Suomennettua: Tucker Carlson haastattelee Jacob Chansleytä

Avatar photo

BySami Antinniemi

31.3.2024 , ,

Toisille tässä haastattelussa käsitellyt asiat ovat täyttä hulluutta kaninkoloista ja toisille tämä haastattelu saattaa tuottaa helpotuksen siitä, että nämä tosiasiat viimein alkavat tulla julki.

Siksi tämä haastattelu on Kannossa sijoitettu onkaloon.

Tuckerin haastattelussa käy nopeasti selville, että Jacob Chansley, alias Qanon shamaani, ei ole alkuunkaan se vaarallinen keihästä heiluttava talonvaltaaja, joksi hänet on valtavirran mediassa esitetty.

Kuten jo julkaistuista kuvista nähdään Jacob kulki Capitolilla poliisien kanssa, hän itse kertoo auttaneensa heitä hillitsemään väkijoukkoja ja pyytäneensä ihmisiä poistumaan Trumpin kehotettua niin twiitissään.

Jacob kertoo tulleensa tammikuun 6. Washingtoniin tuodakseen sinne rakkautta ja hyvää energiaa tilanteeseen ja paikkaan, jossa se olisi tarpeen, eikä hän kerro kantavansa kaunaa hänet pitkälle vankilatuomiolle lähettäneille tuomareille.

Hän ei myöskään kanna kaunaa syytöksistä kulttuurisesta appropionnista shamanismin suhteen.

Jacob Chansley on shamaani. Hän kertoo haastattelussa shamanismista ja avaa kuuluisaksi tulleen kostuuminsa merkitystä.

Jacobin kuvaus ns. Deep Staten rakenteesta auttaa ymmärtämään, kuinka tuollaisen syvän ja korruptoituneen rakenteen kehittyminen todellisen demokratian tavoittamattomiin on oikeastaan enemmän kuin todennäköistä.

Niin kutsutun Deep Staten rakenteesta Jacob on kirjoittanut kirjan nimeltä One Mind At A Time: A Deep State of Illusion.

Loppupuolella haastattelua hän myös avaa eräitä asioita, jotka saattavat hyvinkin paljastua ihmiskunnalle lähiaikoina.

Full Spectrum Dominance tarkoittaa pyrkimystä ottaa planeetta totalitaariseen kontrolliin joka taholla ja kaikin keinoin. Perimmäinen keino on ihmisjoukkojen mielipiteiden ja ajattelun hallinta median levittämällä propagandalla sekä valtavirralle tuntemattoman teknologian käyttö.

Armeijat, rahan valta sekä tiedustelupalvelut tekevät mitä osaavat ja haluavat.

Edessä on hurjat ajat mutta eniten on positiivista. Tämä on ensimmäisiä todella laajalle yleisölle levinneitä haastatteluita, joissa mainitaan myös niin kutsuttu nollapiste-energia tai vapaa energia. Ja mikä tärkeintä se, että tämän energian käyttöä on pidetty ns. vakan alla vuosikymmeniä.

Miksi on? Koska yhteiskuntamme perustuu energian rajoitetulle saannille ja sen myynnille.

Mullistava tulevaisuudenkuva on, että vapaa ja saasteeton energia kääntäisi koko maailman talouden ja elämämme täysin uuteen asentoon – se vapauttaisi myös ihmiset.

Nollapiste-energiasta tullaan kertomaan Kannossa myöhemmin lisää.

Kuka tietää, kenties tämänkin haastattelun paikka on joskus Kannon rungossa?

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/kxtp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *