Kirja kielletystä aiheesta

Avatar photo

ByToimitus

23.2.2024 ,

Olli Tammilehdon kirja-esittely, julkaistu alunperin tammilehto.info sivustolla.
Kirjan saa esim. booky.fi verkkokaupasta.

Kännyköiden, kännykkämastojen, Wi-Fi-verkkojen ja monien muiden sähkömagneettista säteilyä päästävien laitteiden on tutkimuksissa havaittu lisäävän muun muassa hermostollisia sairauksia, huonontavan lisääntymisterveyttä, heikentävän muistia ja oppimiskykyä ja lisäävän syöpäriskiä. Erityisen herkkiä säteilylle ovat lapset ja nuoret. Näitä ja lukuisia muita langattomasti digitalisoituvaan Suomeen sopimattomia tutkimustuloksia Tamminen ja kumppanit tuovat esiin asiallisesti ja kiihkottomasti.

Kirja ei kuitenkaan ole tarkoitettu vain niille, jotka haluavat minimoida oman elämänsä terveysriskit. Aihe on syvästi yhteiskunnallinen ja poliittinen: teos kertoo maailmasta, jossa raha ja yhtiöiden intressit vääristävät ja rajoittavat tiedon tuottamista ja sen julkistamista.

Myös ihmisille, joille yhteiskunnallinen solidaarisuus ja vähemmistöjen oikeudet ovat lähellä sydäntä, kirja tarjoaa tärkeää luettavaa. Tamminen ja kumppanit kertovat yhdestä Suomen syrjityimmästä vähemmistöstä, sähköyliherkistä, joiden olemassaolokin halutaan kieltää.

11.11.2015

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/ygfs