Kannon katseluvinkit pääsiäiseksi

Avatar photo

ByToimitus

29.3.2024 ,

Tähän mennessä jo 25 000 katselukertaa kerännyt professori Tapio Puolimatkan vierailu Väärinajattelija-podcastissa on parituntinen täynnä selkeää ja perusteltua asiaa. Onko ihmisyys uhattuna ja tehdäänkö meistä tietämättämme uuden maailmanjärjestyksen kannattajia?

Suosittelemme seuraamaan ainutlaatuista tapausta koko maailmassa, jossa Mika Vauhkala on yksityishenkilönä haastanut valtion ja suuren yrityksen oikeuteen perusoikeuksien rikkomisesta. Tämän puitteissa moni ulkomaalainen asiantuntija on kiinnostunut auttamaan Mikaa oikeusjutussa. Tässä hyvä englanninkielinen haastattelu Mikalta Dr. Astrid Stuckelbergerin kanssa. Muut Case: covidpass:iin liittyvät tilannepäivitykset löydät täältä.

Jos et vielä ole nähnyt Hildén ja Kaira -podcastia, jossa Sami taannoin kävi puhumassa koronaviruksesta, rokotehaitoista ja toisinajattelusta, niin suosittelemme katsomaan!

Sanni kutsuttiin myös taannoin virtuaaliseen Vapauden iltaan puhumaan Helin ja Tarjan seuraksi Maailman talousfoorumista, WEF:stä. Tässä kotikutoinen, reilun tunnin mittainen juttutuokio.

Lisäksi nämä pari herättelevää minisarjaa Netflixistä ovat ehdottomasti katsomisen arvoisia:

The Bleeding Edge: Sairas terveydenhuolto: “Lääketieteellisten laitteiden teollisuus kasvaa nopeasti, mutta kiire tuoda uusia innovaatioita markkinoille voi vaarantaa potilasturvallisuuden.”

Take Care Of Maya: “Dokumentissa seurataan floridalaispariskuntaa, jota syytetään sairaan lapsensa pahoinpitelystä ja joka joutuu nyt taistelemaan lapsensa huoltajuudesta.”

Kanto toivottaa kaikille rentouttavaa pääsiäistä!

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/q9ut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *