Mysteerimies

Avatar photo

ByToimitus

23.2.2024

Joukkomme vahvistus Antero V todellakin on kettumainen mysteerimies, sillä tätä aliasta enempää hän ei henkilöllisyydestään aio paljastaa. Hänen bloginsa on silti kaikkea muuta kuin anonyymin trollin pintapuolinen ja hengetön päiväkirja. Suosittelen syvästi koluamaan läpi hänen kiehtovaa ja sivistävää kotisivuaan Eliitin Esoteeriset Symbolit.

Tuoreimmassa julkaisussaan hän kertoo omin sanoin, mistä yhteistyömme sai alkunsa ja miksi hän haluaa auttaa kasvattamaan Kantoa:Olen seurannut jo pitkään Sami Antinniemen edesottamuksia. Hän on tehnyt mielettömän hyvää työtä koronaan liittyvien valheiden ja epäkohtien paljastamisessa. Erityisesti koronapiikkirikokseen liittyvien laadukkaiden uutisjuttujen tekeminen on tehnyt minuun syvän vaikutuksen. Minun mielestä Sami on tällä hetkellä Suomen paras toimittaja. Ja selkärankaisin myös. Pakko nostaa hattua.

Sanni Berg on minulle melko uusi tuttavuus, vaikka muistan kyllä nähneeni koronahulluuden aikana joitain hänen videoitaan sosiaalisessa mediassa. Sannilla on terävä havainnointikyky ja sopivasti trickstermäinen luonne, joka on omiaan satiirin tekemisessä. Kun siihen lisätään hänen hyvä kirjoitustaito ja halu kyseenalaistaa asioita, yhdistelmä on melko toimiva. 

Olen joskus aiemmin puhunut siitä, miten tämä meneillään oleva valheiden ja korruption vastainen taistelu tarvitsee lisää sotureita. Sellaisia sotureita, jotka laittavat itsensä kunnolla likoon. Kun katson Samin ja Sannin toimintaa, en voi olla ajattelematta, että tämä kaksikko edustaa juuri sitä oikeanlaista taisteluhenkeä, jonka heräämistä olen odotellut jo monta vuotta. Sami ja Sanni ovat todellakin laittaneet itsensä likoon. Sitä täytyy arvostaa.

…Minä en tunne Samia tai Sannia. En tiedä millaisia ihmisiä he ovat. En tiedä ajattelemmeko kaikista asioista samalla tavalla. Todennäköisesti emme. Mutta minä tiedän sen, että heillä on sydän paikallaan, ja että he ovat valmiita tekemään pahuudelle vastarintaa. Tällä hetkellä tämän kaksikon ja muun Kanto-porukan toiminta on jotain sellaista, jota minä haluan tukea. Lämpimästi tervetuloa tiimiin Antero V!

Ps. Hänen loistava artikkelinsa Tavistock on vasta esimakua…


Linkki jakamista varten: https://kanto.media/m3n9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *