Japanissa leimahtaa globalismin vastainen liike

Avatar photo

BySami Antinniemi

16.4.2024 , ,
Globalismin vastainen mielenosoitus Japanissa

13.4. Alkaneissa mielenosoituksissa vastustettiin japanilaisen jämäkkään ja rauhalliseen tyyliin WHO:n pandemiasopimuksen myötä tehtävää vallankaappausta sekä globalisaatiota yleensä.

Asiasta raportoi kattavasti X:ssä sekä omalla sivustollaan @Aussie17. Hän on yksi monista nimimerkillä toimivista Pharman puolelta kapinan puolelle siirtyneistä kansalaisjournalisteista. Edes Japanissa näistä tapahtumista ei näy juuri mitään valtavirran mediassa.

Alla poimintoja X:stä:

Allaoleva kooste on Aussie17 tuottama:

Näkyvä hahmo Japanin WHO:n ja globalisaation vastaisessa kamppailussa on professori Masayasu Inoue. Japanin mielenosoituksissa on nyt viimein sanottu julkisesti ääneen se, mitä on pidetty salaliittoteoriana. Näet puheet ylläolevalta videota.

MasaYasu Inoue

On todellakin olemassa jotain hyvin pahaa. Se hylätään usein yhdellä lauseella “salaliitto”, mutta todellisuudessa salaliitot ovat olleet osa genetiikkaamme ja kulttuuriamme tutkimusmatkailun aikakaudesta lähtien ja jatkuvat tähän päivään asti. Tulin ymmärtämään tämän. Tässä mielessä tämänpäiväinen viestini koskee rokotteita, jotka käyttävät genetiikkaamme saadakseen kehomme tuottamaan taudinaiheuttajia tai proteiineja, vaikka ne olisivatkin naamioitu rokotteiksi.

Olisiko salaliittoteoria sana jo syytä unohtaa? Ihmiset ympäri maailman ovat heräämässä siihen, että heitä on fyysisesti vahingoitettu mRNA-injektioilla, Nobelin voittaneella teknologialla. Kuvio on niin irvokas, että sitä on ymmärrettävästi monelle ihmiselle vaikea uskoa todeksi.

Kuvakaappaus japanilaiselta sometililtä

Japanilaista somea selaillen näkyy sama kuvio kuin muualla maailmassa. Viha Rokotevauriosta ja kuolemista on kasvamassa. Bill Gates ja globaali Pharman kuvio on monille selvillä.

Japanin mielenosoitusten puheissa puhutaan myös New World Orderista. Mitä haluaakaan ajatella sen tarkoittavan, pelkkiä tosiseikkoja katsomalla kokonaistilanne on selvä: Maailman demokraattisten valtioiden ja niiden parlamenttien päätäntävallan ulottumattomiin on kasvanut täysin ihmishengistä piittaamaton yritysmaailman, järjestöjen, ja yllättävää kyllä, hyväntekeväisyys- ja kansalaisjärjestöjen verkosto. Tuo verkottunut olento kasvaa homeen lailla ja kaappaa monin erinäisin keinoin valtaa demokratialta ja kansalaisyhteiskunnista käyttäen hyväkseen byrokratiaa ja lainsäädäntöä.

Yksi Japanilaisissa kauhua herättävä asia on siellä viime vuoden lopulla terveysministeriön luvan saanut itsereplikoituva mRNA-rokote. Kyllä, luit oikein.

mRNA on nyt saRNA!

Ensimmäinen “Itsekseen vahvistuva” RNA-rokote hyväksytty Japanissa, kertoo Eureka a Dose of Science

Tästä järjettömästä ja vaarallisesta innovaatiosta tarkemmin Kannon tulevassa jutussa.

Professori Masayasu Inoue pitää projektia mielipuolisena, kuten jokaisen itsenäisen ajattelukykynsä ja inhimillisyytensä säilyttäneen pitäisi, eikä hän onneksi ole yksin. Myös Japanin parlamentissa on kapinaa. Kansanedustaja Sohei Kamiya tivasi maaliskuussa talousvaliokunnan jäseniltä korruptiosta. Näyttää ilmeiseltä, eikä pelkästään Japanissa, että hallitusten virkamiehiä ja poliitikkoja todella on jonkinlaisessa hiljaisessa ohjausnuorassa joko laiskuuttaan tai taskut rahaa täyteen ladattuina? Oli miten vain, tilanne ei ole normaali.

Katso juttu tästä.

Salaliitto ja New World Order kaikua asiaan tuo se, että kuten mittaamatonta vahinkoa tuottaneet mNRA-injektiot, myös saRNA projekti näyttää saavan rahoitusta mm Yhdysvaltain puolustusministeriöstä.

Onneksi kapinahenki tätä uutta järjestystä kasvaa ympäri maailman mm. eri järjestöissä. Yksi niistä on mm. ivermektiinin käyttöä pandemian alusta asti ajaneen Tri. Tess Lawrien perustama World Council of Health. Järjestö ajaa WHO:n alasajamista ja uusien inhimillisten toimintatapojen luomista lääketieteeseen.

Professori Masayasu Inoue puhui 22.3.2024 Genevessä järjestön tilaisuudessa.

Linkki jakamista varten: https://kanto.media/wizr

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *