Torille vai ei?! Suomalainen turvallisuusosaaminen sai julkisuutta jo toistamiseen. (Tämä on totta!)

Avatar photo

ByToimitus

1.4.2024 ,

Suomalaiseen turvallisuusosaamiseen kohdistettu pilkan vyöry ulkomailta jatkuu.

Alla olevassa twiitissä oululainen turvallisuusosaaminen kohtasi pilkkaa konservatiivisessa ja vihapuhetta suosivassa Elon Muskin viestipalvelu X:ssä.

Katsokaa, miten maahanmuuttovastainen RadioGenoa twiittaa:

Suomalaiset sosialistiset naiset pyytävät tällä tanssilla, etteivät maahanmuuttajat käyttäisi heitä väärin. Se vaikuttaa vitsiltä, mutta ei ole sitä.

Ei todellakaan ole vitsi! Stop, don’t touch me there. This is my no-no square.

Älkää koskeko suomalaiseen laadukkaaseen turvallisuusosaamiseen.

Kyseinen twiitti on nyt levinnyt X:ssä laajalle. Monet ulkomaalaiset eivät meinaa uskoa tätä hyvinkin tositarkoituksella tehtyä videota todeksi.

Tässä vain häviävä murto-osa suomalaisen turvallisuusosaamisen kohtaamasta pilkasta X:ssä

Don’t be so square you conservatives!

Pilkkaajien kaava on selvä. He keskittyvät vain tähän yhteen laadukkaasti ja osuvalla koreografialla tehtyyn tanssivideoon ottamatta olleenkaan huomioon suuria summia, jota Suomessa on turvallisuusosaamiseen kaadettu. Tähänkin projektiin 1.25 miljoonaa euroa! Tanssivideoon on kulunut tästä vain osa. Rahalla saatiin aikaan myös mm. Kaasi, Nopsa ja Gutsy-Go ohjelmat.

Rahaa projektiin kaadettiin, kun Oulun seudulla havaittiin vuonna 2018 seksuaalista häirintää joidenkin maahan muuttaneiden henkilöiden taholta.

Voimakkaisiin demokratiaa puolustaviin toimenpiteisiin olisi tarvetta. Ulkomaalaisten konservatiivisten somevaikuttajien pilkkakampanja suomalaista osaamista kohtaan on jatkunut jo pitkään. Onko kyseessä mahdollisesti Kremlistä masinoitu kampanja? Olisiko tätä syytä tutkia? Viimeksi Oulun menestyksekäs viranomaistyö kohtasi pilkkaa vuonna 2021 Hollywoodista asti!

Ensimmäisen kerran turvallinen Oulu projekti tanssivideoineen vei Suomen torille vuonna 2021, kun konservatiiviksi nimetty James Woods kehtasi pilkata suomalaista turvallisuusosaamista.

Ilta-Sanomat 28.9.2021

Menestystä ei haluta uskoa. Voiko olla, että suomalaista osaamista pyritään sabotoimaan ulkomailta konservatiivien toimesta?

Mutta siitä huolimatta tulosta on tullut! Suomi on taas jälleen maailman onnellisin maa. Siis varmasti myös turvallinen. Selvästikään rahaa ei voi kaataa tällaisiin projekteihin yhtään liikaa. Toivottavasti EU:ssa voimakkaasti ajetut vihapuhelait sekä digitaalinen identiteetti etenevät nyt vauhdilla, samoin kuin kaikkien kansalaisten sirutus ja seuranta, ettei tällaista konservatiivin suomalaista hyväätekevää sosialistia kohtaan kohdistuvaa parjausta enää kohdattaisi koskaan.

Ei koskaan! …Enää!

Kuva: Turvallinen Oulu -hankkeen loppuraportti

Jos tällainen pilkka viranomaisia kohtaan saa jatkua, mikä takaa uskon viranomaisten rahanarvoisen työn oikeutukselle, ellei sensuuri?

Tästä julkishallinnon kansainvälisestä nolauksesta syvästi pettyneenä Kannon toimitus kuuluttaa avointa ja läpinäkyvää yhteiskunnallista keskustelua sensuurin välttämättömyydestä yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Heti!

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/gxj5
One thought on “Torille vai ei?! Suomalainen turvallisuusosaaminen sai julkisuutta jo toistamiseen. (Tämä on totta!)”
  1. Huhtikuun ensimmäisenä kannattaa olla varpaillaan. Ja kannattaa tsekata myös – Kannon ohella -mainio Vastaan Sanomat. Eikö sitä paitsi pellemaailmassa aprillipilat ole jo kielletty? Toisaalta meillä on nyt aprillipäivä ainainen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *