Näitkö jo nämä podcastit?

Avatar photo

ByToimitus

28.2.2024 , , ,


Antti Launonen on Väärinajattelija-podcastissaan haastatellut lukuisia kiinnostavia ihmisiä ja syventynyt heidän kanssaan mitä tärkeimpiin aiheisiin. Lääketieteen ja kirurgian tohtori, kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri, immunologian dosentti ja psykoterapeutti Sylvi Silvennoinen-Kassinen istuu haastateltavan penkkiin jo toistamiseen – tällä kertaa aiheena EU, jonka historiasta – ja nykyisyydestä – hän nostaa esille tutkimiaan yhteyksiä kansallissosialistiseen puolueeseen. Jos jollakin on lisätietoa aiheesta tai joku kykenee osoittamaan podcastissa esille nousseet yksityiskohdat vääräksi informaatioksi, niin Kanto perehtyy mieluusti aiheeseen lisää!

Ensimmäinen Silvennoinen-Kassisen kanssa tehty WHO:ta käsittelevä jakso on kerännyt jo n. 34 000 katselua. Pandemiasopimuksen kohtalon on määrä ratketa kevään aikana, joten viimeistään nyt olisi jokainen hyvä ottaa selvää, mistä asiassa oikeastaan on kyse!

***

Tällä viikolla julkaistiin myös todella kiinnostava ja asiantunteva tietopaketti koskien lasten seksuaalikasvatusta sekä seksualisointia. Juttutuulella-podcast haastattelee äärimmäisen meritoitunutta professori Tapio Puolimatkaa, joka onnistuu reilussa tunnissa sanoittamaan selkokielellä kaiken oleellisen siitä, mihin vallitsevan seksuaalikasvatuksen juuret juontavat ja miksi kaikkien vanhempien olisi hyvä olla tietoisia sen potentiaalisista vaaroista.Linkki jakamista varten: https://kanto.media/jtnl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *