patologit löytävät outoja verihyytymiä mRNA-injektioista, tieto ja tutkimus tapahtuu valtasuonen ulkopuolella

Avatar photo

BySami Antinniemi

20.2.2024 , ,

Varoitus – tämä artikkeli ja sen video käsittelee hyvin ikävää aihetta.

Jo parin vuoden ajan on mRNA-injektioista liikkunut tietoja niiden aiheuttamista erikoisista verihyytymistä. Asia nousi esiin Died Suddenly dokumenttielokuvassa ja nyt ruumiinavauksia tekevät patologit ovat löytäneet näitä tavallisesta poikkeavia hyytymiä yhä enemmän.

Yhä suurempi määrä patologeja kertoo nyt löytävänsä erikoisia ja koostumukseltaan kumimaisia hyytymiä vainajien verisuonista. Vastaavia he eivät kerro nähneensä ennen vuotta 2021, mikä viittaisi monen muun koronarokotteesta tehdyn tutkimuksen ohella siihen, että rokotteet aiheuttaisivat näitä ongelmia.

Koska maailma on jo kolmatta vuotta median turruttamassa unessa tämän(kin) elintärkeän asian suhteen, ei tästäkään asiasta nouse sen tasoista puhetta mitä se vaatisi. Yksi suurimpia todellisia ”mediota” tässä asiassa taitaa olla eläkkeellä oleva sairaanhoidon opettaja John Campbell, itsekin rokotteet ottanut sekä niiden käyttöä pandemian alussa suositellut lääketieteen ammattilainen.

Seuraavalla videolla John haastattelee amerikkalaista patologi Richard hirschmania, joka kertoo löytämistään hyytymistä, sekä siitä seikasta, että niitä löytyy myös valtimoista, joista hyytymiä ei normaalisti löydy. Seuraavassa siitä osa suomennettuna:

Mistä voi olla kysymys?

Yhdysvalloissa, jonka virastoviidakon ja jopa puolustusministeriön siunaamina nämä mRNA-injektiot levitettiin maailmalle, injektioita suositellaan edelleen. Tutkimusta tästä vakavasta asiasta kyllä tehdään, mutta läntisen maailman instituutiot ja etenkin media, ovat asian suhteen joko täysin lamaantuneita, vaimennettuja tai jostain muusta tuntemattomasta syystä hiljaa, joten tiedottaminen on jo pitkään ollut mm. youtuben ja podcastien varassa.

Yksi tiedottajista on mikrobiologi ja geneetikko Mikolaj Raszek. Hän käy oheisella videolla lävitse tätä tutkimusartikkelia piikkiproteiinin vaikutuksesta verihyytymiin.

Mikolaj Raszekin ja kyseisten tutkijoiden käsitys on vain yksi, eikä totuutta tiedetä. Koronasensuurin kyllästämän ajan henkeen kuuluu, että näitä arvokkaita tutkimuksia ei käsitellä valtavirrassa eikä viranomaisten toimesta. Siksi myöskään valtaosa poliitikoista ja väestöstä ei tästä tiedä ja näin tragedia jatkuu.

Etenkin urheilijoilla on viime aikoina tullut eteen sydänkohtauksia ja ongelmia verisuoniston kanssa.

Dominick Reyes paljastaa verihyytymien ajaneen hänet pois UFC:stä:

“Olen onnekas, että olen hengissä nyt”

Vastuunkanto on hajonnut ja kadonnut, mielettömyys sekä käytännössä rikollinen tilanne kautta maailman jatkuu. Esimerkiksi Kanadassa tietyissä kouluissa oppilaita odottaa lähtö, elleivät he ota näitä veritulppia ja muita ongelmia aiheuttavia mRNA-injektioita:

Tähän mennessä mRNA-injektioissa on havaittu DNA ylijäämiä, syöpää aiheuttavaa SRV-40 geeniä, piikkiproteiini itsessään on tulehdusta aiheuttava ja lipidinanopartikkelikaan ei ole turvallinen. Puhumattakaan siitä, että rokote ei estänyt tartuntoja.

Voiko näin suuri ongelmien suma olla silkka erehdys?

Pfizerin entinen varapresidentti Mike Yeadon on jo pitkään ollut varma, että mRNA-injektio todella on bioase ja suunniteltu tuottamaan verihyytymiä sekä hyökkäämään immuunisysteemiä vastaan.

On mahdotonta sanoa, onko tämä totta. Terveysviranomaiset ympäri läntisen maailman elävät kuin eri todellisuudessa. Järkiperäisessä ja inhimillisessä maailmassa näin laaja määrä tutkimusta ja havaintoja olisi otettu huomioon heti, ja mRNA tuotteiden käyttö pysäytetty, mutta näin ei tapahdu – edes Suomessa, ei edelleenkään.

Kaikesta tästä huolimatta THL ei näytä ottavan kantaa ja seuraavaan tiedettä.

Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos on sysännyt vastuun hyvinvointialueille, lopulta ihmisen omalle vastuulle.

Puhelimeen THL:stä ei juurikaan vastata.

Suomalaisia myös kuolee edelleen tavallista enemmän, eikä tämänkään syitä tutkita, ei ainakaan sitä, mitä koronarokote voisi asialle tehdä. Mutta ylikuolleisuutta tutkitaan kyllä maailmalla, jälleen sen “virallisen” linjan sivussa. Viimeksi ilmestyi Dennis Rancourtin ryhmän laaja tutkimus, sekin suurissa medioissa ”debunkattu” ja ”faktatsekattu”
Rancourt arvioi laajassa väestödataan perustuvassa tutkimuksessa koronainjektioiden aiheuttaneen maailmanlaajuisesti noin 17 miljoonaa ylimääräistä kuolemantapausta.

Tavallisen väestön, jota asia koskee, on vaikea ymmärtää tutkimuksia. Onneksi mm. EpochTimes, jota sitäkin syytetään dis-informaation levittämisestä, on tehnyt Rancourtin tutkimuksesta selventävän ohjelman. Se on tässä suomennettuna:

Tämä kaikki on varmasti järkyttävää mRNA-injektioita ottaneelle valtaosalle läntistä väestöä. On muistettava, että suurin osa ihmisistä vaikuttaa kuitenkin selvinneen mRNA-injektioista, ja moni seikka viittaa siihen, että rokote-erissä on ollut suuria eroja niiden vahingollisuudessa. Toivoa on myös siitä, että hajonneen järjestelmän ulkopuoliset lääkärit ja tiedemiehet löytävät hoitokeinoja. Esimerkiksi Peter McCullough (kyllä, lääkärin lupansa dis-informaation levittämisestä menettänyt hänkin), kertoo seuraavassa muutamista luonnontuotteista, joiden on todettu hajottavan piikkiproteiinia elimistöstä.

Länsimaisen lääketieteen totaalista katastrofia korjaavat hänen tiiminsä tutkimusten mukaan perusruoka-aineista löytyvät – nattokinaasi, bromelaiini ja kurkuma.

Lopuksi on hyvä muistuttaa, että WHO on tälläkin hetkellä ajamassa maailmaan sopimusta, jonka myötä mRNA teknologiaa käytettäisiin edelleen. Kasvava joukko asiantuntijoita, lääkäreitä ja poliitikkoja pitää nyt WHO:ta käytännössä rikollisena organisaationa – mutta kuka sen tuomitsisi, WHO vaikuttaa maailman terveydenhuollon hierarkian huipulla?

Kantomedia ei ota vastuuta tässä artikkelissa kerrotuista lääketieteellisistä tiedoista.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/tka4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *