#kantoraportti: “kivitetyksi kadulla” Julkinen valta piiloutuu yhä syvemmälle kaninkoloon

Avatar photo

BySami Antinniemi

5.4.2024 , ,

Tässä kantoraportissa pureudutaan tämänhetkiseen tilanteeseen globaalissa koronajärjettömyydessä: Etelä-Afrikassa työtään oikein tehnyt lääkäri joutuu oikeuteen; Suomen lääkäriliitto ei vastaa PSL:n marginaaliin joutuneiden lääkäreiden hyvin perusteltuihin kysymyksiin; Saksassa lääketieteen etiikasta vastaava professori selittelee ja virologi Geert Vanden Bossche kuvaa terveysviranomaisten muodostuneen mafian kaltaiseksi ryhmäksi, koska he pelkäävät joutuvansa “kivitetyksi kadulla”. Onneksi Suomessa tyydytään edelleen esittämään kysymyksiä lääkäreille heitä kadulla tavattaessa. Jutun lopussa kansalaisen äänittämä video HUS:n johtavasta lääkäristä Asko Järvisestä.

Koronanarratiivi kääntyy?

Maailmalla näkyy kiihtyvään tahtiin ulostuloja ja oikeudenkäyntejä koronarokotekatastrofista. Itävallassa pidetään konferenssi. Japanissa, Britanniassa, Yhdysvalloissa, pidetään poliitikkojen ja virkamiesten kuulusteluja. Järjestöjä perustetaan ja oikeudenkäyntejä viritellään. Julkisessa keskustelussa tästä ei kuule. Siksi Elon Muskin sensuurista vapauttama X on paras lähde tiedon löytämiseen, sillä valtavirran media ei oikeiston julkaisuja lukuun ottamatta asiasta edelleenkään mainitse.

Sensuroimattoman tiedon jano näyttää vievän ihmisiä tiedon juurelle, sillä X:n liikenne on viime aikoina kasvanut rajusti.

Kuva: Elon Muskin twiitti

“Liikenne X:ssä on korkeampaa kuin koskaan.”

Edelleen suuri joukko vain valtavirran mediaa seuraavia ja arkista työtään tekeviä ihmisiä ei tiedä tai välitä asiasta mitään. Kenties huomio kiinnittyy syöpiin, sairastumisiin ja kuolemantapauksiin lähipiirissä, mutta varmasti monen on hyvin vaikea uskoa todeksi sitä, että viranomaiset, media ja poliitikot eivät asiasta puhuisi.

Narratiivipiiri vastaan marginaali

Asiasta tietävien, sitä tutkivien ja siitä kertovien maailma, on jakautunut jyrkästi kahtia. Virallisen linjan epäpyhä kolminaisuus – terveysviranomaiset, poliitikot ja media, ei myönnä tosiasioita ja tapahtunutta. Osa heistä ei nähtävästi edes tiedä asioiden todellista laitaa, niin indoktrinoituneita he ovat oman maailmansa todellisuuteen. Tämä näyttäisi pätevän etenkin lääketieteen ammattilaisiin. Artikkelin kirjoittaja nimittää tätä yhteiskunnan osa-aluetta narratiivipiiriksi.

Ikävät tosiasiat kerrotaan marginaalista. Yhä suurempi joukko lääkäreitä ja muita asiantuntijoita uskaltaa nyt puhua. He pitävät konferensseja ja yhä suurempia tilaisuuksia ympäri maailmaa, perustavat järjestöjä ja puhuvat poliitikoille. Koska valtavirta ei heitä haastattele, he käyvät vuorostaan podcasteissa kuten Joe Roganin miesluolassa tai Tucker Carlsonin metsämökkistudion haastatteluissa, ja narratiivipiiristä heitä syytetään lähes poikkeuksetta äärioikeistolaisiksi.

Tuore esimerkki tästä on Shankara Chetty Etelä-Afrikassa. Hän on yksi lääkäreistä, jotka ryhtyivät vuonna 2020 heti uuden taudin ilmaantuessa töihin, eli tutkimaan, mikä jo hyllyssä olevista metodeista ja lääkkeistä toimisi. Shankara Chetty hoiti 14000 koronapotilasta eikä yksikään heistä joutunut sairaalaan.

Nyt Etelä-Afrikan terveydenhuollon ammattilaisneuvosto on viemässä Shankaraa työstään oikeuteen.

Shankara Chetty kertoo tilanteesta X:ssä:

Shankara teki siis työtään lääkärinä, käytti omaa ammattitaitoaan ja etsi oma-aloitteisesti ratkaisuja. Yllättävän harva lääkäri toimi näin. Valtavirran linja oli karanteeni, tilanteen seuraaminen kotona ilman mitään lääkitystä ja hoitoa. Sairaalaan jouduttuaan koronapotilaan hoito keskittyi kalliiseen Remdesivirin jakoon ja hengityskoneeseen. Kuolleisuusluvut sairaaloissa olivat hurjia.

Lopulta kaikki keskittyi rokottamiseen uusilla mRNA-rokotteilla. Useat virologit pitivät menettelyä järjen ja tieteen vastaisena. Yksi heistä oli Geert Vanden Bossche.

Geert Vanden Bossche on toinen esimerkki lääketieteen ammattilaisista, jotka luottivat omaan ammattitaitoonsa virallisen linjan sijaan.

KunstlerCast Podcastissa Geert varoittaa siitä, että toistuva rokottaminen keskellä pandemiaa ajaa viruksen evoluutiota ja heikentää väestön vastustuskykyä.

Geert varoittaa myös tulevasta. Toistuva rokottaminen sotkee ihmisen immuniteetin ja nyt koronarokotettuja odottaa Geertin mukaan vaikea tautiaalto, joillekin kuolemaan johtava. Toivomme tietysti, että Geert olisi väärässä.

Geert Vanden Bossche puhuu haastattelussa, että asiasta vastuussa olevista, siitä narratiivipiiristä, on nyt muodostanut kuin mafian kaltainen liitto. Syyllisyyttä ei haluta myöntää ja sen kieltäminen on helppoa yhdessä – koska syyllisiä on länsimaissa niin paljon ja heillä on käytännössä viranomaisinstituutiot puolellaan. “Nämä ihmiset kivitettäisiin kadulla” kuvailee Geert äärimmilleen tulehtunutta tilannetta. Hiljaisuus jatkuu, koska rikokseen osallistuneiden kollektiivi kattaa käytännössä koko läntisen maailman terveysviranomaisten, poliitikkojen ja median koko piirin.

Katso ote KunstlerCast Podcastista tästä:

Pienen Suomen pieni mafia

19.3.2024 tapahtuu Suomessa valtavirran pinnan alla jotakin. PSL, eli Pelastetaan Suomen Lapset ry, lähettää lääkäriliitolle kirjeen. Se ei myöskään ole PSL:n ensimmäinen yhteydenotto lääkäriliittoon.

”Me allekirjoittaneet Lääkärilehden harjoittaman sensuurin kohteeksi joutuneet haluamme esittää voimakkaan vastalauseemme lehden harjoittamaa yksipuolista julkaisulinjaa vastaan. Keväästä 2020 alkaneen koronaepidemian aikana tähän päivään asti lehti on järjestelmällisesti julkaissut vain ”virallista” koronalinjaa tukevia tutkimuksia ja mielipiteitä ja sensuroinut kaikki siitä poikkeavat. Olemme täysin tietoisia, että vertaisarvioitua tiedettä löytyy esimerkiksi tukemaan sekä koronarokotteiden hyötyjä että haittoja, mutta avoimen keskustelun ja kaiken kritiikin puuttuminen lehden sivuilta on osoitus järjestelmällisestä sensuurista. Sensuuri on kohdistunut sekä julkaistaviksi tarjottuihin artikkeleihin, että maailman tapahtumia koskeviin uutisiin.”

Lainaus kirjeestä lääkäriliitolle.

”Sensuuri” on sana, joka useimmilla länsimaisilla ihmisillä kuuluu dekkareihin ja historiankirjoihin. Tosiasia kuitenkin on, että sensuuri on todellista, ja sen on mahdollista olla todellista juuri siksi, ettei siihen haluta uskoa ja koska asiasta ei haluta puhua.

PSL:stä kerrotaan, ettei vastausta ole tullut.

Pienessä Suomessa piirit ovat pienemmät, kuten Geertin kuvaama mafiakin. PSL on yksi pienistä järjestöistä, johon on marginalisoitunut ryhmä Shankara Chettyn ja Geert Vanden Bosschen kaltaisia itse ja ilman instituution turvaa ajattelevia asiantuntijoita. Heitä ovat mm. PSL:n Tamara Tuuminen ja Rauli Mäkelä.

Päättäjien mafiaa vastaan ääntä pitää mm. Mika Vauhkala oikeudenkäynnillään Suomen valtiota ja Fazeria vastaan. 11.4. pidettävään oikeudenkäyntiin todistamaan saapuu mm. kardiologi ja tohtori Aseem Malhotra.

Narratiivipiiri tiivistää rivejään

Näin alkoi tapahtua Suomessakin jo pandemian alusta. Yhteisen virallisen mafian muodostavat media ja lääkärit, kuten lääkäriliitto. Päättäjät taas hakevat heiltä tiedot päätöksiensä tueksi.

Julkaisussaan vuodelta 2021 journalistit lupaavat terävöittää linjaansa:

“Viestintäsuosituksen tavoite on edistää hyvää yhteistyötä journalistien ja lääkärien välillä. Suosituksen tarkoitus on myös lisätä ymmärrystä ammattikuntien työtä kohtaan. Se on lisäksi laadittu niitä tilanteita varten, joissa ammattieettistä harkintaa ja rajanvetoa tarvitaan lääkärien, lääketieteen opiskelijoiden ja toimittajien kohdatessa.”

Ammattikuntien keskinäinen kunnioitus vaarallisen kulkutaudin levitessä koko maahan on tietenkin tärkeää. Päättäjät ja kansalaiset uskovat korkeimman ammattitaidon niin journalismissa kuin lääkärin työssäkin löytyvän suurimmista liitoista. Näin sitä uskoisi ja haluaisi uskoa. Mutta nyt tuo usko on hälvennyt, paitsi näissä liitoissa.

Lääkärilehden verkkosivun juttuja selatessa ei löydy jälkeäkään siitä, mistä Shankara, Geert, Tamara, Rauli ja kymmenet, elleivät jo sadat tuhannet marginaaliin ajautuneet asiantuntijat kautta maailman puhuvat.

PSL:n kirjeessä lääkäriliitolle tehdään neljä kysymystä.

Ensimmäinen 28.9.2023 koskien raskaudenaikaista rokottamista yleensä. Toisen kerran Rauli Mäkelä pyrki samaan näkemystään Lääkärilehteen koskien raskauden aikana annettuja koronarokotteita. Päätoimittaja Pertti Saloheimo kieltäytyi julkaisemasta artikkelia, koska ”yleisestä näkemyksestä poikkeavan tekstin julkaiseminen – varsinkin tällaisesta aiheesta, jossa suurten ihmisjoukkojen terveys on kyseessä – vaatisi poikkeuksellisen vahvaa näyttöä.”

Kolmas esimerkki koskee Great Barrington -julistusta, josta Lääkärilehden Pertti Saloheimo vastaa ”Lääkärilehti ei ala sooloilemaan”.

Vahvistetaan tässä kuten Rauli Mäkeläkin tekee kirjeessä, että Great Barrington declarationin on allekirjoittanut lähes miljoona ihmistä, joista 16121 lääke- ja kansanterveystieteilijää ja 47705 rivilääkäriä.

Tarkemmin ajatellen lääkärilehden vastaus kuulostaa sooloilulta.

Neljäs valitus sensuurista koskee EU-parlamentaarikkojen European Medicines Agencylle lähettämää kirjettä ja keskustelua. Kyse on selkeistä näkemyseroista tieteen ja EMA:n välillä. Jopa EMA vastaa kirjeessään kritiikin perustelluksi.

Mutta Lääkäriliitolle tämä ei kelpaa keskustelun aiheeksi, vaikka aihe koskee kaikkien koronarokotettujen suomalaisten terveyttä.

Tässä kirjeen neljänteen valitukseen liittyvä Pelastetaan Suomen lapset järjestön artikkeli.

Tähän aiheeseen liittyvät nämä kaksi #Syytätietää ohjelmaa. Salaliittoteoriaa EU:n käytävillä ja Vastuu on sinun.

Meppien kysymyksiin EMA:lle kuuluu myös mRNA-rokotteista löytyneet DNA-jäänteet. Sellaisia ei saisi olla ja niitä on löytynyt järkyttävän paljon yli raja-arvojen. Niiden epäillään kasvattavan syöpäriskiä, jopa riski ihmisen genomiin sotkeutumisesta on mahdollinen. Saksalainen televisiokanava teki aiheesta ohjelman joulukuussa 2023. Ohjelmasta käy selvästi ilmi, että terveysviranomaisilla ei ole kiinnostusta tarkistaa asiaa. PSL:n marginaalilääkärien kirjeellä Suomen Lääkäriliitolle on kaikki perustelut.

Miksi he eivät vastaa? Miksi Suomen lääkäriliiton lääkärit eivät puutu asiaan?

Saksalainen MDR kanava teki 12.12.23 ohjelman rokotteista löytyneistä DNA-jäämistä, joiden määrät ovat satoja kertoja raja-arvojen yli.

Mitä lääkäreille tapahtui?

Kiinalainen propagandakuva vuodelta 2020

Vuoden 2020 alussa lääkärit olivat sankareita, etulinjan taistelijoita vastassaan uusi ja pelottava tauti. Kiinassa se kaatoi kuvissa ihmisiä kaduille suorin jaloin. Kuin elokuvissa, kuolleita ja sairaita oli lähestyttävä täysissä suojavarusteissa. Tuskinpa kaikki nuo kuvat olivat totta. Siitäkin on nyt viitteitä, että koko pandemian alun viestinnässä todella oli huijausta.

Mediassa ei 2020 vielä ollut suurta kahtiajakoa kuten nyt. Salaliittoteorioita, tai todellista tietoa ja pohdintaa taustoista, ei juurikaan vielä ollut. Silloin Lääkärilehden Pertti Saloheimo ja Lääkäriliiton johtaja Valtavirta puhuivat Puheenaihe-podcastissa tilanteesta. Siitä voi kuulla muutamia kiinnostavia kohtia, joita on leikattu alla olevaan videoon:

Tärkeys + Pelko + Yhteenkuuluvuus

Muovasivatko nämä kolme inhimillistä ominaisuutta mafian?

“Se on mukana myös viranomaispäätösten tausta-aineistona”

– Saloheimo vuonna 2020

Pertti Saloheimo mainitsee podcastissa miten lääkärilehteä on luettu tarkkaan ja siteerattu, sekä käytetty viranomaispäätösten tausta-aineistona. Juuri kuten kriisitilanteessa arvaisi käyvän, katse ja luottamus kohdistuu ylimpään auktoriteettiin. Tärkeys.

Lääkärit ovat katseiden kohteina. He ovat tärkeitä.

Lääkäriliiton varapuheenjohtaja kertoo lääkäreiden pelänneen oman terveytensä puolesta. Useita heistä siirtyi tekemään työtään kotoaan, sillä tosiasiassa potilaita tehohoidossa ei tuolloin juurikaan ollut. Pelko.

“Huoli omasta terveydestä”

– Hannu Halila

Viimeiseksi Saloheimo kuvaa pandemiassa syntynyttä solidaarisuuden tunnetta. Tätä tukee suuren ja arvostetun Lancetin juttu, jossa kerrotaan terveydenhuollon ammattilaisen olevan tärkein resurssi. Yhteenkuuluvuus.

“Terveydenhuollon ammattilainen on tärkein resurssi”

– Saloheimo vuonna 2020

Viranomaisten kaninkolo

Tulkitaan.

Viranomaiskoneiston kolminaisuudessa lääkärit siis kokivat olevansa etulinjassa, kokivat, että heihin luotetaan viranomaistiedon lähteenä, ja tämän lisäksi lääkärikunta oli peloteltu kansainvälisen median levittämillä kuvilla Kiinasta. Medialla oli omat itse itselleen syöttämät pelot ja ohjeistukset torjua disinformaatiota ja rokotevastaisuutta. Poliitikot ja päättäjät seurasivat mitä kaksi muuta tahoa heille kertoivat. Kun poliitikot päättivät mandaateista, eivät viranomaiset ja media uskaltaneet sitä kyseenalaistaa. Näin syntyi koronanarratiivin noidankehä, joka lopulta tiivistyi mielettömäksi massarokotuskampanjaksi mRNA-injektioilla, joiden on nyt todettu olevan paljon tautia vakavamman terveysriskin.

Kuitenkin lopulta, lähes kaikki mitä virallinen narratiivi suositteli, oli käytännössä väärin. Ne lääkärit, jotka näkivät tämän kolminaisuuden läpi, joutuivat marginaaliin, ja nyt narratiivi puolustaa itseään kuin Geert Vanden Bosschen kuvaama mafia, loppuun asti.

Meemi:

“on paljon helpompi kertoa itsellesi, että olet sankari…

…kuin ymmärtää, että olet ollut mukana maailman suurimmassa huijauksessa”

Kuinka laajalti kyse oli huijauksesta ja rikoksesta on toisen jutun aihe, tässä jutussa keskitytään siihen, mitä on tehtävissä.

Kivitetyksi kadulla”

Alla olevassa twiitissä nähdään miten Italian entinen terveysministeri Roberto Speranza ei enää voi kulkea kadulla ilman poliisin suojausta. Huudot “Assassino”, murhaaja, kuuluvat ääniraidalta. Ihmiset tietävät, mitä Speranzan määräämä mRNA-injektio on ihmisille tehnyt, ja he ovat vihaisia.

Samankaltainen tietoisuus ja viha kasvaa nyt joka puolella. Virallisen koronanarratiivin puolustajat linnoittautuvat yhä lujemmin. Koska he ovat myös viranomaisia, he voivat rakentaa puolustusmuurikseen lakeja. Kuinka paljon tarpeella luoda vihapuhelakeja on kyse tästä puolustautumisesta?

Professori Alena Buyx

Saksassa professori Alena Buyx otti paikan Saksan lääketieteellisen etiikkalautakunnan johtajana vuonna 2020. Hän oli Saksan pandemian johtava tv-kasvo ja hieman kuin Saksan Krista Kiuru. Buyx oli vastuussa saksalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista, sekä lääketieteen etiikan noudattamisesta. Kuten muuallakin, Alena Buyx edusti viranomaisten kontrolloivaa, rokotepassien, lockdownien ja pakottamisten linjaa. Sinun hyväksesi ja yhteiseksi eduksi, asiantuntijoita tiukasti kuunnellen, virallista koronanarratiivia noudattaen.

Kesällä 2021 hän hallitsi Saksan television ohjelmia ja tuolloin luottamus amerikkalaisiin rokoteasiantuntijoihin oli suuri. ZDF:n ohjelmassa professori Buyx kertoo saksalaisille arvatenkin haluten herättää luottamusta, että rokotteiden historiassa ei olisi koskaan ollut pitkäaikaisvaikutuksia, joita ei olisi löydetty jo heti alussa.

Ote ZDFheute Nachrichten ohjelmasta 4.6.2021

Asiantuntija luottaa asiantuntijaan, media luottaa asiantuntijaan, ja poliitikko luottaa mediaan sekä asiantuntijaan. Asiantuntijat ja media eivät uskalla kyseenalaistaa poliittista linjaa.

Mutta asiantuntijat, media ja poliitikot olivat väärässä. Raskaasti.

Marraskuussa 2023 Alena Buyx puolustautuu Münchenissä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Seuraava video on levinnyt X:ssä viraaliksi. Buyx vaikuttaa siinä epätoivoiselta ja haluaa selvästi vetää median toimittajat mukaansa virallisen linjan kaninkoloon.

Buyx vetoaa siihen, että asiantuntijapiirin olisi edelleen rauhassa saatava käydä lävitse tapahtunut. Ikään kuin tapahtunut ei johtuisi heistä. Asiantuntija ei voi erehtyä. Ainakaan niin paljon, että siitä olisi rangaistava.

Palataan Saksan Münchenistä Nürnbergin kautta Suomeen.

Nürnbergin säännöstö

Top Nazi officials stand in the dock during the International Military Tribunal in Nuremberg, Germany. —US Holocaust Memorial Museum, courtesy of National Archives and Records Administration, College Park

Maailmalla peräänkuulutetaan sitä, että koronarokotteet olivat kokeellinen tuote, ja että ne annettiin ihmiselle pakolla antamatta heille tietoa niiden todellisista vaikutuksista. Tämä kaikki pitää nykytiedon valossa paikkansa ja rikkoo selvästi Nürnbergin säännöstöä.

Nürnbergin säännöstö on Nürnbergin oikeudenkäyntien lääkärioikeudenkäynnin tuomiolauselmaan vuonna 1949 kirjattu ihmisillä tehtäviä lääketieteellisiä kokeita koskeva eettisten periaatteiden säännöstö. Säännöstön ensimmäinen kohta on ehdoton koehenkilön tietoisen suostumuksen periaate. Kokeen tavoitteen on oltava lääketieteellisesti perusteltu, eikä se saa vaarantaa koehenkilön terveyttä.
Säännöstön periaatteita on kirjattu monien lääkärijärjestöjen eettisiin säännöstöihin ja myös ihmisoikeussopimuksiin. Erityisenä sysäyksenä julistuksen tekemiseen olivat natsi-Saksan ihmiskokeet, joita käsiteltiin Nürnbergin oikeudenkäynneissä vuosina 1946–1949.

– Wikipedia

Vuoden 2023 alkupuolella Lääkäriliitto poisti Nürnbergin säännöstön sivuiltaan. PSL kirjoitti asiasta artikkelin otsikoiden sen osuvasti – Häpeällistä: Lääkäriliitto poisti Nürnbergin säännöstön sivustoltaan!

Kansainvälinen valtamedia on nyt täynnä otsikoita siitä, miten Nürnbergin säännöstö ei koske koronarokotteita ja olisi jollain tavoin vanhentunut käsite. Kenties Lääkäriliiton oli näin helppo liittyä joukkoon ja päättää näin itse, että tuo varmasti epämukavalta tuntuva rinnastus natsien lääkäreihin voidaan poistaa sivustolta.

Syyllisyys?

Ehkäpä Geert Vanden Bossche osuu oikeaan puheissaan mafiasta. Suuri ja turvallinen joukko luo turvaa. Syyllisyyden voi jakaa, voi jopa kuvitella, että asiat menivät ja menevät pieleen voimakkaan kritiikin tähden.

Marginaalin asiantuntijat epäilevät mRNA-injektioihin kuolleen miljoonia ihmisiä. Varmasti miljoonia kärsii mRNA-injektion haitoista. Syntyvyys laskee. Tutkimustietoa haittojen mekanismeista on runsaasti.

Kansalaiset, jotka luottivat järjestelmään, haluavat vastauksia. Koska media ei tee kysymyksiä, eikä viranomaiselta saa vastauksia, on niitä kysyttävä kadulla kun televisiosta tuttu viranomainen sattuu kohdalle.

Seuraavassa äänitteessä kuullaan, kuinka eräs suomalainen kysyy rokotehaitoista HUS:n ylilääkäri Asko Järviseltä, suomalaisella, ja onneksi vielä rauhallisella, kadulla.

Tallenteen tehnyt ihminen ei halua nimeään julkisuuteen ja Asko Järvinen tuskin tiesi nauhoituksesta. Asian yleisen tärkeyden tähden Kantomedia julkaisee äänitteen.

Asko Järvinen vastaa olevansa jäävi, kehottaa kysyjää Fimean ja THL:n luukuille. Niistä ei vastata, se tiedetään.

Entä media? Mediakin on samassa veneessä. Se ei kysy.

Nehän kysyy sitä, mitä ne haluaa.

Sanoo Asko Järvinen mediasta.

Poliitikot? Kantomedia on kuullut Paavo Väyrysen sanoneen rokotehaitoista puhumisen olevan poliittinen itsemurha. Kenties siksi hänkin valitsi olla puhumatta presidentinvaalikampanjassaan. Voisiko lukija kuvitella totuuden tulevan uuden presidenttimme Alexander Stubbin suusta? Median, lääkärien ja viranomaisten yhteinen hiljaisuus tekee tuon poliittisen itsemurhan välttämisestä helpompaa.

Samaan aikaan ihmisiä kuolee ja koronan suurta huijausta jatketaan toukokuussa WHO:n pandemiasopimuksen tullessa poliitikkojen pöydille päätettäväksi. Uusi pandemia, tauti X, on tulossa, sanovat sekä Tedros Ghebreyesus, että WHO:ta rahoittava Bill Gates.

Bill ja Tedros, matkalla Nürnbergiin?
Linkki jakamista varten: https://kanto.media/lzbv
4 thoughts on “#kantoraportti: “kivitetyksi kadulla” Julkinen valta piiloutuu yhä syvemmälle kaninkoloon”
 1. >Koska valtavirta ei heitä haastattele, he käyvät vuorostaan podcasteissa kuten Joe Roganin miesluolassa tai Tucker Carlsonin metsämökkistudion haastatteluissa, ja narratiivipiiristä heitä syytetään lähes poikkeuksetta äärioikeistolaisiksi.
  Ongelmaa on että mainstream-vaihtoehtomedia tosiaan alkoi profiloimaan itseään Trumpin, Q-juttujen ja koronan myötä vahvasti “oikealle”, aikaisemmin sen piirissä oltiin ymmärretty paremmin koko oikeisto-vasemmisto-vastakkainasettelun illusorinen toinen toistaan tukeva luonne. Mm. David Icke on tästä paljon puhunut viimeaikoina.

  Monet väittävät että Trump ja Q-liike olisivat muka edistäneet jonkinlaista massaheräämistä, mutta pikemminkin vaikuttaa ainakin tässä suhteessa nuijanukutukselta. Systeemi tarvitsi Trumpin joka lasketusti otettiin salaliittoskenen tietyssä osassa vastaan kuin jonain pelastajana marginalisoidakseen salaliittoajattelun “äärioikeistoon”. Sama pelastaja-ajattelu on laajentunut sittemmin myös Elon Muskiin, koska hän antaa pienen viipaleen sananvapautta alustallaan ja esittää laskelmoidulta vaikuttavia konservatiivishenkisiä mielipiteitä, samalla kuitenkin ajaen yrityksiensä kautta juuri niitä asioita, jotka toimivat totalitaarisen dystopian mahdollistajina.

 2. Kuuluisaksi tullut Pavlov tutki ehdollistumisia ja teki koirille erinäisiä testejä. Yksi koe tehtiin siten, että koirille annettiin ruokaa ja koirat oppivat yhdistämään sen samaan aikaan soitettuun kellonääneen. Koetta laajennettiin ja ruoan sijasta koirat saivatkin sähköiskun ja ehdollistumiskokeita jatkettiin ja siihen asti kunnes koirat eivät enää tienneet kellon äänen kuultuaan kumpaa se tarkoitti ? ruokaa vai sähköiskua ja siten saatiin koirien väliaivot sekoamaan eli koirien hermot romahtivat ja ne alkoivat ulisemaan surkeasti.

  Ihmiskunnalle ehdollistumista on toteutettu jo vuosia eli viritetty ihmismieliä mm. sille, että Venäjä/Putin on paha ja sotarikollinen..
  Kun jossain vaiheessa totuuksia alkaa tulla näkyviin ? niin miten kansa tähän ristiriitaan (valhetta vai totta) reagoi – alkaako kaduilta kuulua ulinaa?

  Loppujen lopuksi totuuksia alkaa paljastua sarjana ja monesta-moneen valheiden taustalta mm: plandemiasta, perusoikeuksien rikkomuksista (sulkutilat), mRNA piikeistä ja piikkiproteiineista/ylikuolemat, maahanmuutosta, ilmastomuutos ja CO2 -valheista/maatalous, USA(CIA)/Nato välityssodista, sekä valtaa käyttävien (EU) korruptioista. Samoin tulee historista asti muitakin paljastuksia ? JFK salamurha, 9/11 terrroriteot, maailmansodat/sotateollisuus..

  Ihmisten tottelevaisuutta on myös testattu seuraaville: digiID/ihmisten pisteytys, globaali eliittihallitus & sidosryhmäkapitalismi ja sääntömukainen maailmanjärjestys..

  1) Kokeen henkilölle annetaan väärästä vastauksesta sähköiskuja ja yhä kovempia aina kuolemanvaaraan asti ja 90% osallistujista tottelevat tässä kokeessa auktoriteettia, joka velvoittaa painamaan sähköiskupainiketta. Kohdehenkilöä ei oikeasti kidutettu, vaan hän ulisi tilanteen mukaisesti takahuoneessa näytellen siten kivusta kärsivää..

  2) Lapsiluokkassa oppilaat jaettiin kahteen osaan ja toista osaa opettajat alkoivat syyllistää eri tavoin – johtaen siihen, että toinen puoli lapsista alkoivat halveeraamaan, pilkkaamaan ja rankaisemaan syyllistettyjä. Sitten asia paljastettiin ja sanottiin, että se toinen puolikas olikin se huono puoli ja näin osat vaihtuivat ja myös syyllistäminen ja sanktionti jatkuivat – nyt toiseen suuntaan (vrt rokotetut vastaan rokottamattomat).

  Eli me ihmiset ollaan koiria ja auktoriteettiuskovina aika lapsusherkkiä eli hairahtuvina väärinkäsityksille ja näin putoamaan kaninkoloon.

 3. Ei se ole puun vika, että se on kasvanut väärään, mutkikkaaksi tai vinoksi ? se riippuu paljolti olosuhtista, ympäristöstä, maaperästä ja muista symbioottisista tekijöistä. Ei Suomen kansalaisten silmiä avata tekemällä juttuja salaliittoteorioista ja vastakkaisista tahoista oli ne sitten valheita, petosta, huijausta, propagandaa, oman edun tavoittelua tai jopa totuutta.

  Kun kansaa viedään kuin metrin halkoa ja johan aiotaan istuttaa ehdollisia sääntöihin perustuvia moraalisia ja normitiivisiä näkökulmia suojelukunnan tavoin ja samalla suojata turvapaikkoja korkeiman käden ulottuville hyvillä ansioilla – ollaan hukassa.

  Kansa on pirstaloitunut ja jota ovat avittaneet valtamedia ja sosiaalinen internet ja joita vuorostaan ohjaavat rahavalta ja korruptio, sekä kiristyspelko herätä omantunnon häpeään.

  Mitä kansa tarvitsee ? ei juttuja jutuista tai tarinoita ja sepitettyjä narratiiveja. Kansa tarvitsee yhtenäisyyttä ja kokoojavoimia siitä, miten viedä elämisen tietotaitoja yksin ja yhdessä eteenpäin ja millä voimaannuttaa toinen toisiamme tarkoituksesta, merkityksestä, pyrkimyksistä ja tarveohjatuista tavoitteista. Tarvitaan tukea, sparrausta ja keskinäistä dialogiaa – miten saada noi eri toimet sidottua yhteen ja seurantaa siitä, miten se kehittyy, edistyy ja miten se mittaa omaa kunkin tarpeellisuutta ja arvokkuutta, sekä luottamusta ja siihen rakennettua palautekytkentää.

  Kynä on ollut vahva ase aikoinaan, mutta digiaikana sen kyky tavoittaa tarpeelliset hukkuu tuhansiin klooneihin sama-aiheista sisältöä eri versioilla.

  On keksittävä uusi tapa ja keino kohdata toisiamme ja luoda siihen visio paremmasta yhteiselämästä ja kyvyistä toimia win-win -periaatteem mukaisesti ilman hierarkioita, byrokratiaa ja pakottavia sääntöjä.

 4. Lukekaa Johanneksen ilmestystä. Luvussa 17 kuvaillaan suurta Babylonia. Seuraavassa luvussa 18 kerrotaan sen tuhosta. Jakeessa 23 kuvaillaan Babylonin syntejä. Suomennoksessa sanotaan: “Sinun kauppiaasi olivat maan mahtavia, sinä lumosit noitakeinoillasi kansat ja johdit ne harhaan.” Se sana, joka suomennoksessa vastaa noitakeinoja on kreikaksi φαρμακείᾳ. Se voi tarkoittaa mitä vain lääkkeitä, päihteitä ja myrkkyjä, ylipäätään kaikenlaisia kemikaaleja joilla vaikutetaan ihmisen terveyteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *